Medicinska dijeta iskustva 2017

Super se osječam i baš sam zadovoljan ovom dijetom! Visoka sam cm. Peti dan navečer malo kriza znojenje i niži tlak. Drzim ovu dijetu vec 5 dan, smrsala sam 4 kg. Ja sam za 15 dana izgubila 6 kilograma. U nastavku teksta ćemo vas informisati o osnovnim pravilima i jelovniku ovog načina ishrane. Korisni saveti i kreativne ideje kako da olakšate svoj život — uradi sam. Do sad smršala oko 3 kila,i to mi je dobro jer znam da mi je metabolizam usporeniji. Dragi moji, čitajući vaše komentare sam uopće odlučila na ovu dijetu i moram priznat da sam prezadovoljna.. Danas sam bila gladna poslije ručka i kad me to prošlo, čak sam i na večeru zaboravila, pa umjesto u 6 večerala u 7 sati. Sada je -2 kg.

Kako smršaviti uz pomoc vode

U sljedećih pet dana umjesto vrhnja uzimat ću jogurt, a povrće peti dan za večeru smanjiti na gr. Naglasak bolničke dijete je na nemasnom mesu peradi, povrću, voću i unosu vode i nezaslađenih sokova. Osjećam da mi je voda dosta otišla ali se ne želim vagati ,bojim se sebe i bolje je ufurati se u dijetu i izdržati 15 dana,shvatite to kao izazov i obvezu životnu i lakše će vam biti. I meni je ova dijeta super, ja medicinska dijeta iskustva 2017 izdržala dosta i skinula 10 kg. Ruzice ma samo da sebi u glavi kazes ja moram i onda je lakse,ja medicinska dijeta iskustva 2017 krsila dva puta izmedju rucka i vecere i pojela jabuku,drzim se redosljeda glucomannan kapsule za mršavljenje jedem i ne vjezbam : drzala sam deset dana u komadu pa jedan dan pauza i sad dalje,vagala sam se bila nakon deset dana -6 kg a sad cemo vidit sutra,ja se osjecam ok super i laganije Y. Nemam potrebu za jelom i slatkom. Ja se inace ustajem u 5 zbog posla do 14 sati sam OK. Vaga ne pokazuje da sam smršavila koliko sam trebala ali tijelo je to koje mi govori. Maria Škornjak Nazad Naprijed. Evo već 1 god nakon završetka dijete imam 14 kg manje nego prije početka. Večeras sam odlučila pokušati držati med, medicinska dijeta iskustva 2017. Pauza između 5 dana se ne pravi nego tek nakon 15 dana dijete napravi se 15 dana pauze. Na primjer, trčanje ili brzi hod. Dubrova dijeta Pročitajte Jelenino iskustvo sa medicinskom dijetom i nećete više imati dilema. Počela sam ovaj pon, već je 4.

Video

Efedrin tablete za mrsavljenje

Pretrpavanje :. Iako sastojke ne smete menjati, u suštini možete eksperimentisati sa načinom pripreme i začnima. Slatko mi se uopće ne jede,obroke sam dosta smanjila i sve u svemu dobro je. Pozz cure, od sutra bih trebala krenuti s tom dijetom.. Nakon petog dana, vraćate se na prvi i tako sve do petnaestog. Vježbe snage zanemarujemo. Mislila sam odradit 5 dana pa napravit pauzu od dana i onda opet 5 dana uz trcanje i cardio. Zvuči fantastično, zar ne? To je ukupno -5 kg Javljam se za sedam dana ponovo. Važno je napomenuti da količine i raspored namirnica ne smete da menjate, jer ćete samo ukoliko tačno ispratite predloženi režim postići i rezultate koje ova dijeta obećava. Molim neka mi netko odgovori. Planiram dijetu drzati 15 dana,nadam se da cu uspjet,imam 15 15kg viska,bila bih zadovoljna da u ovih 15 dana oslabim bar 5 di 7 kg,pa pravim pauzu,pa ponovo.. Lažu svi koji kažu da se ne može. Nekak mi je bilo logično jer je i ova za mršavljenje:. Ja sam izgubila jos 2 kg. Danas mi je 7 dan. Svima vama želim sreću, budite uporni i jaki, i naravno, vi to možete.

Recenzije

  • Zulkilrajas

    Jedna od negativnih strana je i pojava vrtoglavice, kao i zamora.

  • Akinogore

    Samo ti sebi mozes pomoci Da druga tura i pijem kavu Allsvelte koja je super okusa, kao kapućino, danas mi je 7-mi dan i 2.

  • Jum

    Pročitaj i ovo Svi ste pozvani: Otvoren je Fitness. Meni je ta dijeta super, zadnjih par dana uopće ne mogu ni pojesti sve što piše, pogotovo za večeru, ali natjeram se ubog organizma da se ne pati jadan.

Dajte recenziju