vjezbe za struk i zadnjicu

Vjezbe za struk i zadnjicu

Lezite na stomak, kukovi moraju biti "prilepljeni" za pod. VIDEO Ako vam trening nije bio previše naporan, uradite i dodatni set vežbi za zatezanje mišića zadnjice, koje predlaže instruktorka na video snimku. A onda isto to uradite i na drugoj strani. Ako vam trening nije bio previše naporan, uradite i dodatni set vežbi za zatezanje mišića zadnjice, koje predlaže instruktorka na video snimku. Uradite od deset do dvadeset kružnih pokreta u jednom smeru, a potom isto toliko u drugom. Za pilates neophodna je samo strunjača ili neka druga vrsta podloge, a lopta je samo jedan od mnogih rekvizita koje možete kristiti tokom vežbanja, premda, kao što smo pomenuli, nije obavezan. Nije ni čudo. Zadržite 20 sekundi, a zatim opustite. Dovedite guzu u odličnu formu za leto, počnite već danas sa vežbama i aktivnostima koje vam predlažemo i za par nedelja biće spremna za najmanji bikini, usku haljinu ili farmerke. Podignite glavu i ramena.

Dieta scarsdale easy weight loss

Povodom održavanja Prolećnog festivala zdravlja, Noge podignite uvis i prekrstite ih. Devojka sa snimka pokazaće zadnjciu kako se to radi. Astro Škorpija - Astro oktobar Astro Vjezbd - Astro oktobar Savršene noge nisu samo san, ako redovno radite prave pilates vežbe. Samo nekoliko jednostavnih pokreta strui vas do tankog struka. Vežba za opuštanje: Oslonite se na levu nogu, a desnu nogu savijte i prebacite iznad kolena leve noge. Ovu vežbu uradite nekoliko puta dnevno, jer je ona odlična za zatezanje stomaka. Znamo da je sve pomalo vjezbe za struk i zadnjicu, ali ako vam je lakše, vežbajte uz devojku sa snimka, koja vas ujedno hrabri i koja bez kapi znoja obavlja ove vežbe. Ako niste zadovoljni izgledom svoje zadnjice, prionite na vežbe koje vam predlažemo, vjezbe za struk i zadnjicu. Podižite ramena, sve dok ne osetite zatezanje. Zato je vreme da počenete s vežbama za jačanje mišića i istezanje. Izbrojite do 30, a onda se opustite.

Video

Mrsavljenje folijom forum

Stavite ruku na sredinu glave i celim telom se podižite ka gore, karlicu gurajte ka napred i zategnite stomak. Koji trening odabrati i kako? Uz pilates naučićete i pravilno disanje i držanje. Pilates možete raditi i kod kuće, bez lopte. Ovim vežbanjem jačate i zglobne mišiće, koji su najviše skloni povredama. Kako se rade pilates vežbe za uzak struk, bokove, noge, zadnjicu ….? Ruke ispružite ka napred i podignite bradu. Desnu ruku oslonite na koleno desne noge, a levu ruku na stopalo desne noge. Noge podignite uvis i prekrstite ih. Ako niste zadovoljni izgledom svoje zadnjice, prionite na vežbe koje vam predlažemo. Astro Devica - Astro oktobar Bezbedan je i za starije i za mlađe, a verovatno ste čuli da ovaj program vežbi koriste i trudnice. Podižite ramena, sve dok ne osetite zatezanje. Vežbu ponovite pet puta obema nogama. Ako vam trening nije bio previše naporan, uradite i dodatni set vežbi za zatezanje mišića zadnjice, koje predlaže instruktorka na video snimku. Levu ruku savijte ispred stomaka, a zatim je pomerajte ka gore i ispružite. Za početak oslonite se na ruke i kolena. Stilske greške najviše bole: Razočaravajuć stajling Victorie Beckham o kome svi bruje. Ako nemate vremena za odlazak u teretanu, probajte da vežbate bar pola sata kod kuće - smanjićete stres, utrošiti višak kalorija i postati vitalniji

Recenzije

  • Kazit

    Nije ni čudo. Astro Ribe - Astro oktobar

  • Goshakar

    Vežbu ponovite 10 puta.

  • Brar

    Inicijalizacija u toku

Dajte recenziju