sok dijeta za 15 dana 15 kg

Sok dijeta za 15 dana 15 kg

Šta da radim? Mesna dijeta — dobijte liniju o kojoj sanjate za samo 7 dana! Večera: grama mlevenog mesa, 2 paradajza, jabuka i parče dvopeka. Sponzorisani linkovi:. Ja sam danas krenula sa dijetom. Pogotovo mladi ne vole jesti kuvanu hranu, a suhomesnato je poznato da je puno aditiva. Ja sam počela pre par dana, ide jako polako sa skidanjem kilograma. Jelena, nećeš se sigurno ugojiti ako koriguješ svoju ishranu. Primetila sam da mi je stomak manji za ova tri dana koliko sam na dijeti, ne osećam malaksalost, malo sam nervoznija baš iz gorenavedenog razloga, spremam klincima sve i svašta, a moram da istrpim pritisak da ne uzmem ništa od toga. Imam 15 godina. Da li ova dijeta može da se primeni, ali bez unosa mesa jer sam u postu? Dijetu sam, kako sam već opisala, baš korigovala. Takođe, jaja organizmu pružaju 8 esencijalnih amino kiselina, važnih za funkcionisanje tela.

Vezbe za mrsavljenje u teretani

Foto: Shutterstock. Kako to da uklopim sa ponedeljkom, šta posle ponedeljka, mislim, odakle krećem? Toliko od mene, pozdrav. Imam sok dijeta za 15 dana 15 kg godine, od Jednostavno, čim jedem, prođe 20 minuta, i trpim diijeta bolove jedno dva do tri sata nakon obroka i prosto se plašim da jedem. Ova dijeta je namenjena ljudima koji zaista imaju velikih problema sa težinom, ali ni u tom slučaju sa njom ne treba preterivati. Ova dijeta se zove i bolnička jer je namenjena ljudima koji leže u dijeta za mrsavljenje za 7 dana, dakle, nisu aktivni. Dubrova dijeta Takođe, jaja organizmu pružaju 8 esencijalnih aa kiselina, važnih za funkcionisanje tela. Realno po našem iskustvu, za 15 dana se gubi 13 kg, ali neke stvari u planu ishrane nisu bile u dwna tačne pa smo i mi po tom principu radili, te smo izgubili svega 13 kg za 15 dana! Sve u svemu, zadovoljna sam. A namirnice uzimaš sve odvojeno, baš kako i piše, prvo pomorandžu, zw jaje, pa pavlaku može i jogurt itd. Iskreno da vam kažem, ja sam sve ove dijete pokušala, i bilo je rezultata, sok dijeta za 15 dana 15 kg, a posle nekog vremena kilogrami su se polako vraćali. Nisam nešto pretjerano gladna, ali kada me je hvatala glad, jela sam voće.

Video

Medicinska dijeta 15 dana

Ja mislim da ne mora junetina. Ja sam pocela pre 5 godina sa ovom dijetom, drzim je dva puta godisnje u prolece i evenutualno nekad leti kad su velike vrucine i mogu vam reci da mi je veoma veoma efikasna i omiljnena. Ova dijeta je odlična, ja nemam problem sa izdržavanjem kao što sam imala sa mnogim prethodnim. Vidim da ima neko ko je držao više od 15 dana, pa me zanimaju vaša iskustva. Ovu dijetu mnogi nazivaju i medicinska ili bolnička dijeta, citrus dijeta… i mnogi se kunu da im uspeva da pomoću nje skinu višak kilograma. Pijte jogurt od 0 posto mlečnih masti umesto pavlake i nemojte navaljivati na hranu kad završite sa dijetom, jer je logično da ćete se ugojiti. Napomena: Meso možete da začinite naravno ako želite, vegetom, ali jako malom količinom, uhvatite sa dva prsta! Za nešto manje od mesec dana vrlo rigorozne dijete izgubila sam oko 4 kg, u sledećih mesec dana izgubiću još toliko, i time se vraćam na svoju standardnu težinu, onu pre trudnoće, a to mi je i cilj. Danas ponovo krećem. Kao što i sami znate sve dijete koje brzo daju rezultate, odnosno dovode do brzog mršavljenja nisu pogodne za sve ljude, naročito ne za one koji imaju zdravstvenih problema. Ručak: g kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz, 1 dvopek Večera: g kuvanog povrća šargarepa, grašak, krompir,… , 1 jaje, 1 paradajz. Hvala unapred. Ja sam bila na ovoj dijeti i za 15 dana skinula sam 13 kg. Zatim treba leći makar 10 minuta pre ponoći, i spavati redovno sati. Danas nisam osećala glad, ali sam osećala neopisivu želju za slatkišima i imala glaobolju. Ćao, drugari. Ja sam danas krenula sa dijetom.

Recenzije

  • Vukasa

    Ova dijeta je tako napravljena da jedeš po ceo dan, jede se određenim redosledom zbog lakšeg lučenja enzima želuca koji potpomažu varenje. Svih 15 dana strogo sam se pridržavao upustva i smršao sam 7 kg, ali sam istovremeno trenirao sat vremena svaki dan na trenažeru i pio L-Carnitin carni FX i Animal cuts sagorevači masti.

  • Tygoshicage

    Ne širite dezinformacije.

  • Shakashura

    Izgubila sam svega 5 kg, ali mislim da je dobra dijeta, da se malo naviknemo na unos manje hrane. Ipak, ja imam veći broj kilograma, pa sam možda zbog toga više i izgubila.

Dajte recenziju