medicinska dijeta ana forum

Medicinska dijeta ana forum

Danas mi je prvi dan dijete. Sa pauzama ili bez?? Prvo da se zahvalim svima koji pišu pozitivne komentare,jer nema te dijete koja nas malo i razočara ali koliko ja vidim ova dijeta je super. Idem 2 puta tjedno na fitnes a sam ide i proljeće i ljudi idemo van na bicikl i u prirodu. Životinjsko carstvo Autor: Borko Iskreno bez kafe nemogu,2 soljice ujutro i jedna navece ,nevjerujem da ce kafa utjecati na mrsanje. WOW Stokilers,svaka čast!!!! Ja se lično nisam pridržavala svih uputstava i ipak je delovalo. Danas mi je drugi dan i mogu vam reć da sam jako zadovoljna djetom,uopće nisam gladna. Ja sam juce probala nije nesto ukusno. Bila sam radoznala da vidim kako će na mene da deluje jer je bilo mnoštvo pozitivnih komentara i tek nekoliko negativnih. Autor: JelenaRel. Što ako nakon 10 dana dođem na željenu težinu, da li stajem s dijetom ili?

Medicinska dijeta topi salo

Samo napred,ima i toga,gubljenje u cm a ne u kg i to je dobar znak i meni se stomak ravnja. Od danas krećem sa ovom dijetom. Naime, medicinska dijeta ana forum, danas počinjem sa dijetom. Sladjo pisale smo u isto vreme : Ok rezultat. Mislim da je to OK? Tačno je da uz ovu dijetu torum da se skinu nutrivix za decu. I da,moze kuvana piletina belo umesto junetine. Ovo voće je takođe i sastavni deo ručka i večere, jer se fruktoza lakše probavlja i ne stvara masne naslage. Doktor koji od Na raspolaganju sam vam! Kod mene -1kg iznenadila sam se pravo i 3x stala na vagu ,sva sretna. Bilo bi mi drago da mladi paze, jer su u razvoju i potrebno je da unose sve vrste medkcinska, ali da koriguju ishranu da ne medicinska dijeta ana forum uništili želudac. Danas mi je 3. Od Ja danima jedem 1 narandžu ujutru rano i dve u 22 sata. Caos, zanima me da li je ova dijeta preporučljiva sportistima koji imaju 5 i više treninga aba Imala sam 63kg, a sada imam 59 kg. Ne, nastavljam sa takmičenjem! Ja još 5 namjeravam skinuti, a i hoću. Medicinska dijeta ana forum 15 kg viška i pre sam medicinxka da sa ovom dijetom skinem oko 5 kg bez posledica.

Video

Zdrava prehrana jeftino

Pauzirala sam do pre tri dana i opet sam na dijeti, potrebno mi je još 6 kg da skinem. Amelija šta je s tobom? Pozdrav, pa se čujemo! Ja sam počela sa dijetom. Imam 15 kg viška i pre sam uspevala da sa ovom dijetom skinem oko 5 kg bez posledica. Kupus dijeta, limun dijeta, UN dijeta, dijeta zapadne obale… Nema šta nisam probala. Započeo sam je prije tačno 15 dana zato što mi je djelovala zdravo i pouzdano i zato što sam našao podatak da u prosjeku skida 7 kg, a ne Vidi colinaku. Dijeta se ponavlja 3 puta po 5 dana uzastopno. Tesko mi je izmedju rucka i vecere. Evo i mene, poz svim "mršaviteljima". Čula sam da je dijeta efikasna. Iskreno da vam kažem, ja sam sve ove dijete pokušala, i bilo je rezultata, a posle nekog vremena kilogrami su se polako vraćali. Mislim da će to ići. Vratila sam 2 kg za ova 4 dana sto sam brljala Meso mleveno možete peći na teflonu kao pljeskavicu, sa začinima pa ćete samim tim što ste lepo jeli, biti i zadovoljni i siti.

Recenzije

  • Kazrazuru

    Četiri godine se borim s kilogramima, sve sam probala, tablete, kafe, UN dijetu, mesnu, dukan… Ova dijeta me uvijek plašila, činila mi se rigoroznom.

  • Makazahn

    Kod mene prvi krug od 5 dana zavrsen 2,5 u minusu

  • Samur

    VMA dijeta za mršavljenje će vas osloboditi viška tečnosti iz organizma, samo ako se pridržavate njenih pravila.

Dajte recenziju