iskustva sa dijetom 15 dana

Iskustva sa dijetom 15 dana

Ćao svima! Kriza me hvatala uveče, i tada bih obično pojeo kisele jabuke. Bitno je istaći da je optimalno vreme držana dijete 15 dana, ali se ne sme držati više od 18 dana. Naš sajt koristi kolačiće cookies da bi se poboljšalo korisničko iskustvo čitalaca i ispravno prikazao sadržaj. Čim dođete do željenoga prekinite i vratite se uravnoteženoj prehrani. Super je dijeta, sve preporuke, ali kao što rekoh, prilagodite svojoj krvnoj grupi namirnice. Da li je to sve povezano s dijetom ili je slučajno baš danas tako, videćemo. Na meni se videlo da mršavim tek posle 10 dana, tako da ne očajavajte, samo napred! Svakako sam svako jutro uzimala redovno med i nisam htela da prekinem taj svoj ritual. Naravno da ćete padati u nesvest, jer je to nagla promena u odnosu na ono što ste do sada jeli. Na škrobni dan žena mi skuha pun tanjur graha, leće, krumpira i dr. Evo ja sam na dijeti 6 dan,vec sam izgubila 3 kg,i osjecam se super,ne mislim je drzati 3 mjeseca,al mjesec daaa. Krećem da držim ovu dijetu prvi put pa mi je potrebna pomoć. Ja ću je počet od sjutra držat i javljam prve rezultate za 5 dana. Ljudski organizam je veoma pametan i zna šta mu čini dobro, a šta ne, tako da će se, barem neko vreme, boriti protiv onaga što mu ne prija.

Najbrza prirodna dijeta

Nedavno sam počela sa dijetom pa me sve zanima. Meni dijeta jako prija, danas mi je treći dan i vaga pokazuje dva kg manje! Puno sam čitala o zdravoj prehrani, ali svi pričaju drugačije, zato ja fino po svom i ono što meni najviše paše. Iskustva sa dijetom 15 dana, sa druge strane, VMA dijeta služi prvenstveno za ubrzavanje dijetm i unapređivanje zdravlja, što naposletku dovodi do prirodnog i zdravog mršavljenja. Ja sam počela danas. Dijeta sa zelenim čajem i dijetoom Dvopek dijeta — za 15 dana do 10 kg manje bez jo-jo efekta! Nadam se da će pomoći jer imam 17 kg viška. Trenutno imam 85 kg na svoju visinu od cm, što je previše! Primetila sam da mi je stomak manji za ova tri dana koliko sam na dijeti, ne osećam malaksalost, malo sam nervoznija baš iz gorenavedenog razloga, spremam klincima sve i svašta, a moram da istrpim pritisak da ne uzmem ništa od toga. Telo mi iskustvw bunilo. Jedino su 51 sa tim da se dijegom 15 kg za iskustva sa dijetom 15 dana dana, nije bas tako ali da ima super rezultata, ima. Stariji sin je u fazi ulaska u najbolja dijeta ana.rs i tu stvari očito bujaju na svakom području. A šta onda reći za post, za post svi kažu da je odličan. Imam 19 godina i imao sam 85 kg pre nego što sam počeo sa ovom dijetom. Dijetu sam počela tačno mesec dana pre venčanja sa ciljem da izgubim pet kilograma. Prva faza ima za cilj ubrzano skidanje kilograma. Srećno svima, iskustva sa dijetom 15 dana. Prva tri dana kriza gladi ali kasnije stvarno nije strasno.

Video

Donat mg voda za mrsavljenje

Probaj tako, jer ako ubacuješ bilo šta drugo, nećeš imati rezultate. Ćao svima. Uz ovu dijetu skida se od 8 do 15 kilograma garantovano, tvrdim to iz svog iskustva i iskustva ljudi iz svog okruženja koji su je držali. Kilogrami su počeli da se vraćaju tek nakon 5 godina. Sutra bih počela sa dijetom. Večera je bogatija proteinima, jer je uz 1 komad dvopeka predviđeno gr mlevenog junećeg mesa, koje možete sa ispržite u tiganju sa jako malo ulja. Dijeta je čudo, samo treba imati karakter i krenuti. Javljam vam rezultate za dve nedelje. Ja sam danas opet krenula na dijetu, treba da skinem još kg, do mature je ostalo još 12 dana, nadam se da ću uspeti! UN dijeta - moja iskustva. Koji se to vitamini ne dobijaju u ovoj dijeti živo me zanima, ubedićete me da u svakodnevnoj ishrani unosite toliko voća i povrća kao u ovom režimu ishrane, ego je čudna stvar čoveka. Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana! Tako da sam baš baš zadovoljna. Pila sam i neke preparate, čajeve i sl. Za ovu dijetu dajem čistu 10! Nije toliko strašno kada se uključi salata, nekako se lakše pojede kupus.

Recenzije

  • Nikotilar

    Ova dijeta se zove i bolnička jer je namenjena ljudima koji leže u postelji, dakle, nisu aktivni. Ja sam sa ovom dijetom skinula samo 1 kg, a redovno sam se pridržavala svega, svih 15 dana!!!

  • Nagal

    Pijte jogurt od 0 posto mlečnih masti umesto pavlake i nemojte navaljivati na hranu kad završite sa dijetom, jer je logično da ćete se ugojiti. Interesuje me da li je neko umesto dvopeka jeo pola integralne kifle, pošto sam čitala da je jedna žena primenila tu tehniku i da je uspešno smršala, pa me zanima da li neko ima slično iskustvo?

  • Dizshura

    Mislim da je ova dijeta dobra i preporučujem je svima koji žele da smršaju. Krećem da držim ovu dijetu prvi put pa mi je potrebna pomoć.

Dajte recenziju