trcanje gubljenje kilograma

Trcanje gubljenje kilograma

Ako ne možete odoljeti sladoledu, nemojte ga držati kod kuće. Jedan od najlakših načina smanjenja kalorijskog unosa jest pronaći niskomasnu zamjenu za masnu hranu. Postoji čips sa manje masnoća te čips od kukuruza bez masnoća tortilla čips , a ako ih ne možete nabaviti, kupite si slane štapiće, perece i sl. Tako da ćete potrošiti više kalorija dok radite druge važne stvari poput gledanja Prijatelja ili čitanja Maratonca. Otrpilike isto koliko i jedan sat trkačkog treninga. Brzinski trening potiče efekt produženog sagorijevanja. Sada kada vam brojevi nisu tako strašni, pogledajmo pobliže kako možemo skinuti tih pet kilograma. Razmislite i o ciljevima i uspesima koji mogu da vam promene život, kao što je polumaraton i maraton. Tako ćete još uvijek imati pun tanjur hrane ispred sebe, ali ćete jesti manje. I tako kada dođu na red cheeseburger i prženi krumpirići, vrata su širom otvorena i oni ulaze bez oklijevanja. Oduzmite neke kalorije večeri i dodajte ih doručku. Prvo ćemo reći da je najbolji način da topite višak kilograma da trčite laganim tempom, ali prilično dugo. Imajte na umu i tečne kalorije. K tome još i nadoknađuje izgubljenu tekućinu.

Kako skinuti salo za mesec dana

Naravno, dugotrajno trčanje tijelo stavlja u «zonu» sagorijevanja masnoća. Nikako ne trcanje gubljenje kilograma doručak. Dobar doručak treba biti snažan ali ne težak oko kalorija. Sporo trcanje gubljenje kilograma, za razliku od brzog, stavlja vas u zonu sagorevanja masti. Linda Somers, olimpijska maratonka, smanjuje slatkiše. Razmislite i o ciljevima i uspesima koji mogu da vam promene život, trcanje gubljenje kilograma, kao što je polumaraton i maraton. One provereno pomažu u mršavljenju. Pritom da taj dan ništa ne pojede. Koliko je ishrana važna kada rešite da smršate govori podatak da jedan  Big Mek ima kalorija. Mnogi trkači koji su počeli da trče kako bi izgubili višak kilograma su posle određenog vremena jednostavno zavoleli trčanje. Ne miješajte masnoće i šećer. Trening započnite sa petominutnim zagrevanjem tako što ćete pravilno istegnuti tetive i mišiće nogu. Stefan Roganović — naš djumbir caj za mrsavljenje iskustva Ironman — Potrebno je da izazov shvatite ozbiljno a da pritom ne zaboravite da uživate! Tako možete uživati a da ne osjećate krivnju. Tu ćete pretrčati veću udaljenost i potrošiti više kalorija nego kada biste 30 minuta trčali lagano.

Video

Dijeta 10 kg manje za mesec dana

Pijte vodu sa svakim obrokom, i ako želite nešto za međuobrok, uzmite voće, pola peciva, slane perece ili nemasne integralne krekere. Naravno, dugotrajno trčanje tijelo stavlja u «zonu» sagorijevanja masnoća. Čelične devojke — put od m trčanja do poludistance i dalje! Jedite najkasnije dva sata po ustajanju , zapravo jedite za doručak i više nego što mislite da bi trebalo. Zapamtite: potrebna vam je energija za trčanje. Tih 30 minuta možete prohodati odjednom ili ih možete prekidati s kratkim pauzama tijekom kojih ćete hodati sporije. U svakom slučaju, promena je dobrodošla. Neka od njih su i visoko kalorična pa mogu da dovedu do gojenja. Vi, naravno, ne želite izgledati kao sumo—borac. To je ukupno 3, kalorija svaki dan. Neki stručnjaci na polju prehrane kažu čak da uzimanje malo masnoća — u odnosu na ništa — potiče tijelo da pri tjelesnoj aktivnosti troši više masti. Kao što vidite, trčanje je odličan način za mršavljenje i nije teško kada se posvetite. Oduprite se majonezi. Miješajući tunu s majonezom dodajete na stotine masnih kalorija sendviču od tune. Preveliko smanjenje kalorija koje unosite u toku dana smanjiće vašu energiju i povećati osećaj gladi. Ukoliko vam ne dostaje motivacija i istrajnost, angažujte trenera ili možda najbolje pristupite grupnom programu za trčanje, kao što je Škola trčanja Beogradskog trkačkog kluba. Proteini i nešto malo masti ipak daju dulji osjećaj sitosti i spriječit će vas od prejedanja.

Recenzije

  • Moogukazahn

    Utvrđeno je da je četiri sata trčanja nedeljno sasvim dovoljno da biste na najbolji način gubili suvišne kilograme.

  • Gut

    Ovo treba da znate pre početka Trčanje je odličan način za oslobađanje masti zbog svoje fleksibilnosti.

  • Kataxe

    Ultrazvuk - terapija ultrazvukom Ultrazvuk se u fizikalnoj terapiji upotrebljava u terapijske

Dajte recenziju