dijeta za 14 dana 9 kg manje rezultati

Dijeta za 14 dana 9 kg manje rezultati

Razmena sadržaja. Dijeta se drži bez hleba ,znači on se ne podrazumeva. Začinite ga sa malo bibera i soli i gledajte da teži oko grama. Pozdrav svima! I ja prvi put prvi dan u životu na dijeti.. Večera : Ovo je ujedno i Vaš poslednji obrok, koji se prema predviđenoj satnici odigrava oko 18 h. Od danas krecem na ovu dijetu. Polako žvaćite i jedite da budete siti, jer narednih 16 h nećete unostiti nikakvu hranu. Promjenio mi se metabolizam.. Da ustrajem ili da odustanem?

Kako smršaviti a da grudi ostanu iste

Mogu reći da smo postigli cilj. Ali dijeta za 14 dana 9 kg manje rezultati me može li se umjesto kuhane šunke jesti npr. Dakle, bitna je umerenost u svemu i što raznovrsniji obroci. Javim se dan za 7 dana da vidimo je li se nesto promjenilo. Nakon što završite sa sprovođenjem dijete, obavezno napravite pauzu od bar 15 dana i tek nakon tog perioda ukoliko to želite ponovite dijetu. Maki says:. Nera dijeta — napitak sa javorovim sirupom i limunom Dijeta 8 sati — za 7 mahje i do 4 kg manje! Početna Dijete Mršavljenje Recepti. Jednom mi je samo pao imulitet i prehladila sam se. Pozdrav svima. Interesira me dali mogu između obroka ali jednom u danu pojest nešto? Javim rezultat i držite se!!! Ja sam pocela pre 5 godina sa ovom dijetom, drzim je dva puta godisnje u prolece i evenutualno nekad leti kad su velike djeta i mogu za mršavljenje iskustva reci da mi je veoma veoma efikasna i omiljnena, dijeta za 14 dana 9 kg manje rezultati.

Video

Kako smršaviti masno tkivo

Princess says:. Klaudija says:. Ručak: — 1 veliki odrezak pečen na 1 — 2 kašičice ulja, salata po izboru, voće po izboru. Zbog toga je preporuka da se pre sprovođenja ove dijete konsultujete sa Vašim lekarom. Smoothie za mršavljenje — voćni, zeleni, recepti. Mogu reći da smo postigli cilj. Slažem se s vama da je zdravije mršaviti sporije,ali nekad izgubite samopouzdanje i pokleknete neuspjehu. Što se mene tiče, sve mogu pojesti, e jedino ja imam pitanje koje još nitko nije postavio: dali ta jedan jutarnja crna kava mora ostati 1, ili mogu popiti u podne još jednu? Jako loše izgledam, imam i 91 kg…. Nije isto sad s 31 godinom kao onima od ak :. Bitno je istaći da nakon što završite sa ovim planom ishrane naredne dve nedelje ne smete držati nikakvu drugu dijetu. Interesuje me da li nakon drugog kruga dijete 2 tjedna dijete, 2 tjedna pauze, 2 tjedna dijete da li onda moze opet 2 tjedna pauze, pa se moze na 3ci krug dijete ili se mora cekati neki duzi period? Ja sam zamenila meso ,ribom,jer sam vegeterijanac.. Ni jednu stavku ne smete da izostavite, već se strogo pridržavajte jelovnika ako želite da postignete ovakav rezultat. To znači, da se u toku sprovođenja ove dijete, menja način na koji funkcioniše celokupan vaš metabolizam. Ima li uopće nekoga na ovoj dijeti? Djeta nije loša, sutra mi je zadnji dan, pridržavao sam se svega i izgubio samo 4 kg.

Recenzije

  • Daijin

    Interesuje me da li nakon drugog kruga dijete 2 tjedna dijete, 2 tjedna pauze, 2 tjedna dijete da li onda moze opet 2 tjedna pauze, pa se moze na 3ci krug dijete ili se mora cekati neki duzi period? Jele says:.

  • Shadal

    Od danas sam krenula na dijetu, jer sam vidjela dobre komentare 71 kg, cm i nadam se da ću uspjeti skinuti oko 9kg.

  • Goltishicage

    Danas počinjem s ovom dijetom.

Dajte recenziju