kupus dijeta 14 dana

Kupus dijeta 14 dana

Dan 3. Supa se može konzumirati u neograničenim količinama, a pored nje dozvoljeno je i povrće, meso, riba i voće. Onda smo napravile pauzu nedelju dana i za to vreme se vratilo nekih dva kilograma a onda ponovo. Dakle, bitno je da i posle dijete kontrolišete unos kalorija kako biste izbegli takozvani jo-jo efekat, odnosno povratak na staru telesnu masu. Naravno i SUPU. Kako je sam kupus veoma jeftin, dostupan je gotovo svima bez obzira na budžet. Pokušajte da jedete lisnato povrće, a izbegavajte boraniju, grašak, kukuruz itd. Da bi vam prikazivali sadržaj koji vas najviše interesuje, naš sajt koristi cookies OK Pročitaj više. Kupus dijeta recept Skuvati supu od sledećeg povrća: 5 velikih glavica luka 2 zelene paprike 1 ili 2 konzerve celog paradajza ili 1 — 2 veća sveža paradajza ili 2 dl kuvanog paradajza — domaćeg ili kupovnog svežanj celera 1 srednja šargarepa velika glavica kupusa slatkog, svežeg po 1 kašika sledećih žitarica i mahunarki: sočivo, pšenica, ječam i suvi grašak Posoliti, pobiberiti, staviti peršun i po želji može i ljute papričice. Naredni članak Bela imela. Jedna od varijacija ove dijete dozvoljava od trećeg dana upotrebu peciva uz kafu što, za one kojima teško pada da piju samo kafu — olakšava njeno držanje. Ipak veliki broj ljudi se pronašao u ovom naćinu ishrane. Kupus dijeta postoji već dugi niz godina i jedna je od najjeftinijih dijeta koju možete da primenite.

Dijeta 5 kg mjesec dana

Svi dineta koji rado konzumiraju kupus, nisu pronašli manu prilično jednostavnom jelovniku, a pored toga ovakvim načinom ishrane ćete izvršiti i detoksikaciju organizma. Kupus čorba, voda, salata od krastavaca, paprike, kupus dijeta 14 dana, luka, paradajza kupus dijeta 14 dana sira sa malo maslinovog ulja. Kao što sam naziv glasi, pretežno jelo je supa od kupusa bez masti, koju možete jesti puta dnevno sa dozvoljenim namirnicama koje su podeljene po danima. Kupus dijeta spada u najbolje dijete u našem regionu zbog toga što je jeftina dijeta ali isto tako i veoma efikasna. Drugi je da hrana koju konzumirate mora da bude fijeta ukusna i prijatna, što opet ovde nije slučaj. Svačiji metabolizam radi drugačije. Ono što najviše treba da nas zanima, sa aspekta zdravlja je nedostatak bitnih nutrijenata. Pokušajte da jedete lisnato povrće, a izbegavajte boraniju, grašak, kukuruz itd. Radi se o tome da morate da izaberete onu dijetu koja će najbolje delovati na Kupus dijeta 14 dana organizam. Još odavno se ovo povrće široko primenjuje u različitim salatama zato što je kako skinuti stomak i spojlere energetskim vrednostima, hranljivim materijama i vitaminima. Pilotska dijeta — za nedelju dana i do 5 kg manje!

Video

Kako smrsati kilogram dnevno

Dakle, jede se samo supa i voće. Želite savršenu kožu, zdravu i sjajnu kosu, mladoliko lice bez bora i vidiljivih tragova starenja — na pravom ste mestu. Kupus dijeta spada u najbolje dijete u našem regionu zbog toga što je jeftina dijeta ali isto tako i veoma efikasna. Svi oni koji rado konzumiraju kupus, nisu pronašli manu prilično jednostavnom jelovniku, a pored toga ovakvim načinom ishrane ćete izvršiti i detoksikaciju organizma. Dubrova dijeta Kucajte dok ne proključa. Sjajan detoks koji pruža kupus dijeta! Pomešajte sve navedene sastojke i kuvajte oko 15 minuta na laganoj vatri. Svaki dan jedete jaje: Evo šta se dešava u vašem organizumu! Da se nadovežem na ostale komentare. Ovog pravila se strogo pridržavajte kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Dubrova dijeta Comments are closed. Pročitajte više o DASH dijeti za reguliranje visokog krvnog tlaka. NAPOMENA: Ako primenjujete ovu dijetu duže od 7 dana, uskratićete svoj organizam za esencijalne nutrijente neophodne za normalno funkcionisanje, što može samo da pogorša zdravstveno stanje. Najbolja ishrana i dijete za sportiste. To je jedan od načina za pripremu kupus supe. Pokušajte da popijete čaša vode u toku dana u cilju ispiranja viška mokraćne kiseline iz organizma.

Recenzije

  • Netaur

    Kupus dijeta recept: Dan 1. Svačiji metabolizam radi drugačije.

  • Shaktigore

    Dijeta sa supom od kupusa koju smo vam ovde predstavili  ima jasna pravila kojih se trebamo pridržavati. Eksperti iz oblasti nutricionizma i doktori ne preporučuju da se primenjuju dijete koje su kalorijski siromašne kao što je ova bez nadzora lekara.

  • Mikajind

    Meni je u ovoj dijeti veliki nedostatak kava bez šećera i celer. Na kraju sedmog dana, ako ste se pridržavali uputstva izgubićete 4, kilograma.

Dajte recenziju