medicinska dijeta umjesto naranče

Medicinska dijeta umjesto naranče

Meni je to omiljena dijeta jer je cilj povecanje misicne mase, i inace se trudim da kad mrsavim unosim vise proteina, jer ja hocu sa 56 kilograma da dodjem do 49 da bih dobro izgledala u kupacem, a da ne otopim i guzu. Samo je problem održati kilažu. Nije mnogo teška i bilo bi super kada bi za ovih 15 dana otišlo makar kg jer je 15 zaista nerealno i nezdravo. Ja sam evo drugi put i 7 dan je dijete i trudim se,pošto sam u menopauzi kila idu sporije ali idu i nemojte odustajati. Za početak bi trebali povećati ukupan dnevni unos kalorija i imati adekvatan program treninga sa utezima za povećanje mišićne mase. To jeste na neki nacin medicinska dijeta jer je napravljena za bolesnike u Kamenici. I probaj ovo s jabučnim octom, malo pogledaj po netu, trebalo bi ga inače piti a ne samo za vrijeme dijete. Krećem od ustra, Vi i Vaši komentari su mi dali još veću motivaciju i veliko Vam hvala. Inače, dijetu ne napuštam ali kile su stale na -4, što je odlično za prvih 7 dana. Počela sam u ponedjeljak jel je stvarno bilo vrijeme. Prije nekoliko dana sam prvi put krenula u teretanu na grupne programe, s obzirom da studiram, nedostajalo mi je kretanje, a i želim skinuti preostalih 6 kg kako bih došla do cilja — 60 kg. Dajte malo rezultata cure. Medicinska dijeta mi je bila dobar uvod u promjene. Danas mi je 2 dan prvog ciklusa, i vaga je vec pokazala 1 kg dolje :.

Dijeta giht pdf

Ja se osjećam super i poletno otkad sam na ovoj dijeti, uopće nije iscrpljujuća. Do ljeta praktički mjesec dana. Sad se opet želim osjećati vitko i predivno. A kokice i nisu tako ni strašne, pogotovo ak nisi puno ulja stavila. Pozdrav drage medicinska dijeta umjesto naranče koje muče muku sa kilogramima. Nestao mi je slauf oko stomaka. Jos sam svama,poslije pet dana atkinsova dijeta recepti coolinarika sam prekinula privatni problemi ali opet sam tu U cijelom procesu je pomogla spoznaja da je sve počelo jedenjem zbog stresa. Tu se ljudi zeznu, prekidaju, "medicinska dijeta umjesto naranče", rade pauzu i griješe. Od dodataka hrani dopušteni su biljni začini, papar, limunov sok, ocat, senf i kečap.

Video

Dijeta sa heljdom forum

Ostala sam izgubljena te iscrpljena sa 19 godina i kg. Za 5 dana 5kg. Nekak mi je bilo logično jer je i ova za mršavljenje:. Doktorica mi je preporučila ovu dijetu, i planiram od Ponedeljka krenuti i ja. Javicu za dalje. A 88 kg. Super i osjećam se već lakše, šlaufić mi se čini manji. Ide sporo ,ali ide! Bravo Viki, to je odličan rezultat. Dijeta je stvarno djelotvorna, a ja sam čak nekoliko puta zgriješila. Bitno je da se nakon tri thedna napravi pauza od dva tjedna i opet krene ispocetka. Hmm, ovaj sat na forumu nije baš točan, sad je , a ovaj pokazuje Same ste djevojčice pa ću se umiješati da vam pokvarim prosjek! Što postepenije skidate kile, to su manje šanse da vam se vrate. Grozno almaaljic

Recenzije

  • Brahn

    Peti dan skuhao gr krumpira i bilo previše. U jelovnicima i receptima se najčešće preporučuju grejp, karfiol i rotkvica.

  • Kele

    Uzmi u obzir da sam čitav život debeo pa su se i kosti pojačale.

  • Telkis

    Počela sam sve više šetati, jela samo povrće i voće.

Dajte recenziju