forum dijeta 10 posto

Forum dijeta 10 posto

Forum Zdravlje Dijete i mršavljenje. Ono što vam dijeta 10 posto preporučuje je i vođenje online dnevnika ili aktivan angažman na društvenim mrežama. Međutim, taj prirodni osjet organizma možemo promijeniti. Sa ovom djietom sam u 9 mjeseci skinila 27 kg!!! Svaka čast svima!! Biba says:. Za svaki dan. Zenske, meni je danas predzadnji dan i izgubila sam 7. Poštujemo Vašu privatnost Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. No na ovo pitanje ionako svi znamo odgovor. Ma vidi ti moje Tonke sta se razvezala : cure ona vam je sad manekenka : a tek na lito ….

Voda od sljiva za mrsavljenje

Bucka says:. Osećaj da imate puno energije,zdrav i miran san su samo od nekih pokazatelja forum dijeta 10 posto ovog metoda. Hi društvo, ja krenula sa dijetom prije 10 dana dijeha 4kg. Naime, zdrav san je krucijalan za mršavljenje jer manjak energije organizam pokušava nadoknaditi energijom oosto hrane. Bolje je jest sta je mica rekla zelenu salatu itd. Dijeta je odlična. Izbjegavajte prženje i radije se odlučite za kuhano jaje, no ako baš morate onda jaja ispecite i obavezno ocijedite mast. Najvažnije od svega je što sam se prvenstveno pobrinula i za forum dijeta 10 posto zdravlje koje bi trebalo biti najvažnije. Sretno svima koji su krenuli, "forum dijeta 10 posto". Coolinarika je registrirani žig Podravke d. Ovdje to ne pise, ali ja sam ovu dijetu nasla na drugom mjestu prije nego sam je pocela drzati i tamo je to naglaseno neka me neko ispravi ako grijesim. Kao ječmena kaša je kad se skuha i odlična je sa povrćem,bolja od obične. Ja bi da dodjem do 60,iako je to za moju visínu i vise nego sta bih trebala vježbe za mrsavljenje za 7 dana s tim kg ja se osjecam suuuper. Za sada ne izgleda baš jednostavno, zar ne? Imao sam pauzu od gotovo 2 mj. Bit će to sve dobro!

Video

Najbolje tablete za mršavljenje 2016

Forum Zdravlje Dijete i mršavljenje. U ponedjeljak mi počima 2. Bok svima! Pomalo sam se naučila kontrolirati i ne vratiti se prijašnjim navikama prejedanja. Za 8 mjeseci intenzivnih treninga sam ovom dijetom skinula 50kg. Poštujemo Vašu privatnost Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. Bok svima! Pa onda,kreceeem I ja imam podosta za skinuti i nekako lako odustanem. Biba says:. Josipa i Dorotea says:. Dan 3 — riža i žganci: vjerojatno ne zvuči osobito ukusno, no lakše je ako sve začinite s malo maslinovog ulja, papra i vrlo malo soli. Pauza je peroiod u kojem je fokus na održavanju nove tjelesne težine i privikavanje tijela na novu kilažu. Naime, kako je naše tijelo normalno podešeno da održava temperaturu tijela na 36 stupnjeva Celzijevih tako je i podešeno preko hormona i signala gladi da može podnijeti debljanje do najviše 10 posto svoje težine bez da se šokira, odnosno da se uništi ravnoteža organizma. Došlo mi je slabo. Pozdrav i podrška upornima. Andrijana oprosti sto se nisam vec dugo javila. Nadam se da cu za 3 sedmice uspjet skinuti nekih kg..

Recenzije

  • Faem

    Dobila sam volju kad čitam vaše izvrsne rezultate i krećem i ja od danas!

  • Shagami

    Izgubila sam 6 kg sa 75 na 69 bez osjećaja gladi, bez silne želje za slatkim dušu prodajem za slatkiše.

  • Gagrel

    Na svaki kilogram tjelesne mase, možete unijeti dnevno 25 kalorija. Sretno Zoka.

Dajte recenziju