vezbe za mrsavljenje kod kuce za zene

Vezbe za mrsavljenje kod kuce za zene

Vežbu uradite još jednom. Ako je vaša novogodišnja odluka bila da prestanete da kukate zbog viška kilaže i prihvatite se vežbi, ovo je idealan trening za vas. Radite to lako, bez napora. Ovu vežbu uradite nekoliko puta dnevno, jer je ona odlična za zatezanje stomaka. Razmena sadržaja. Pokušajte da savijete levu nogu i da je ispružite, a da pri tom ostanete ispravljeni. Vežba broj 9. Privucite kolena na grudi, pete što bliže zadnjici, zadržite uzdignutu glavu. Podignite glavu i ramena. Foto: Shutterstock. A onda isto to uradite i na drugoj strani. U početku ne zatežite suviše noge i zadržite lako podignutu glavu kada ponovo ležete. Lezite na stomak, kukovi moraju biti "prilepljeni" za pod. Lezite na desnu stranu, lakat oslonite na pod.

Kako smršaviti dok dojim

Desnu ruku oslonite na koleno desne noge, a levu ruku na stopalo desne noge. Podignite gornji deo tela u pretklonispružene ruke pokrenite najpre na stranu, zatim kružite rukama. Ukupnio broj ponavljanja je Ove dvije vježbe aktiviraju istovremeno velik broj mišića i time postižete izuzetno veliku potrošnju kalorija u cijelom tijelu. Na početku se držite za naslon stolice. Ne istežite previše nogu, ali dobro zabacite laktove unazad vezbe za mrsavljenje kod kuce za zene se uspravljate. Ali to ide ovako: počnete sa 20 skok-čučnjeva i 1 planinar. Raširite noge, odručite az uzdignutih dlanova. Tri do četiri puta nedeljno radite vežbe koje će vam pomoći da ojačate mišiće stomaka i popravite držanje tela. Stavite ruku na sredinu glave i celim telom se podižite ka gore, karlicu gurajte ka napred i zategnite stomak.

Video

Kapsule za mrsavljenje bioxyn

Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo. Oslonite se na levu nogu, tako da telom napravite ugao od 90 stepeni. Potrošite to salo kod kuće. Ako duže vremena niste vežbali uradite vežbe od 1 do 6, spojte ih 2 ili 3 puta uzastopno dok se umorite. Da bi sprečili vrtoglavicu pravite naizmenice 5 krugova u svakom smeru, pa ponovite. Spojite ovaj pokret bez zastoja. To je potpun i spretan pokret. Stilske greške najviše bole: Razočaravajuć stajling Victorie Beckham o kome svi bruje. Isto to uradite i na drugoj strani. Ne smijete propustiti i ovo: Vježbe za cijelo tijelo kod kuće za žene —… Vježbe za povećanje zadnjice Vježbe za noge i zadnjicu za žene kod kuće u samo 10… Vježbe za okrugliju stražnjicu kod kuće. Da, dobro ste čuli, samo 2 vježbe! Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. Vežba za opuštanje: Oslonite se na levu nogu, a desnu nogu savijte i prebacite iznad kolena leve noge. Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo u korištenju ovih web-stranica, na Vaše računalo pohranjujemo tzv. U ovim vježba za mršavljenje kod kuće princip je piramidalno vježbanje sa samo dvije vježbe skok-čučanj i planinari. Zategnite prste na nogama. U početku ne zatežite suviše noge i zadržite lako podignutu glavu kada ponovo ležete. Razmena sadržaja. Foto: Shutterstock.

Recenzije

  • Kazragor

    A onda isto to uradite i na drugoj strani.

  • Dout

    Gornji deo tela pognite ka napred i zategnite ramena unazad.

  • Arashijar

    A onda isto to uradite i na drugoj strani.

Dajte recenziju