engleski medicinska dijeta

Engleski medicinska dijeta

Inače, ja sam pre toga bila na dijeti, ali nekoj drugoj, od februara, i skinula sveukupno sa ovim 20 kg. Jako su me ohrabrili vaši komentari. Prošlog meseca sam krenula ponovo u akciju. Imala sam jako spor metabolizam, pa prvih pet dana nisam primećivala da gubim kilograme. Junetinu sam menjala piletinom kuvanom sa malo vegete, a narandžu grejpom zbog jačine voćkice. Kako biste bili sigurni da se kilogrami koje ste upravo izgubili nakon celog ciklusa, više neće vratiti, savetujemo vam da jednom nedeljno držite ovu mini-dijetu. Ipak, da biste učinili sve što je do vas kako se kilogrami ne bi vratili, preporučujemo da pročitate šta je jednodnevna VMA dijeta. Vidim da ima neko ko je držao više od 15 dana, pa me zanimaju vaša iskustva. Pre par meseci imala sam 81 kg, smršala sam nekako i stala na kg. Pomoćni glagoli 'to be' i 'to have'.

Kako skinuti salo na listovima

Isto engleski medicinska dijeta, ne prija svakom ova dijeta. Oko 2 do 3 kg sam dobila, ali sad sam opet rešila da je držim od danas a cilj mi je da što više smanjim obim stomaka jer Srećo malena, ja imam dvoje dječice, jedno sada navršava dngleski, drugo Bilo enhleski bilo, idem dalje vrlo motivisana, pa vam se opet javljam za 15 dana sa novim brojkama. Sretno svima engleski medicinska dijeta pokušavaju skinuti engleski medicinska dijeta kilograma. Tako da dijeta traje tri nedelje, a ne petnaest dana. Iskustva kažu da VMA dijeta nema jo-jo efekat. Večera: pljeskavica g mljevenog junećeg mesanaranča, 4 krekera, šalica nezaslađene kave ili čaja. Kakve gluposti pišete… Koja je poenta onda da 5 dana držiš dijetu, a dva da jedeš šta hoćeš? Ja se med i limun za mršavljenje nisam pridržavala svih uputstava i ipak diheta delovalo. Uredan način života s obzirom na hranu, piće, spavanje, odmaranje ; negovanje zdravlja, naročito: hrana koju u tu svrhu propiše lekar, engleski medicinska dijeta, bolesnička hrana; držati dijetu, živeti jednostavno i umereno; ist. Inače, treba da skinem kg. Hvala unapred!!! Njega tijela. Evo ovako, pošto nisam isprobala dijetu, ne mogu ni da komentarišem, ali mi malo nije jasno otkud večera kako treba smrsati svi govore da dieta večera izbegava tokom dijete. Jeste vi normalni? Teški su prvi dani i poslednja tri dana. Meni dijeta jako prija, engleski medicinska dijeta, danas mi je treći dan i vaga pokazuje dva kg dijjeta Dijeta 3 kg za 3 dana.

Video

Jabučni ocat za mršavljenje kapsule

Moj savet vam je da se ujedno bavite i nekom fizičkom aktivnošću. Sutra počinjem ponovo, imam još 5 kg viška. Nakom 5 dana strogog pridržavanja dijete, znači, doručak u 10, ručak oko i večera oko nakon petog dana ja imam gubitak od 3, kg. Pridržavala se svega priloženog. Kako sam čula sve naj o ovoj dijeti, od danas sam na njoj. Počela sam danas sa dijetom, trebalo bi da skinem oko 15 kg, nadam se da ću uspeti. Jela sam sve namirnice, i to redosledom kako je napisano. Imam 16 godina. Ovu dijetu sam nalazila pod nazivom 7 kg manje za 15 dana i to mi je realnije. Ja sam na svoju ruku odlučila da nastavim sa dijetom bez prekida — meni prija, malo sam je modifikovala, tj. Ja imam još 3 dana, onda pravim pauzu 5 dana i krećem opet, cilj mi je da imam 59 kg. Takođe je prilično jako izvodljiva, a možda i najvažnije, ne zahteva skupe namirnice niti dodatke u ishrani. Sasvim sam zadovoljna sa ovom dijetom. Večera je bogatija proteinima, jer je uz 1 komad dvopeka predviđeno gr mlevenog junećeg mesa, koje možete sa ispržite u tiganju sa jako malo ulja. Zašto je bolnička VMA dijeta tako poznata? Sasvim je logično da skineš kg, ne bi ni valjalo više od toga. Meni je danas sedmi dan i osjećam se dobro.

Recenzije

  • Tygogis

    Ne vrti mi se u glavi kao mnogima što su opisali svoja iskustva u vezi sa dijetom. Umesto toga, ja pravim pljeskavice, uz dodatak raznih začina i pečem na teflonu bez ulja.

  • Fenrilrajas

    Već posle sedmog dana primetno sam počela da gubim na težini, a najviše sam oslabila u struku koji je bio najkritičniji. Moj ti je savet: kupi vitamine u tabletama jer pada imunitet meni je bar pao.

  • Sazil

    U početku prva dana mi je bilo teško, ali teško u tom smislu da su mi falili slatkiši, a hrana kao hrana nije.

Dajte recenziju