sauna pojas za mršavljenje

Sauna pojas za mršavljenje

Preporučeni proizvodi. Kuhinja Noževi i seckalice Kuhinjski dodaci Kuhinjski aparati Posuđe. Merino pojas. Najnoviji proizvodi Halloween paket 3 kompleta mix sa slike Akcije u okviru ove kategorije Preporučujemo proizvode iz kategorije Zdravlje i lepota Sve za zdravlje i lepotu. Ostali aparati za zdravlje iz kategorije Aparati za zdravlje je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni. Pojas možete nositi prilikom svakodnevnih aktivnosti: - kućanskih poslova - šetnje - vježbanja. Dobili ste poklon! Detalji Sauna pojas za mršavljenje sa efektom saune, zadržava toplinu te ubrzava razgradnju masnoća u tkivu. Slim ABS, najdelotvorniji steznik za stomak koji će vam ikada trebati. Komplet za

Kako smanjiti stomak i kukove

Telesna vaga ECG 1. Prodavac Detaljnije. Molimo Vas odaberite zemlju. Strunjače i prostirke Pilates lopta Elasticne trake za vezbanje Rukavice za teretanu Pojas za teretanu Pojas za mrsavljenje Vruce pantalone Mršafljenje za sauna pojas za mršavljenje Vratilo za zgibove Tocak za trbušnjake Vijače Steznici Gume za podlakticu Ekspanderi Balanseri Aerobik mršaljenje i joga oprema Steperi za aerobik Znojnice Merni rekviziti Medicinke lopte Valjak za masazumasazeri Ostali fitnes rekviziti. Steznik možete nositi i za vrijeme tjelesnih aktivnosti - prilikom vježbanja u teretani, sauna pojas za mršavljenje, trčanja ili drugih oblika tjelovježbe, znojenjem se potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma, ubrzava se metabolizam i tope masnoće. Tako je udoban da ćete zaboraviti da ga imate na sebi. Sauna odelo - CPR 1. Sbelt Neck Sauna pojas za mršavljenje sa efektom saune, zadržava toplinu. Uživajte u kupovini! Pojas za mršavljenje izrađen je od zaa pametne tkanine Neotex.

Video

Rigorozna dijeta forum

Akcije u okviru ove kategorije Preporučujemo proizvode iz kategorije Kuhinja Sve za kuhinju. Informacijski obrazac Predugovorna obavijest Opći uvjeti. Revocell Tv spotovi Svi proizvodi! Akcije u okviru ove kategorije Preporučujemo proizvode iz kategorije Kuća i bašta Sve za kuću i baštu. Mršavko g. Izgleda sjajno kao spoljni sloj I nije vidljiv ispod odeće. Sauna pojas za mršavljenje će Vas grijati, odnosno pojačati znojenje što će rezultirati topljenjem masnih naslaga oko Vašeg struka. Steže, podržava I preoblikuje vašu figuru I mnogo je udobniji od bilo kog steznika koji ste ikada nosili. Sušite ga na vazduhu, nikako u mašini za veš ili na jakom suncu. Jednako je pogodan kako za žene, tako i za muškarce. Nosite ga preko celog dana bez osećaja ograničavanja pokreta. Usporedi sa sličnim proizvodima. Akcije u okviru ove kategorije Preporučujemo proizvode iz kategorije Fitnes Sve za fitnes. Pogodan je za struk do cm a mogu ga nositi i žene i muškarci. Tako je udoban da ćete zaboraviti da ga imate na sebi. Pojas za mrsavljenje se može se nositi ispod odeće, preko pamučne majce, gde je neprimetan, udoban i prilagodljiv telu. Slim ABS je napravljen uz pomoć Trilay tehnologije , sastavljen je od tri super efektivna materijala. Jedna veličina odgovara svima. Čišćenje Sredstva za čišćenje Održavanje odeće i obuće Aparati za čišćenje Mopovi i krpe Dodaci za čišćenje.

Recenzije

  • Zolojar

    Pojas za mrsavljenje je napravljen od visoko kvalitetne neoprene gume koja odžava toplotu u predelu struka i kukova.

  • Dougami

    Prodavac Opis Dodatne informacije.

  • Mar

    Nosite ga preko celog dana bez osećaja ograničavanja pokreta. Pojas za mršavljenje sa efektom saune.

Dajte recenziju