vezbe za mrsavljenje u mjesec dana

Vezbe za mrsavljenje u mjesec dana

Radite to lako, bez napora. Preporučujemo da za dan odmora odaberete nedjelju ili bilo koji drugi dan, koji je slobodan od posla. U početku ne zatežite suviše noge i zadržite lako podignutu glavu kada ponovo ležete. Trening možete odraditi i kod kuće ili u prirodi. Ako treba da skinete više od 5 kilograma i ako imate mnogo celulita, uradite samo početne vežbe, ne preterujući, ali ponovite vežbe koje ste uradili 2 iii 3 puta na primer: vežbajte ovim redom itd. Atopijski dermatitis — uzroci, simptomi i prirodni lijekovi. Vežbe za kičmu: Odvojite dnevno pet minuta, leđa će vam biti zdrava celi život! Položaj kao u prethodnoj vežbi. Podignite gornji deo tela i idite u pretklon ka ispruženim nogama, naročito ispružite stopalo. Podignite gornji deo tela u pretklon , ispružene ruke pokrenite najpre na stranu, zatim kružite rukama. Iako je prehrana većim djelom zaslužna za vitku liniju, kod mršavljenja i održavanja tjelesne težine vježbanje je neizbježno. Ako je vaša novogodišnja odluka bila da prestanete da kukate zbog viška kilaže i prihvatite se vežbi, ovo je idealan trening za vas.

Kako skinuti salo sa stomaka dijeta

Cardio trening uključuje brzo hodanje, trčanje, vožnju bicikla, plivanje i druge razne aktivnosti… Odaberite onu aktivnost u kojoj ćete uživati. Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo. Ne istežite previše nogu, ali dobro zabacite laktove unazad kada se uspravljate. Mrsavljehje noge vezbe za mrsavljenje u mjesec dana da su stopala u širini bokova, vezbe za mrsavljenje u mjesec dana, ruke na potiljak, u pretklon, i uspravijajte se bez zaustavljanja. To je potpun i spretan pokret. Isto tako, ovaj dan odradite kratki cardio trening, u trajanju od 20 minuta. Također, nije potrebno da svaki dan vježbate sve mišiće i time trošite puno vremena. Poštovana, s obzirom na Vaše zdravstveno stanje, savjetujemo Vam da potražite savjet liječnika o izvođenju bilo kakvih vježbi za mršavljenje. Pravite što je god moguće šire krugove. Da bi sprečili vrtoglavicu pravite naizmenice 5 krugova u svakom smeru, pa ponovite. Posle 2 ili 3 ,jesec vežbanja nastavite sa vežbama od početka, ali dodajte po 1 vežbu u ležećem položaju svaka 3 ili 4 dana. Ako ste sportista i dobro uvežbani i ako nameravate da skinete malo kilograma, uradite redomn, puta, svaku vežbu i ako možete ponovite od vežbe sve dok se preznojite.

Video

Hrana za dijetu

Primjer Tabata treninga možete pogledati ovdje. Spojite ovaj pokret bez zastoja. Ne istežite previše nogu, ali dobro zabacite laktove unazad kada se uspravljate. Prvo levo, zatim desno, ne pokrećite kukove, glavu držite pravo. Također, nije potrebno da svaki dan vježbate sve mišiće i time trošite puno vremena. Isto tako, ovaj dan odradite kratki cardio trening, u trajanju od 20 minuta. Ako duže vremena niste vežbali uradite vežbe od 1 do 6, spojte ih 2 ili 3 puta uzastopno dok se umorite. Ako je vaša novogodišnja odluka bila da prestanete da kukate zbog viška kilaže i prihvatite se vežbi, ovo je idealan trening za vas. Posle 2 ili 3 sedmice vežbanja nastavite sa vežbama od početka, ali dodajte po 1 vežbu u ležećem položaju svaka 3 ili 4 dana. Iako je prehrana većim djelom zaslužna za vitku liniju, kod mršavljenja i održavanja tjelesne težine vježbanje je neizbježno. Ovaj dan kombinirajte vježbe iz prvog i trećeg dana vježbanja. Gornji deo tela u pretklonu, ruke odručene, rotirajte bez zaustavljanja i bez usporavanja. Početni položaj isti kao u vežbi broj 7. Ovaj dan uključuje vježbanje svih mišića nogu, kao i stražnjice , a također možete odraditi i  trbušnjake. Fitnes Završite vežbu postepenim čučnjevima. Jednostavan raspored vježbi može uvelike olakšati vaš život te time možete uštedjeti na vremenu. Da bi sprečili vrtoglavicu pravite naizmenice 5 krugova u svakom smeru, pa ponovite. Također, ovaj dan možete uvrstiti i Insanity trening , u trajanju od 40 do 60 minuta. Gornji dio tijela uključuje ruke, prsa i leđa.

Recenzije

  • Dijind

    Naravno, ako težimo čvrstom i zategnutom tijelu. Završite vežbu postepenim čučnjevima.

  • Kazimi

    Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući se na drugu stranu nastojte da dodirnete koleno glavom.

  • Dilabar

    Kako ponovno osvojiti bivšeg dečka nakon prekida? To je potpun i spretan pokret.

Dajte recenziju