Japanske vežbe za mršavljenje

Rotirajte gornji deo tela. Probajte, ne može da vam naškodi Japanski stručnjak za mršavljenje: Ova vežba istezanja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmi i krstima! Ponovo u istoj poziciji lezeći podignite obe noge. Raširite noge, ruke naspram ušiju. Kliknite za sledeću vest. Ona je osmislila ovaj kardo video od 70ak minuta, sa delovima plesa, aerobika i klasičnih vežbi. Početni položaj isti kao u vežbi broj 7. Rotirajte gornji deo tela levo pa desno. Standardne vežbe za mršavljenje umeju biti dosadne. Vežbe za mršavljenje treba raditi 3 do 5 puta nedeljno ako imate uslova i volje dobro je da vežbe za mršavljenje kombinujete sa kardio vežbama kao što su vožnja bicikla, trčanje, brzo hodanje ili preskakanje konopca. Za probleme s kičmom: ojačajte leđni mišićni mider. Ovo su odlične vežbe za celo telo, a ujedno su i zabavne.

Lan za mrsavljenje recept

Ponovite isto to i u drugom smeru. Vežba broj 9. Sa nešto malo više od pola sata vežbanja, mršavlmenje sasvim xenical tablete za mrsavljenje cijena kalorija. Pravite što je god moguće šire krugove. Danas vam mršavljrnje jednostavnu vežbukoju predlaže Tamajo, japanski stručnjak za mršavljenje. U ovoj poziciji pomerite gornji deo tela nazad na cm, japanske vežbe za mršavljenje. Što dublje ispod sloja masnoće, nalaze se vaši mišići, time ćete manje moći da uraditi vežbi ispočetka. Gornji deo tela u pretklonu, ruke odručene, rotirajte bez zaustavljanja i bez usporavanja. Bez fizičke aktivnosti naše telo postaje manje pokretno i počinje polako da akumulira suvišnu masnoću. Lake vežbe za ravan stomak: Za dve nedelje salo nestaje! Ko japanske vežbe za mršavljenje rekao da salsa u kombinaciji sa aerobnim vežbama može toliko da vas izmori? Raširite noge, ruke naspram ušiju. Među njegovim snimcima mršavljenne naći plejlistu sa tri različita fokusa: zagrevanje, glavne vežbe i istezanje. Važno je da se obavljaju tačno prema uputstvu, tako da se oseti svaki pokret trbušnih mišića. Nećete moći da stanete sa ovim vežbama uz plesne vvežbe — najbolje iz ! Treba da osetite kako se istežu mišići butina, struka i leđa.

Video

Aminokiseline za mrsavljenje forum

Toggle navigation. Zadržite se u ovom položaju 3 sekunde, pa se vratite u početni položaj. Za sve one koji mnogo sede, ova vežba je zaista nezamenljiva! To može biti zumba, klasičan ples, hip hop…. Na početku se držite za naslon stolice. Kružite sa ispruzenim nogama, najpre u jednom smeru, zatm u suprotnom. Next Post Kada je najbolje vreme za vežbanje? Ovakve vežbe za mršavljenje nećete ni osetiti, a potrošićete dosta kalorija. Ukoliko vežbate prvi put, a nemate iskustva sa ovim plesovima, naoružajte se strpljenjem dok ne ukapirate osnovne pokrete. Lezite na leđa, ruke ispružene uz telo, uprite u pod za stabilizaciju gornjeg dela tela glava podignuta. Raširite noge, ruke odručene vertikalno. Položaj kao u prethodnoj vežbi. Snažno pritisnite leđa uz pod. Igrom možete sagoreti i do kalorija za sat vremena! Ne zaboravite da donji deo leđa i zadnjica čvrsto leže na podu. Prijatelji sajta:.

Recenzije

  • Dinris

    Nećete moći da stanete sa ovim vežbama uz plesne pokrete — najbolje iz !

  • Talar

    Ovde možete naći link do plejliste. Vežbe za kičmu: Odvojite dnevno pet minuta, leđa će vam biti zdrava celi život!

  • Daikora

    Završite vežbu postepenim čučnjevima.

Dajte recenziju