prehrana bez ugljikohidrata forum

Prehrana bez ugljikohidrata forum

Sve u svemu, ja sam skinula do sad cca 20 kg i prezadovoljna sam. Ako primijetite da ne mršavite, dodajte nekoliko čaša vode svakog dana. Nadam se da bude efekta nekog. Do kraja mjeseca sam osjetila manju bol tijekom ciklusa, mirniji san bez noćnih znojenja, više energije i veću potrebu za kretanjem. Niska sam ,,previseee,, cm i 63 kg pod hitno moram da smrsam :. Ja sam na ovoj dijeti već 22 dana i planiram biti još još do kraja tjedna, ako ne prekinem i ranije jer me strašno počeo boliti želudac. Izbjegavajte bijele ugljikohidrate Osim u roku od 30 min od dovršetka treninga s otporom zabranjeni su: sav kruh, riža uključujući i smeđu , žitarice, krumpir, tjestenina, tortille i pohano. Želite izgubiti masno tkivo, ali ne mišićnu masu koja vam je potrebna za vašu motoriku. Pošalji Pregledaj. Željela bi doći do 62kg. Normalno da ima smisla, samo pod jednim uvijetom, da se drzis napisanih pravila, to je sve, sve ostalo je luk i voda. Osim toga nemam nekih problema.

Salo po trbuhu

Dakle ovdje se radi o koja se ovdje naziva dijetom bez ugljikohidrata, prehrana bez ugljikohidrata forum. Da bi dijeta bila efikasna, mora doći teretana mrsavljenje iskustva topljenja masti. Željela bi doći do 62kg. A sad cemo vidjet kako ce bit na ovom rezimu. Ljudi, evo 2 dan dijete je zavrsen, sjutra je treci. Ili se moze konzumirati i za vrijeme praznjenja i punjenja? Peehrana pocetku se osjecala super, ali kasnije je bilo koma, bez prehrana bez ugljikohidrata forum, zivcana, samo je razmisljala o tome da hoce popapati pastu s umakom! Kakvi su kad se zaljube: Jarac je pažljiv, Ugljikohidrwta daje cijelog sebe. Bok citam sve vase komentare i vidim da ste zadovoljni i da kile svima padaju…mene samo zanima dali smin piti herbalife shaik sa vodom u kombinaciji sa ovom dijetom?! Dijeta za vrijeme menge Jedem sve, osim kruha poslije ručka, izbjegavam tjesteninu i ako je jedem ne jedem je navečer, čak i doručkujem a to nikada nisam i vježbam sa J. Zato je idealna juha od kostiju ili temeljac koji je bogat raznim prehrana bez ugljikohidrata forum.

Video

Program mrsavljenja banja koviljaca

Ma nema sta nisam probao i kakve dijete ali nista,par kila ode al brze se vrate. Hrabrost je velika vrlina. Etiketa Zbregov kaže na g mlijeka ima 4,7g šećera. MIslim da sada stagniram - jedno tri dana - nadam se da kile krenu dalje dole. Ali uzimajući u obzir činjenicu da sam u 20 dne uspjela smršavjeti kg uvijek joj se vraćam. Pijem redovito vitamine ,ustvari ,od Encijana multivitamin, jednu dnevno i pivski kvasac  u obliku pilule ,on kao koristi za kožu, kosu, nokte Jela sam i do 5 puta dnevno. Ja sam danas peti dan na ovoj dijeti, i 3 kg manje. Hallo Ljudi!! Ja sam na petom danu,vaga mi pokazuje kao prvi dan,6kg za 6 dana cista laz,pored vjezbanja u fitnisu. Sa ovom dijetom definitivno i krećemo od tog famoznog prvog dana u tjednu! Jedino vitamini se moraju uzimati i puno tekućine. To je , obično , znak da se događaju promjene koje smo i  htjeli. Pozdrav svima upravo sam procitala sve vase komentare i zakljucila da je ova dijeta super samo se pridrzavati kako pise i sve ce biti super. Ja sam na ovoj dijeti 2. Bobo wrote: Po mome misljenju dijete su cista glupost, treba srediti prehranu,poceti vjezbati i to je to. Stanicama nakon razgradnje služe kao primarni izvor energije. Za veceru 3 puta isto kao i za rucak i 2 puta kuvana jaja. Sve se to može kombinirati po želji, ovu su samo neki moji nabrzinu recepti,naravno postoji još hrane koja se može korisiti uz sve to, no ja ne korisitim

Recenzije

  • Arakree

    Ja sam za šest dana izgubila 2 kg. Koliko god da vas se to čini privlačno da se razgrađuju masnoće, ketoza je stanje opasno za vaše zdravlje.

  • Mikanos

    Colinarika ima kvar? Ja sam dijabetičar i ne znam da li bi smjela držati tu dijetu.

  • Zumi

    Veliki pozdrav! Uz ostalu dozvoljenu hranu , juhu sam jela svaki dan ali bez tjestenine i za 20 dana HOP 6 kg manje a bez pola muke:.

Dajte recenziju