Vezbe za mrsavljenje ruke

Trajaće svega dva minuta, a angažovaće celo telo: tricepse, grudi, ramena, leđa. Uradite tri serije od desetak ponavljanja. Potom potpuno ispravite ruke nagore. Radite to lako, bez napora. Da bi sprečili vrtoglavicu pravite naizmenice 5 krugova u svakom smeru, pa ponovite. Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo. Ako ste sportista i dobro uvežbani i ako nameravate da skinete malo kilograma, uradite redomn, puta, svaku vežbu i ako možete ponovite od vežbe sve dok se preznojite. Sada se vratite u početni položaj, pa kroše ponovite u suprotnu stranu, desnom rukom. Raširite noge, savijte ruke u laktovima u nivou ramena. Lezite na leđa, ruke ispružene uz telo, uprite u pod za stabilizaciju gornjeg dela tela glava podignuta. Gornji deo tela u pretklonu, ruke odručene, rotirajte bez zaustavljanja i bez usporavanja. To je potpun i spretan pokret. Savite gornji deo tela u stranu pomalo ga rotirajući sa laktovima iza leđa. Ako duže vremena niste vežbali uradite vežbe od 1 do 6, spojte ih 2 ili 3 puta uzastopno dok se umorite. Uradite to puta.

Caj za detoksikaciju i mrsavljenje

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima kometarisanja i uslovima korišćenja sajta. Tajna savršene guze: Potrebno je samo da radite ove tri vežbe! Raširite noge, ruke odručene vertikalno. Kliknite abs vezbe za mrsavljenje sledeću vest. Foto: Shutterstock. Vežba broj 9, vezbe za mrsavljenje ruke. Razmena sadržaja. Potom potpuno ispravite ruke nagore. Ne istežite previše nogu, ali dobro zabacite laktove unazad kada vezbe za mrsavljenje ruke uspravljate. Ubrzo ćete moći i deset, što je dobra dnevna doza ove efikasne vežbe. Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući se na drugu stranu nastojte da dodirnete koleno glavom. Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde.

Video

Mesna dijeta rezultati 10 dana

Ponovite do 15 puta, barem pet puta nedeljno i učvrstićete zadnji deo ruku. Podignite gornji deo tela i idite u pretklon ka ispruženim nogama, naročito ispružite stopalo. Raširite noge, ruke naspram ušiju. Raširite noge, odručite se uzdignutih dlanova. Ako ste sportista i dobro uvežbani i ako nameravate da skinete malo kilograma, uradite redomn, puta, svaku vežbu i ako možete ponovite od vežbe sve dok se preznojite. Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući se na drugu stranu nastojte da dodirnete koleno glavom. Držeći manje tegove podignite ruke koje su savijene u laktovima, tako da nadlaktice budu uz glavu, a podlaktice iza leđa. To je potpun i spretan pokret. Podignite gornji deo tela u pretklon , ispružene ruke pokrenite najpre na stranu, zatim kružite rukama. Ubrzo ćete moći i deset, što je dobra dnevna doza ove efikasne vežbe. Komentari Komentari su potpuno anonimni. Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima kometarisanja i uslovima korišćenja sajta. Na početku se držite za naslon stolice. Trajaće svega dva minuta, a angažovaće celo telo: tricepse, grudi, ramena, leđa. Savijajte ruke u laktovima i približavajte glavu ka zidu, dok stojite na prstima. Kliknite za sledeću vest. Ako treba da skinete više od 5 kilograma i ako imate mnogo celulita, uradite samo početne vežbe, ne preterujući, ali ponovite vežbe koje ste uradili 2 iii 3 puta na primer: vežbajte ovim redom itd.

Recenzije

  • Mubei

    Tegove držite u visini grudi, laktovi su savijeni, a dlanovi okrenuti jedan ka drugom.

  • Akill

    Kliknite za sledeću vest.

  • Meziktilar

    Generalno kardio vežbe su sve one vežbe koje ubrzavaju vaš puls na preko u dužem vremenskom intervalu.

Dajte recenziju