skinuti 5 kg

Skinuti 5 kg

Josipa says:. Dijeta je jako slična ovoj, prvi dan 9 jaja, 2. Ja sam baš zainteresovana za ovu dijetu, ali imam strah da se ne ugojim pa ne smem da je probam. Moj niski tlak je dosao nakon djete u normalu. Draga amelia25, pod jedan da ti kazem da sam i ja nova ovdje a pod dva da pokusavam smrsaviti i pod tri da ovaj tvoj uvodni tekst kao da sam ga ja sama napisala. Aida, šta je bilo sa dijetom? Imam odličnu krvnu sliku Ne znam otkud mi slaba cirkulacija. Oprala sam kućanske elemente inače bih zaspala od dosade. Nisam baš shvatila. Naslovnica Najnovije Coolerice Što je Coolerica? Mira pre 5 godine. Ja sam pocela pre 5 godina sa ovom dijetom, drzim je dva puta godisnje u prolece i evenutualno nekad leti kad su velike vrucine i mogu vam reci da mi je veoma veoma efikasna i omiljnena.

Dijeta sa kuvanim jajima i jogurtom

Prvi put sam izgubila oko 5 kg inace nemam preveliku tezinu cm 63kg drzim je iskljucivo da bih izdetoksirala skimuti telo od zimskih naslaga tj posledica Bozica, slava i ostalih praznika. Zanima me ako počinjem u ponedjeljak Moja drugarica je smršala 20 kg ovom dijetom, još uspeva da održi kilažu, ali zaista manje jede sada. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči. Olivera Stefanović pre 10 godine. Naslovnica Najnovije Coolerice Što je Coolerica? U skinuti 5 kg nedelji izgubila je 3 kilograma, a u sledeća dva meseca izgubila je još 12 kilograma telesne mase. Jedite sve namirnice, u malim količinama. Dijeta 9 kg jelovnik po danima i dijet plan : Ponedeljak: doručak:nezaslađena crna kafa i manje pecivo ručak:kuvana jaja 2 kom. Ivana Apostolović pre 10 godine. Hvala na odgovoru…. Marija Stojković kako skinuti salo sa stomaka za 7 dana 9 godine. Nena Petrić pre 9 godine. E, ova dijeta je super, skinuti 5 kg, ja sam smršala 3 kg za 3 dana i nije skinuti 5 kg samo jasno kako je neko mogao da se ugoji. Ako bi siinuti povećala to bi bilo maksimalno kg, nisam nikad prešla 59 kg. Radana Živetić pre 10 godine. Milanka pre 5 godine.

Video

Najbolja dijeta za definiciju

Držaću ovu dijetu svih 8 dana kao što sam pročitala u jednom komentaru i vraćam se posle 8 dana da vam kažem koliko sam skinula. Treba biti umjeren i slijediti upute. Saka Bulatović pre 7 godine. Ono što ostaje isto i nije promenljivo je da se dijeta 9 kg primenjuje tačno 2 sedmice. Danas sam pocela sa ovom dijetom mozeli se ovaj odrezak biti pileciji. Nikakav hleb, niti bilo šta drugo, osim predviđenog. Nekad sam znala skinuti i po kila u ak dana, ali nenamjerno! Znači, koliko možete, ali ne više od 9 na dan. Sada možete da zamislite kako izgledam! Jedna normalna viršla u sebi ima 50 grama, a na sto grama ima kalorija. Ionako imam 6 kg više koje vučem još od porođaja. Lula says:. Aleksandar Obradović pre 8 godine. Marić Marinkov pre 6 godine. Koje namirnice najviše goje, a koje održavaju vitkost? Da li sam dobro razumela….

Recenzije

  • Kazrazragore

    Baš sam ga danas pitala ima li negdje jabučnog octa to mi je dobro za pranje stakala , a on mi je odgovorio: "E da samo znam koliko sam ga litara popio!

  • Gogal

    Ali, oko njega je uvijek fina hrana tako da mu teško ide odricanje iako već godinama ne večera ništa osim jogurta ili eventualno jabuke uz to. Samo pošto kilogrami kako se izgube, tako se i povrate, moje je pitanje kako da zadržim ovu težinu?

  • Nelkis

    Josipa says:.

Dajte recenziju