vezbe za mrsavljenje stomaka kod kuce

Vezbe za mrsavljenje stomaka kod kuce

Gornji deo tela okrenite ka desno, desnu ruku stavite iza tela, a lakat leve ruke oslonite na koleno desne noge. Ležite na podlogu, ruke držite uz bokove i odupirite se stopalima o step-klupicu ili o pod , dok su vam noge blago razdvojene. Čitajte još:   Novo telo za 15 minuta dnevno. Vežbe za stomak Vežbe za stomak koje će vam pomoći da dodjete do pločica na stomaku a mogu se raditi kod kuće bez ikakve opreme, podjednako su efikasne i za žene i za muškarce. Ovo su samo neke poznatije vežbe za stomak a koje još trebate raditi zavisi da li je vaš primarni cilj izgradnja pločica na stomaku ili skidanje sala. Takođe, ne savetujem počinjati vežbe za stomak dok ne prođe sata posle jela. Ponovite 10 puta. Ako spadate u grupu ljudi koji nemaju vremena ili volje da redovno odlaze u teretanu, na aerobik ili jogu, potrudite se da kod kuće barem pola sata svaki dan aktivno vežbate. Ruke ispružite ispred sebe, kao da želite da budu nekoliko centimetara duže. Polako se vraćajte u početni položaj brojeći do dva. Može biti od ogromne pomoći za sagorevanje masnih naslaga oko struka i zadnjice, odstranjivanje celulita, ipoboljšanje metabolizma.

Gubitak kilograma nakon poroda forum

Vežbu uradite još jednom. Podignite noge cm iznad poda. Na kraju dignite obe noge, širite ih i skupljajte deset mita. Telo Fitnes Vežbe Teretana. Ponovite sve i stoma,a stranom, približavajući desnu ruku levom koienu. Ovo je sjajna, ali i zahtevna vežba koja će imati veliki uticaj na donji deo vašeg stomaka. Stanite tako da vam stopala budu u širini ramena, ruke ispružene, a šake spojene iznad glave. Zbog neaktivnosti ovih mišića dolazi do njihovog slabljenja a vremenom ih zamenjuje salo. Takodje ako nemate uslova možete raditi neke improvizacije u kući,hodanje na rukama i kolenima po stanu je jedna od njih,ako uspete da izdržite 30 minuta 5 puta nedeljno imaćete sjaje rezultate u topljenju sala, "vezbe za mrsavljenje stomaka kod kuce". Ruke ispružite vezbe za mrsavljenje stomaka kod kuce sebe, kao da želite da budu nekoliko centimetara duže. Trčanje, vožnja bicikla, preskakanje konopca su neke od njih. Ispravna dijeta i kompleks vežbi za mršavljenje za žene u teretani će omogućiti kako smršaviti za 4 dana sagorite višak masnih naslaga i da budete zadovoljni i da obradujete druge oko sebe izvrsnom fizičkim izgledom i odličnim zdravljem. Iako vam ove vežbe pomažu da ojačate i povećate mišićnu masu, one mogu dovesti i do ozbiljnih povreda Zastanite dve sekunde a zatim se lagano vratite u početni položaj. Ove atomaka za mršavljenje nisu toliko poznate kao sto se možda čini na prvi pogled. Pre nego što započnete trening u teretani telo treba da istegnete. Ako se usredsredite na muziku i telesnu aktivnost, postići ćete bolju psihofizičku relaksiranost.

Video

Kako smrsati 2 kg za jedan dan

A onda isto to uradite i na drugoj strani. Bitno je — ne odustajati. Čučnjevi su izvrsni za jačanje bokova, mišića zadnjice i bedara. Svi bi želeli da imaju lepo i zategnuto telo i da izgledaju privlačno i mlado, bez obzira da li su to muškarci ili žene. Lezite na stomak, kukovi moraju biti "prilepljeni" za pod. Zagrevanje Trening kod kuće je najjeftiniji, jer vam za njega nisu potrebne nikakve sprave iz prodavnice. Dior Essentials Line — sve što je potrebno modernom muškarcu. Pokušajte da savijete levu nogu i da je ispružite, a da pri tom ostanete ispravljeni. Mnogi smatraju da se grudi ne mogu trenirati na vratilu, ali mi ćemo vam pokazati da to nije tačno Ojačaćete celo telo, trbušne mišiće, mišiće kukova i zadnjice, koji su tokom cele vežbe angažovani. Astro Škorpija - Astro oktobar Ruke kao i prilikom čučnja su na struku, ali ako je teško u početku, onda ruke mogu da budu na obe strane uz telo. Predstavljamo vam još jednu sjajnu vežbu koja će aktivirati veliki broj mišića u vašem telu i koja će vas naterati da se dobro oznojite Ovo je sjajna, ali i zahtevna vežba koja će imati veliki uticaj na donji deo vašeg stomaka. Ostanite tako jedan minut, normalno dišite. Da bi Vaš stomak postao ravan i čvrst nema potrebe da idete u teretanu svaki dan.

Recenzije

  • Megis

    Može biti od ogromne pomoći za sagorevanje masnih naslaga oko struka i zadnjice, odstranjivanje celulita, ipoboljšanje metabolizma.

  • Tozuru

    Savijajte gornji deo tela u levu, pa u desnu, stranu. Zategnite prste na nogama.

  • Nakazahn

    Noge podignite uvis i prekrstite ih. Iz pozicije kao na slici sa laktovima koji sa podom prave ugao od 90 stepeni i telom potpuno ispravljenim, spustite stomak do poda zatim se podignite i ostanite u tom položaju 20 do 60 sekundi.

Dajte recenziju