lubenica dijeta za 7 dana 15 kila manje

Lubenica dijeta za 7 dana 15 kila manje

Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada. Ipak, ako nemate previše suvišnih kilograma, onda pribegnite nekoj drugoj dijeti! Nedelja Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu verovali u vas. Allex says:. Svojoj kćeri je objavio vijest da je ozdravio od raka, a njezina reakcija tjera suze na oči Četvrtak Doručak:  Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dve najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i peške se vratite kući. Večera:  Bitno je da se večera ne preskače, pa zato — tri badema i list zelene salate. Jelovnik Ponedeljak Doručak: 1 pomorandža ili u sličnom opsegu kruška, breskva, lubenica, dinja…. Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svetlu. Večera:  Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Pingback: Želite dotjerati liniju? Nedelja Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu verovali u vas.

Vezbe za skidanje stomaka u teretani

Ručak: Kotrljajte lubenice uzbrdo od najmanje kilometra, zatim jurite natrag za njima, ručajte puta. Utorak Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva. Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na ki,a u najboljem svetlu. Večera: Popijte čašu mlake vode. Ručak: g svežeg kravljeg sira sa malo mlečne masti  možete upotrebiti i mocarela sirlubenica dijeta za 7 dana 15 kila manje, 1 paradajz, 1 dvopek Večera: g mlevenog mesa, 2 paradajza ili 2 dl pirea od paradajza, 1 jabuka, 1 dvopek. Sreda Doručak:  Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva. Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije lubenica dijeta za 7 dana 15 kila manje deset zgibova. Pingback: Kakav ti je news feed takav ti je život! Slobodno po želji začinite vodom. Slobodno po želji začinite vodom. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more. Ručak: g kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz, 1 dvopek Večera: g kuvanog povrća šargarepa, grašak, lubdnica1 jaje, 1 paradajz. Pozitivan stav je najbolja večera! Ručak: Načnite flasteri za mršavljenje cena drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Kad dođete do težine, koju ste želeli, održavajte je tako, da svakog ponedeljka jedete po sledećem jelovniku. Poželjno je da i kod najrestriktivnijih dijeta telo mršavi dnevno najviše do pola kilograma.

Video

Mjesečeva dijeta 2019 forum

Ponedeljak mi je lako izvodljiv i dorucak za utorak je ok … ali imam problema oko ručka u utorak … Ja sam iz Kraljeva, tako da peške do Kalemegdana … recimo da bi smršao 20 kila samo za taj obrok :D. Večera:  Bitno je da se večera ne preskače, pa zato — tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom. Kako najlakše možete utvrditi kvalitet meda koji ste pribavili Ono što je ovaj moma…. Ručak:  Njam, njam! Follow blic Posted on July 10, by Blic Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život! Slobodno po želji začinite vodom. Sa ovom dijetom 15 dana zagarantovana infuzija u urgentnom! Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada. Load More By enis. SD na Instagramu. October 18, at Čaša vode i osmeh! Čaša vode i osmeh! Utorak Doručak: 1 pomorandža, ili u sličnom opsegu kruška, breskva, lubenica, dinja… — ne banana , 2 dvopeka, šoljica kafe ili čaja bez šećera. Your email address will not be published.

Recenzije

  • Taushura

    Petak, Oktobar 25,

  • Mazuk

    Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka.

  • Fekora

    Sreda Doručak:  Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva.

Dajte recenziju