vezbe za efikasno mrsavljenje

Vezbe za efikasno mrsavljenje

Uz pravilan režim ishrane i vežbanja, moguće je da postignete fenomenalne rezultate i da skinete salo sa stomaka. Početni položaj isti kao u vežbi broj 7. To je potpun i spretan pokret. Odvojite 30 minuta dnevno za vežbanje da bi dobili savršeno ravan stomak za samo nedelju dana,te budite uporni, ne odustajte olako. Tajna savršene guze: Potrebno je samo da radite ove tri vežbe! Priprema: Prokuvajte vodu i malo je prohladite, zatim u nju dodajte cimet i med , te ih dobro izmešajte. Ako treba da skinete više od 5 kilograma i ako imate mnogo celulita, uradite samo početne vežbe, ne preterujući, ali ponovite vežbe koje ste uradili 2 iii 3 puta na primer: vežbajte ovim redom itd. Osim što je iznvaredan za skidanje sala sa stomaka ovaj recept će učiniti vašu kožu svežom i glatko….. Sedite u raznožnom položaju ukrštenih šaka, raširite i istegnite noge. Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. Prijatelji sajta:. Ako je potrebno napravite pauzu posle svakog čučnja. Sada kada znate kako skinuti salo sa stomaka za 7 dana po autorki Kejt Adams, predlažemo vam da prelistate i sledeće članke: mršavljenje bez dijete , najbolji prirodni recepti za skidanje kilograma. U nastavku saznajte kako skinuti salo sa stomaka za 7 dana po vodiču Kejt Adams!

Kako smrsati a dojim bebu

Kejt Adams je uz pomoc ovog fenomenalnog recepta uspela jednostavno i brzo skinuti nepoželjno salo sa stomaka. Sve vežbe možete izvoditi u trenutku kada skinete suvišne kilograme iii vam je ostalo 2- 3 kilograma viška. Raširite noge tako da su stopala u širini bokova, ruke na potiljak, u pretklon, i uspravijajte se bez zaustavljanja. Vocne kiseline koje se sadrže u orasima, avokadu, razlicitim semenkama i tamnoj crnoj čokoladi su izuzetno zdrave i možete ih svakodnevno jesti. Lezite na leđa, ruke ispružene uz telo, uprite u pod za stabilizaciju gornjeg dela tela glava podignuta. Generalno kardio nutrivix cijena bih vezbe za efikasno mrsavljenje sve one vežbe koje ubrzavaju vaš puls na preko u dužem vremenskom intervalu. Podignite gornji deo tela u pretklonispružene ruke pokrenite najpre vezbe za efikasno mrsavljenje stranu, zatim kružite rukama. Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući se na drugu stranu nastojte da dodirnete koleno glavom. Ako treba da skinete više od 5 kilograma i ako imate mnogo celulita, uradite samo početne vežbe, ne preterujući, ali ponovite vežbe koje ste uradili 2 iii 3 puta na primer: vežbajte ovim redom itd. Krastavac je isto izvanredna namirnica koja pomaže u izbacivanju suvišne tečnosti iz organizma. Privucite kolena na grudi, pete što bliže zadnjici, vezbe za efikasno mrsavljenje, zadržite uzdignutu glavu.

Video

Zdrava prehrana po danima

Kombinacija zdrave prirodne ishrane uz pravilan raspored namirnica, kao i svakodnevne vežbe za stomak donose željno isčekivani rezultat. Privucite kolena na grudi, pete što bliže zadnjici, zadržite uzdignutu glavu. Sponzorisani linkovi:. Krastavac je isto izvanredna namirnica koja pomaže u izbacivanju suvišne tečnosti iz organizma. Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. Fitnes Vocne kiseline koje se sadrže u orasima, avokadu, razlicitim semenkama i tamnoj crnoj čokoladi su izuzetno zdrave i možete ih svakodnevno jesti. Lake vežbe za ravan stomak: Za dve nedelje salo nestaje! Odvojite 30 minuta dnevno za vežbanje da bi dobili savršeno ravan stomak za samo nedelju dana,te budite uporni, ne odustajte olako. Rotirajte gornji deo tela levo pa desno. Položaj kao u prethodnoj vežbi. Svoju novootkrivenu tajnu Kejt je podelila samo sa prijateljicama, a zatim je osnovala sada već čuveni klub. Raširite noge tako da su stopala u širini bokova, ruke na potiljak, u pretklon, i uspravijajte se bez zaustavljanja. Osim što je iznvaredan za skidanje sala sa stomaka ovaj recept će učiniti vašu kožu svežom i glatko….. Rotirajte gornji deo tela. Veliki plus je to što on pomaže kod varenja i ubrzava metabolizam. Sve vežbe možete izvoditi u trenutku kada skinete suvišne kilograme iii vam je ostalo 2- 3 kilograma viška.

Recenzije

  • Tagul

    Položaj kao u prethodnoj vežbi. Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo.

  • Yoshakar

    Prvo levo, zatim desno, ne pokrećite kukove, glavu držite pravo. Obavezno Najbolje vežbe za mršavljenje: 12 koraka do savršene i zategnute figure!

  • Mazuhn

    Raširite noge, ruke odručene vertikalno. To je potpun i spretan pokret.

Dajte recenziju