skinuti 3 kg

Skinuti 3 kg

A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar. Posle samo tri dana se vidi promena. Miljka Obradović pre 6 godine. Natečeni limfni čvorovi — uzroci i liječenje. Da li sam dobro razumela…. To znači — 3 za doručak, 3 za ručak, 3 za večeru. Ljudi, ne može za kratak vremenski period da se izgubi dosta kg. Bojim se da ću ponovo nabaciti ona 4 kila, a ne mogu svaki drugi mesec na dijetu! Držanjem samo 3 dana ove dijete primetila sam da mi garderoba malo zateže, nakon 3 dana, vaga je pokazivala 66 kg. Dalje, jedno kuvano jaje ima u sebi oko 70 kalorija. Ne mogu verovati da je neko dobio ta 3 kg.

Nutrivix za mrsavljenje iskustva

Samo posle prvog dana lakša sam 2,5 kg. Jedini odgovor kako skinuti kako smršaviti jeftino sa stomaka je pravilna kombinacija aerobnih vežbi i regulisanje dnevne ishrane. Samo da vas pitam da li su obavezni večera i ručak pošto mi moje obaveze to ne dozvoljavaju? Dragana Petrović pre 5 godine. Ako ima nekoj da mi kaže što da napravam. Jelena Kuzet pre 7 godine, skinuti 3 kg. Nisu to neke kile, ali ne razumem skinuti 3 kg zašto sam dobila 3 kila umesto da skinem. Za 4 dana skinula sam tačno 3 kg. Dijeta je odlična, danas sam počela. Ne sme se kako smrsati 25 kilograma posle 17h — da li se to odnosi na dane kada se drži dijeta ili posle? Držala sam je više puta, sa različitim rezultatima. Slučajno sam videla ovu dijetu i delovalo mi je privlačno kao i većini. Nema nijedne dijeta de se kilogrami ne vraćaju dok god se ne pokrecete kolko treba. Par mjeseci za gubitak do 10 kg ipak nije puno, a skinuti 3 kg ćete biti puno zadovoljniji svojim tijelom i uspjehom. Zvuči čudno, ali sam se prejeo i zasitio i od toga. Sto posto tačna dijeta, s tim što postoji i četvrti dan kada je dozvoljeno popiti 1 litar jogurta. Poslije četvrtog dana, imala sam uvijek dan pauze.

Video

Kako izgubiti trbušno salo

Jedini problem je taj što ja ne mogu da pojedem tri jaja odjednom. Olivera Đorđević pre 6 godine. Jovana Mišić pre 7 godine. Aleksandar Obradović pre 8 godine. Probaću je još jednom za par dana. Bez obzira na kalijum koji sardže, banane su pune skroba i visoko kalorične, a virsle ne bih ni komentarisala njih je napametnije nikada ne jesti. Bucka slajd pre 9 godine. Dijeta je jako slična ovoj, prvi dan 9 jaja, 2. Daniela Premetarova pre 10 godine. Smanjiću na 2 po obroku — mnogo sam se ugojila, a ide Nova godina. Valentina pre 5 godine. Ja sam probala ovu dijetu četri dana i smršala sam 3 kg. Vrijeme je za male, ali velike promjene. Ana Jović pre 11 godine. Vidim da su skoro svi komentari pozitivni, od sutra počinjem pa vam javljam. Marija Keković pre 9 godine. Zvuči čudno, ali sam se prejeo i zasitio i od toga.

Recenzije

  • Miramar

    Da li ovu dijetu mogu držati maloletnici?

  • Gulkis

    Rezultati su bili i više nego zadovoljavajući jer su nakon 21 dana:. Odvojite 30 minuta dnevno za vežbanje da bi dobili savršeno ravan stomak za samo nedelju dana,te budite uporni, ne odustajte olako.

  • Akinoshakar

    Tanja Vučić pre 9 godine. Zanima me da li može da se za ta 3 dana jede i hleb?

Dajte recenziju