dijeta za mesec dana 15 kg

Dijeta za mesec dana 15 kg

I kad stanete sa dijetom, morate da pazite na ishranu inače se sve vraća i duplo. Držao sam dijetu prije mjesec dana i skinuo sam tačno 8 kg, naravno uz vježbe, ne naporne. Ljubomorni srpski 7 8. Jer imate da izgubite vise KG Ja se lično nisam pridržavala svih uputstava i ipak je delovalo. Ja bih bila presrećna ako bi cifra bila 8 kg, ali videćemo kako će teći. Eto, ljudi, samo istrajte i dalje. Želim vam sve najbolje i uspeh u držanju ove dijete. Nakom 5 dana strogog pridržavanja dijete, znači, doručak u 10, ručak oko i večera oko nakon petog dana ja imam gubitak od 3, kg. Možda i popijem čašu koka-kole u mesec-dva, u gostima.

Limun dijeta 5 dana

Imam 16 godina. Sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir, pirinač, sve osim slatkiša. I da li može kupus ili neko drugo povrće umesto krastavca? Ne možete sa kg, kada ste verovatno jeli sve i svašta i po ceo dan, da počnete sa ovako rigoroznom dijetom. Ovu dijetu je držala koleginica i rezultati su zadivljujući. E, pa dragi moji, i ja ću da pokušam sa ovom dijetom jer vidim da su većina probala i trcanje za mrsavljenje nogu je uspješna. A umesto pavlake ću jesti čašu jogurta sa mlevenim susamom, lanenim semenom i cimetom, što je idealno za opstipaciju a ja kuburim sa njom posle dve trudnoće. Ona na koju dijeta za mesec dana 15 kg ja naišla pre 6 godina je da posle svakih pet dana treba napraviti pauzu od dva dana, i za to vreme jesti normalno uz zadržavanje dojeta iz dijete. Ky koliko kg? I dalje nemam vagu, ali kuk sa 97 cm je sadstruk tj. Pijte 1,5 l vode i ne bi trebalo, bar sam ja to primetila, dijeta za mesec dana 15 kg, neke velike napore imati, tipa preterano vežbati, dovoljne su šetnje. Zar nije previše ovog povrća zadnjeg dana? Srećno svima! Coolinarika je registrirani žig Podravke d. Svega se pridržavam, danas mi je 8. Ručak: g kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz1 dvopek Večera: g kuvanog povrća šargarepa, karfiol1 jaje.

Video

Kako izgubiti salo forum

Šta će se desiti ako umesto predloženog voća ubacim npr. I dalje držim dijetu, ali prilično izmenjenu. Stim sto cu ja do 15h jesti sve sem hleba Inače, treba da skinem kg. Nikola, ti si još dete u razvoju, što bih se reklo, bolje je da ne držiš ovu djetu da ne bi ugrozio svoje zdravlje. Ja se lično nisam pridržavala svih uputstava i ipak je delovalo. Srećno drugima! Inače, mislim da je od svih dijeta najbolja dijeta na bazi ugljenih hidrata, što isključuje unos svih ugljenih hidrata tokom trajanja dijete, a traje 20 dana. Čitateljka Smiljanić Mirela poslala nam je dijetu za brzo razgrađivanje masti i oslobađanje tela od tečnosti sa kojom je izuzetno brzo skinula veći broj kilograma, a kako kaže — kilogrami su nastavili da nestaju i naredna tri meseca po završetku dijete. Inače, uz pomoć tog testa prošle godine sam skinula 16 kg za 3 meseca. Dijetu nisam probala, ali od sutra počinjem… Uopšte mi ne zvuči loše i teško, samo ne razumijem pojedine što tvrde da ova dijeta nije zdrava, onda sam ja trebala umrijet od bolničke hrane koju sam jela 2 mjeseca, vjerujte mi, bila je gora! Konstansto se osećam malaksalo, nervozno, i to je ono što me najviše odbija, a ne skinem ni 5kg za toliko odricanja to je neki minimum koji očekujem i razočaram se. Zdravo svima! Ali neka, ja sam odrasla, a tebi kao djetetu u razvoju zbilja treba raznovrsna prehrana, a tu na prvom mjestu spada povrće i voće, meso, žitarice, bjelančevine. Meso treba jesti kuvano dinstano i nemojte mešati nemairnice, jedite po zadatom redu. Javljam se nakon 15 dana. I koliko kg? Da li se gube kilogrami?

Recenzije

  • Zologis

    Kliknite za sledeću vest. Ono što mi se sada dešava je stagniranje, nisam ni gram skinula, evo već nekih mesec dana, ali nisam se ni ugojila!

  • Yozshujind

    Najbitnije je iz ishrane izbaciti ono što vas najviše goji. Jedem ujutru od 7,30h do 15h

  • Zoloramar

    Pozdrav svima pa se javljam. Nije mi teško jer sam već navikla na medicinsku dijetu, samo što je drugačija verzija.

Dajte recenziju