Hipnoza mršavljenje iskustva

I sad nakon pola godine kad me netko pita: Pušite? Promenio sam se samo ja. Verovatno se pitate: "Kakve sad to ima veze sa viškom kilograma"? Sve vreme razgovora imao osećaj, da sam Ja taj koji odlučuje. Hvala ti Zorane, što sam te srela i što si mi pomogao. Išla sam i kod homeopate, psihologa Sa svakom sledećom seansom proces moje transformacije se ubrzavao. Iako sam bio jako skeptičan, sam vaš uvod i objašnjenje šta je to hipnoza i kako deluje, su me malo opustili. Činjenica koja vam je odavno poznata glasi:  Ako nastavite da radite ono što ste do sad radili, rezultat već znate: JoJo - efekat  mali pad težine dok gladujete, a onda čim prestanete, imate istu ili čak veću težinu nego onu koju vaša vaga sad pokazuje. Staro društvo je vremenom sam otkačio. A sve ono dobro što sam postigla u životu, a ima toliko toga, bilo je u senci onog lošeg. Slavica iz Zagreba Bila sam kod g. Posvetio sam se bitnim stvarima u životu kao što su: porodica, obrazovanje, prijateljstvo. Sad u svemu što mi se dešava primećujem da imam slobodu izbora.

Lanaform pojas za mršavljenje

Baš tako sam i radio. Napokon iskusttva se život vratio u normalu. Prestao sam uveliko da verujem da je neki normalan život moguć za mene. Marija iz Zagreba Pomoću hipnoze sam prestao pušiti. Moje iskustvo sa Tinom mogu opisati kao jedno predivno hipnoza mršavljenje iskustva. Hvala ti Zorane, hipnoza mršavljenje iskustva, što sam te srela i što si mi pomogao. Trenutno imama trend odbacivanja kilograma se nastavlja. Osječam se odlično. Cigareta je izgubila svoju moć, nije više centar mog svijeta, totalno mi je nebitna. Moje ideje o tome šta je Hipnoza raspršene su već u prvoj seansi. Naša ishrana se drastično promenila u poslednjih sto godina i po strukturi i po. Konstantna izloženost stresu usporava metabolizam i ubrzava taloženje masnih naslaga, pa se savetuje svakodnevna, tridesetominutna meditacija kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma. Sećam se tog našeg prvog razgovora kao da je bio juče

Video

Ishrana za mrsavljenje uz trening

Nešto neverovatno za mene. Drago mi je da ste me odmah primili, prilagodili se mom slobodnom vremenu, u vrijeme dok je moja odluka bila čvrsta, a želja jaka. Morala sam da se uverim. Jedno novije naučno istraživanje koje je sprovedeno u Čikagu dokazalo je da zeleni čaj značajno utiče na smanjenje apetita i da je stoga odličan za mršavljenje. Onih prvih dana posle seanse, svakodnevno sam radio tehniku kontrole puta čisto da bih video šta se dešava. Kad sam video da od njih nema pomoći onda sam se okrenuo raznim Babama i Vidovnjacima, ali tek tu sam bio samo još jedna ovca u nizu za šišanje. Došlo mi je da zaplačem. Krvi su mi izvadili toliko, da sam je prodavao bio bih milioner. Ovo mi je sad sve smešno. Onaj izliv suza i osećaj da sam totalni promašaj pamtiću dok sam živa. Dva meseca nakon seanse, dobio sam vizu za Australiju. Kao da su one ružne stare stvari potpuno isparile u zaborav…. Drugi to nisu primećivali, ja za njih nisam bila takva, naprotiv. A, kad je već tako, zašto se onda mučim i kao nešto pokušavam da se izlečim? Dešavalo mi se da od sedam dana u nedelji, pet bude  ispunjeno nesnosnim bolovima.

Recenzije

  • Zulkigor

    U kategoriji lepota pronađite fenomenalne recepte i najbolju prirodnu kozmetiku.. Lijep pozdrav, Duška iz Zagreba Hipnoza je stanje blaženog mira, najdublje stanje opuštenosti ljudskog uma i tijela.

  • Arashizilkree

    Preporučam svima. Želim da podelim moje iskustvo sa ljudima koji se pitaju ima li nade za njih.

  • Zut

    Nevjerojatno, nakon nekoliko tretmana bulimija je jednostavno i potpuno nestala, kao da je nikad niti nije bilo!

Dajte recenziju