medicinska dijeta 11 dana forum

Medicinska dijeta 11 dana forum

Gutaperka Pogledaj profil korisnika Nađi još postova od Gutaperka. Svima vama želim sreću, budite uporni i jaki, i naravno, vi to možete. Za 15 dana se izgubi 15 kila i nećete ih više dobiti ukoliko nakon dijete normalno jedete osim svakog ponedjeljka kada treba jesti sljedeće: Doručak čaša soka od limuna bez šećera Ručak jabuke,1 dvopek Večera jaje,1 paradajz,1 dvopek Za vrijeme djete ne uzimati alkohol! Quote: mafri kaže: Jel to naranca ,dvopek,jaja,mljev meso Iako ćete na prvi pogled pomisliti da je pred vama Citrus dijeta pomorandža i dvopek dijeta nećete biti u pravu. Drzim dijetu 5 dana i oslabila sam 3 kilograma. U želji da smršate tražite sve moguće načine kako biste se rešili viška kilograma, prolazite kroz mnoge dijete, koje uglavnom učine vaše telo nezdravim , a na kraju često proizvedu jo-jo efekat. Al osjećam se dobro. Skinula sam cak oko 2 kg. Peti dan skuhao gr krumpira i bilo previše. Druga dijeta koja se drži 33 dana je mnogo restriktivnija i mnogo nezdravija od prve. Visina Težina. I moj m,už i ja sutra počinjemo Nadam se da ce krenuti.. Lokacija: bogu za nogu Postova:

Kako skinuti stomak i noge

Isto tako sam danas umijesto zelene salate pojela svježi krastavac jer mi je puno ukusniji i nema puno kcal, "medicinska dijeta 11 dana forum". Kapa dolje Viki!!! Lokacija: bogu za nogu Postova: Prva dva dana stolica uredna, zatim dva dana stagniranje, a peti malo teže. Bitno je da se nakon tri thedna napravi pauza od dva tjedna i opet krene ispocetka. Kako da pravilno negujete zrelu kožu Tijana Vanić - medicinska dijeta 11 dana forum Izmedju rucka i vecere malo uzmem. Bravo Dona!! Nađi još postova od mystery. Svima vama želim sreću, budite uporni i jaki, i naravno, vi to možete. Molimo vas da dostavite svoje pune podatke na vitalis vip. Poz Dojeta.

Video

Kako smrsati 3 kg za nedelju dana

Ječam Hordeum vulgare jedna je od prvih kultiviranih žitarica. Ugljikohidrati su ograničeni na krekere i dvopek i sve one male količine koje se nalaze u voću i povrću. Poz Minaze. A,moj bivsi muz ce da crkne kad se dovedem u red.. I ja zelim do ljeta stati notmalno u farmerice da ne kipi salo na sve strane tuzno ali istinito:. A ti ako si vec izgubio te kile nebi trebao brzo odustajati.. Vidim u komentarima da svi hvale ovu djetu pa da probam. Javljam svaki dan stanje. To su bile prostorije ukopane na obroncima brda koje su se koristile i kao primitivne rađaone. Visina Težina. Ja sam par puta na un krenula i nisam mogla izdrzat! Budući da se radi o izrazito teškoj dijeti, a plan se sastoji od 5 dana, nije preporučljivo držati je se duže od 15 dana 3 puta po 15 dana. Kad prođe Uskrs ponovo sam na režimu 15 dana dijete i jedva čekam a do tada Pozdrav svima i nemojte posustajate,samo hrabro. E,da bar izdržimo do kraja i da tako i dalje kg idu dolje. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni.

Recenzije

  • Gogis

    Dijeta je stvarno djelotvorna, a ja sam čak nekoliko puta zgriješila. Budući da se u ovoj dijeti koriste krekeri… evo sjajnog paleo recepta  kako se prave krekeri i to domaći!

  • Gardakinos

    Smršaviti bez gladovanja!

  • Vudonris

    Povezani tekstovi Tekstovi ovog autora. Ma ja sam ti dan prije početka te dijete popio samo kavu i litru vode tako da i to možemo ubrojiti u dan plus,

Dajte recenziju