skinuti 7 kg

Skinuti 7 kg

Stvarno, da li deluje ova dijeta? Sad se opet vraćam ovo dijeti jer je ljeto i imam viška vrmenena da se tome posvetim…uz to vježbam skoro svaki dan tako da bi to trebalo upaliti…svima ostalima zelim srecu i nadam se da vam moje kratko iskustvo daje neku nadu i ne odustajte…Sretno ljudi! To će rezultirati mlohavim tijelom , dakle u tom slučaju ništa od zategnute stražnjice i snažnog trbuha. A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar. American Institute of Health je u svom šestomjesečnom istraživanju utvrdio da su osobe koje su vodile takav dnevnik mršavljenja izgubile u prosjeku 7 kilograma više od onih koji nisu vodili takav dnevnik. Natalija Avramović pre 12 godine. Sutra krećem sa ovom dijetom i vjerujem da ću skinuti i više od 9 kg. Odgovorite brzo molim vas. Jedna normalna viršla u sebi ima 50 grama, a na sto grama ima kalorija. Odgovorite, molim vas! Popularnost zahvaljuje nikad potvrđenim pretpostavkama da su je stvorili doktori iz bolnice u Birminghemu kao sredstvo za skidanje težine pacijanta koji se spremaju za operaciju. Zvuči čudno, ali sam se prejeo i zasitio i od toga. Ali prvog dana sam grickala crne semenke, a danas sam pojela bombone. Ne osjećam se dobro kao da sam u tuđoj koži. Recept: Luk narezati na kolutove i prepržiti na maslinovom ulju.

Zdrava hrana budva

Kada je luk gotov, skinhti ostalo povrće narezano na manje komadiće Gore navedene namirnice moraju da skinuti 7 kg 7 dana. Osječam se teško sa 69 skijuti treniram odbojku tri puta tjedno kile ne mogu skinuti. Zdrava prehrana i vježbanje će naravno imati sporiji učinak od izgladnjivanja, no kasnije vam se ti kilogrami neće tako brzo vratiti. Kako ide vama, držim fige i vama i sebi da doguramo do kraja. Hvala na odgovoru…. Zdrava hrana joker zdrave prirodne ishrane uz pravilan raspored namirnica, kao i svakodnevne vežbe za stomak donose željno isčekivani rezultat. Ko nešto zna o ovoj dijeti, neka napiše, jer bih ja da je isprobam. Skonuti danas krecem na ovu dijetu. Ivana Lazić pre 8 godine, skinuti 7 kg. Mimi says:. Ivana Tučević pre 11 godine. Daniela Premetarova pre 10 godine. Za večeru — ništa tj. Ćao svima…Visoka sam oko i imam 70 kg. Posle samo tri dana se vidi promena. Evo mene opet nevjerovatno. Da li bi skinuti 7 kg efekta ako bi se izbacile viršle? Danas mi je 9 dan, smršavila sam 3 kg.

Video

Program vezbi za mrsavljenje u teretani

Sanela Ferhat pre 8 godine. Tretmani kavitacije koji se provode u navedenom Centru jedini su stručnog karaktera i uključuju praćenje prehrane i stručni nadzor profesora Kineziologije. Ja sam juče odradila kardio trening u trajanju od 45 minuta i posle toga mi je bilo jako loše. Pozdrav i sretno! Jučer sam ponovno krenula, danas mi je drugi dan. Danas mi je prvi dan i nije mi lako. Brzom dijetom 7 kilograma u 7 dana može se zaista skinuti i do 7 kilograma u jednoj nedjelji. Smanjeni unos hrane zahtjeva i manji unos vode može dovesti do dehidracije zbog čega se ova dijeta našla na meti kritika. Postiji i onaj problem u psihičkim smislu, jao kad ću smršati više i strah da će se kilogrami vratiti i to stvara nervozu i to se desi, ne razmišljate o tome i nemojte svaki drugi dan na vagu. Možda je malo modifikujem na zdraviji način, pa ako bude rezultata, javiću. Potrebno je da pijete ovaj napitak 4 puta u toku dana. Samo se organizmu šteti. Tako da možete zaboraviti na tzv. Interesira me dali mogu između obroka ali jednom u danu pojest nešto? Apsolutno tačna dijeta.

Recenzije

  • Dodal

    Naravno, malo sam uvela i fizičku aktivnost, ali je dijeta veoma efikasna.

  • Brasar

    Dijeta mi zvuči ok. FANI says:.

  • Kazisar

    Dijeta mi je super, danas mi je 6 dan, sve mi je od jela prefino, jedino ta zelena salata. Ja sam po zimi dobila 10 kilograma viška a sada jedem već mjesec dana po Montignacu prema GI, ali sam skinula samo 2 kile, što mi nije dosta.

Dajte recenziju