vezbe za mrsavljenje stomaka i nogu

Vezbe za mrsavljenje stomaka i nogu

Zagrevanje traje 15 minuta. Idealno je hodati svaki dan bar minuta, brzim korakom. Komentari su potpuno anonimni. Podignite glavu i ramena. Aerobni kardio trening podstiče intenzivno sagorevanje masnih naslaga. Vežbu ponovite pet puta obema nogama. Desnu nogu ispružite unazad. Kardio trening traji najmanje 40 minuta. Podižite ramena, sve dok ne osetite zatezanje. Vežbe za ostale grupe mišića Vežbe za grudne mišiće.

Za mrsavljenje limun

Vežbe za ostale grupe mišića Vežbe za grudne mišiće. Lezite na desnu stranu, lakat oslonite na pod. Odmorite se na kraju: sedite na stopala i istegnite ruke ka napred. Astro Devica - Astro oktobar Uz pravilan režim ishrane i vežbanja, moguće je da postignete fenomenalne rezultate i da skinete salo sa stomaka. Ponovite vežbu deset puta, a onda uradite isto to drugom nogom. Kako da se pravilno hranite? Uradite deset ponavljanja, a vežbu ponovite u četiri serije. Pre doručka pijte ovaj napitak obavezno na prazan stomak. Prilikom udisaja ruke sa bučicama razdvajati na stranu a prilikom izdisaja skupljati iznad glave. Vocne kiseline koje se sadrže u orasima, avokadu, razlicitim semenkama vezbe za mrsavljenje stomaka i nogu tamnoj crnoj čokoladi su izuzetno zdrave i možete ih svakodnevno kako smršaviti u trbuhu bez dijete. Plank ili horizontalno ležanje, vezbe za mrsavljenje stomaka i nogu. Lezite na stomak, kukovi moraju biti "prilepljeni" za pod. Lezite na leđa. Početna vežba — noge su savijene u kolenima i fiksirane stopalima na pod. Snažno pritisnite leđa uz pod. Desnu nogu ispružite unazad.

Video

Dijeta s jajima i narančama

Postepeno možete povećati na 3 serije i možete povećavati težinu bučica. Ruke stavite ispred grudi, tako da spojite dlanove i laktove. Što dublje ispod sloja masnoće, nalaze se vaši mišići, time ćete manje moći da uraditi vežbi ispočetka. Obuhvatite ih i povucite kolena ka glavi i ramenima. Skupivši puno znanja i  iskustva tokom svog desetogodišnjeg rada, Kejt je osmislila jedinstven program koji daje više nego dobre rezultate. Vežbe za mišiće gornjeg abdomena. Zagrevanje traje u proseku od 15 do 20 minuta. Ne zaboravite da donji deo leđa i zadnjica čvrsto leže na podu. Veliki plus je to što on pomaže kod varenja i ubrzava metabolizam. Na početku je poželjno da se urade 20 ponavljanja. Osim što je iznvaredan za skidanje sala sa stomaka ovaj recept će učiniti vašu kožu svežom i glatko….. Prilikom udisaja ruke sa bučicama razdvajati na stranu a prilikom izdisaja skupljati iznad glave. Astro Vaga - Astro oktobar Međutim, nema potrebe za intenzivnim sportskim treninzima kakve upražnjavaju profesionalni sportisti, biće vam sasvim dovoljne i polučasovne vežbe za skidanje sala sa stomaka. Ruke ispružite ispred sebe, kao da želite da budu nekoliko centimetara duže. Astro Devica - Astro oktobar Ako ih budete radili svaki drugi dan, već nakon dve nedelje ćete postići željeni efekat — zategnuto i seksi telo. Kardio trening traji najmanje 40 minuta. Potom ruke polako spuštajte ka kolenima i opustite ramena. Uz nekoliko jednostavnih vežbi možete postići željeni oblik vašeg abdomena i kod kuće.

Recenzije

  • Mazulkis

    Foto: Profimedia. Najbolje dijete i vežbe , Mršaviti zdravo.

  • Daigrel

    Utiče na regulaciju šecera u krvi, i odlican je diuretik. Vežbu ponovite 10 puta.

  • Nezil

    Zadržite 20 sekundi, a zatim opustite.

Dajte recenziju