Recepti za dijetu 10 posto

Za sada ne izgleda baš jednostavno, zar ne? Već vidim da ni jaja neće dobro završiti pa me zanima dali jednostavno mogu ponoviti bilo koji drugi dan?! Sa ovom dijetom u par navrata izgubila sam 18 kila!!!! Za 8 mjeseci intenzivnih treninga sam ovom dijetom skinula 50kg. Faze dijete 10 posto Prva faza Prva faza, kao i druga i treća, vode ka mršavljenju, a tjedni jelovnik bi trebao izgledati ovako: Ponedjeljak — povrće po izboru, bilo da je riječ o sirovom povrću, varivu ili salatama. Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Možete koristiti začine i maslinovo ulje kao preliv već pripremljenog jela. Pratite nas Facebook Instagram. Redukcijska dijeta od kalorija Protekal dijeta — mršavite bez jo-jo efekta jedući proteine! Ima naime dijeta koje dozvoljavaju tek — kalorija dnevno.

Fit i slim caj za mrsavljenje

Provodi se kroz tri tjednaa može se ponavljati nekoliko puta, s tim da između svakog trotjednog ciklusa morate napraviti pauzu. Možete ga jesti u neograničenim količinama, a kao začin birajte maslinovo ulje. Za razliku od drugih dijeta kojima je glavni cilj u što kraćem vremenu izgubiti što više neželjenih kilograma, dijeta 10 posto diijetu stavlja na mijenjanje prehrambenih navika i životnog stila koji su najčešći uzroci nakupljanja neželjenih kilograma. Dok traje faza prilagođavanja novoj težini, recepti za dijetu 10 posto, najbolje je izbjegavati kasne večere, umjesto  koje se prporuča jogurt ml bez dodatka kruha ili peciva. Tokom nje potrebno je refepti svaki kilogram uneti 25 recept za mrsavljenje sa sodom bikarbonom. Sva tri postl, treba da su sačinjena od barenog ili pečenog mesa. Ova dijeta predstavlja zdrav način recepti za dijetu 10 posto gubljenje kilograma i pruža dugoročne rezultate. U ovoj fazi slijedi održavanje postignute tjelesne težine. Osvježavajući okus deserta odvest će vas u neke recepti za dijetu 10 posto …. Ako niste zadovoljni postignutim rezultatom i želite ponoviti dijetu, potrebno je napraviti pauzu od 20 dana. Konkretno, čovek od 85 kg treba uneti kalorija. To ne moraju biti nikakve naporne vežbe u teretani, već je dovoljno da samo 30 minuta dnevno sprovodite neku fizičku aktivnost: trčite, šetajte, vozite biciklo itd. Možete se odlučiti za bilo koje vrste povrća. Redukcijska dijeta od kalorija Protekal dijeta — mršavite bez jo-jo efekta jedući proteine! Sada sam videla tvoj komemtar i zanima me jesi li uspela? Dijete koje su danas popularne uglavnom se zasnivaju na gubljenju velikog broja kilograma za kratko vreme. No idemo redom, vratimo se za početak na sam proces skidanja kilograma. Ja pocinjem od sutra. Novija istraživanja pokazala su da se čak i ovakvom malom promjenom možemo natjerati da pojedemo 40 posto manje hrane jedite samo ako ste zaista gladni jedite smireno i dobro žvačite hranu Ova dijeta se provodi u četiri faze.

Video

Kako najbrze smršaviti za 15 dana

Tako ispada da čovek od 70 kg treba uneti kalorija. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Dijeta 10 posto vas jasno upozorava: ovako rapidnim mršavljenjem možda ćete postići da stanete u manji konfekcijski broj, ali ćete usput riskirati da se razbolite i čak trajno narušite imunitet te srčani ili probavni sustav! Bitno je istaći da nije dozvoljeno ponavljanje dva ista dana ili više njih u toku jedne nedelje. Dakle, ako se pridržavate svih pravila  dijete, kilogrami koje izgubite se neće ponovo vratiti. O tome kako je tačno koncipiran plan ishrane u prvoj, a kako u drugoj fazi dijete 10 posto, pročitajte u nastavku teksta. Pozdrav cure,ja bih trebala isto skinuti doooosta kg. Sad ponovo zelim poceti dijetu :. Dozvoljena je čak i vegeta! Često se podcenjuje važnost dobrog sna, a on ima veliki uticaj na mršavljenje. Istopite salo na stomaku uz ovaj jednostavan trik. Na engleskom govornom području je napravljeno istraživanje od strane  National Institute of Health i utvrđeno je da osobe koje vode takav dnevnik skidaju i do 7 kg manje. Goslimmer flasteri za mršavljenje — upotreba, iskustva, rezultati i cena. Pritom, nije bitno za koju vrstu mesa ćete se odlučiti, bitno je samo da ne jedete meso prženo na masti ili na ulju. Piletina i puretina su tako uvijek bolji izbor od svinjetine, osobito ako su pripremljeni na lešo i bez kože. Reč je o zdravoj dijeti u kojoj nema gladovanja, gde organizam dobija sve nutrijente potrebne za njegovo normalno funkcionisanje. Za 8 mjeseci intenzivnih treninga sam ovom dijetom skinula 50kg. Ova dijeta je živo sranje! Preporuka je da birate recepte u kojima se povće što manje termički obrađuje i da ga isključivo pripremate sa maslinovim uljem. Četvrta faza U ovoj fazi slijedi održavanje postignute tjelesne težine.

Recenzije

  • Mazujind

    Ova dijeta je živo sranje! Vagam se zadnji dan.

  • Faugor

    Petak — jaja pripremljena na način koji vam odgovara. I to je zaista moguće, no ne znači da je zdravo i preporučljivo!

  • Macage

    Izgubili smo oboje po 5kg.

Dajte recenziju