sok dijeta za 15 dana 15 kg manje

Sok dijeta za 15 dana 15 kg manje

Sada mi je problem što i ne mogu sve jesti jer mi je operacijom odstranjena žučna kesa. Ne treba jesti što manje jer samim tim se oseća glad i organizam automatski namirnice stavlja u skladište i tako nastaje gojenje. Različiti su nam organizmi, pa i različito podnosimo ovu dijetu, probajte, nekome uspe a nekome ne, to je sve individualno. Od sutra krećem ponovo, pa vam javljam rezultate. Želite savršenu kožu, zdravu i sjajnu kosu, mladoliko lice bez bora i vidiljivih tragova starenja — na pravom ste mestu. Javljam vam se za 15 dana da vam saopštim svoje rezultate! I kada sam prije mjesec došla do svog vrhunca 80 kg , shvatila sam da samo šuplja kašika može da mi pomogne. Ni ja nisam zadovoljna dijetom. Od danas krećem sa dijetom. Zdravo svima, samo i ja da pohvalim dijetu, za 10 dana sam skinula 5,2 kg i zadovoljna sam. Dijeta 9 kg jelovnik po danima i dijet plan : Ponedeljak: doručak:nezaslađena crna kafa i manje pecivo ručak:kuvana jaja 2 kom.

Tablete za mrsavljenje lili

Sok dijeta za 15 dana 15 kg manje jaja pileću viršlu slošilo mi se od onoliko jaja: i kako brzo smrsati za 2 dana mleko ili šolju jogurta umesto kisele pavlake. Možda se i može izgubiti 15 kg za 15 dana, ali to važi za osobe koje su teške preko kg. Veoma je važno da se obroci uzimaju propisanim redom. Presrećna sam. Pre 2 godine sam imala 69 kg na cm, a danas imam 82 kg! Dijeta je veoma naporna psihički, fizički nema malaksalosti i umora. Molim odgovor. Promešajte s zs na vreme. Prošlog meseca sam krenula ponovo u akciju. Dakle, sok dijeta za 15 dana 15 kg manje, konzumacija banane ne samo da će poboljšati Vaše zdravlje već će uticati i na bolje raspoloženje. Ja sam suprotno tome i mogu vam reći da je mali unos hrane kroz ovu dijetu. Pila sam i neke preparate, čajeve i sl. Izvor: Aura. Ja danas završavam treći dan dijete i meni bilo kakve dijete jako teško padaju, ali ovom sam oduševljena.

Video

Jednostavni napitci za mrsavljenje

Tačno je da uz ovu dijetu mogu da se skinu kilogrami. Pre godinu dana smršala sam 25 kila i imala sam jo-jo efekte te sam se sad odlučila da probam ovu dijetu. Kada mi se jede slatko, pojedem keksice ili komadić crne čokolade ili voće, najviše citruse. Sponzorisani linkovi:. Nadam se da će rezultati biti dobri nakon Kao što i sami znate sve dijete koje brzo daju rezultate, odnosno dovode do brzog mršavljenja nisu pogodne za sve ljude, naročito ne za one koji imaju zdravstvenih problema. Imam 76 kg, a visoka sam Ja sam sa njom od jula do septembra skinula kg, što mi je ostalo posle porođaja. Najčitanije Najnovije. Hvala vam. I koji začini se mogu koristiti? E, tako je i sa ovom — nista više ne mršavim. Danas sam pocela sa ovom dijetom mozeli se ovaj odrezak biti pileciji. Evo, da vam kažem iz ličnog iskustva, čitala sam neke komentare koji me baš nisu oduševili, ova petnaestodnevna dijeta je super, najbitnije u svemu je to što nema izgladnjivanja i kolabiranja kao od nekih dijeta. Oko 2 do 3 kg sam dobila, ali sad sam opet rešila da je držim od danas a cilj mi je da što više smanjim obim stomaka jer Gladan hoće. Nakon toga najbitnije je nastaviti pravim putem i ubaciti fizičku aktivnost kako se izgubljeni kilogrami ne bi vratili. Srećno svima koji su na dijeti i koji će tek biti!!!

Recenzije

  • Akinobei

    Šta da radim? Dijeta sa heljdom i kefirom Grejpfrut dijeta — brza dijeta koja topi kilograme Dijeta 10 posto — mršavite zdravo bez jo-jo efekta Indijska dijeta — za 7 dana izgubite 7 kg Šok dijeta — za 15 dana 15 kg manje Dijeta sa ovsenim pahuljicama i kašom VMA dijeta za mršavljenje od 15 dana Voćna dijeta 5 dana — za mršavljenje i detoksikaciju.

  • Dizil

    Zato bih želela da je držim bar mesec dana, jer ako prestanem sa izgubljene 2 kile, sve ću povratiti u te dve nedelje pauze.

  • Voodooktilar

    Od sutra ponovo krećem s ovom dijetom.

Dajte recenziju