dijeta u 15 dana

Dijeta u 15 dana

Ako uspem da skinem 7 kg, ja sam prezadovoljna. Najefikasnije tablete za mršavljenje Američka dijeta — mršavite jedući meso Zelena dijeta — za detoksikaciju i mršavljenje Dijetalna hrana pogodna za mršavljenje Savršen doručak za brzo mršavljenje Preparati za mršavljenje na biljnoj bazi Lan za mršavljenje Limun i topla voda za mršavljenje Zelena kafa za mršavljenje Paleo dijeta — režim ishrane pilagođen osobama sa autoimunim bolestima Limun i maslinovo ulje za mršavljenje Kim i jogurt za mršavljenje Sonoma dijeta — dijeta posebno koncipirana za potrebe dojilja DASH dijeta za ravan stomak — jelovnik za 7 dana South Beach dijeta — smršajte 7 kg za 14 dana bez jo-jo efekta! Prva tri dana kriza gladi ali kasnije stvarno nije strasno. Proteinska dijeta — režim ishrane za brz gubitak kilograma i definisanje mišića Dukan dijeta — rešite se viška kilograma bez bumerang efekta! Ova dijeta ima više verzija. Za 15 dana uspela sam da skinem 6,5 kg i vrlo sam zadovoljna. Ja sam visoka cm, a teška 84 kg. Na dijeti sam 4 dana i smršala sam 3 kilograma. Ćao svima! Bilo mi je malo teže drugi dan, ali dijeta i nije tako naporna.

Skidanje kila brzo

Nadam se da ću skinuti 10 kg. Istopite salo na stomaku uz ovaj jednostavan dijeta u 15 dana. Za 15 dana sam dosta smršala, nemam vagu, ali vidim. Vizuelizacija i mršavljenje. Danas mi je drugi dan i mogu vam reć da sam jako zadovoljna djetom,uopće nisam gladna. Evo, ako iko čita ovo, u 22 godine imao sam kila, za 15 dana sa ovom dijetom pratio sam je doslovce skinuo sam kila. Inače, visoka sam h a imam 70 kg. Kreirajte svoj nalog ovde. Ručak je sličan prethodnom danu, jer se jedu kuvano jaje, dve kašike kisele pavlake, a ovog puta pojedite 2 dvopeka i na kraju najefikasniji čaj za mršavljenje pomorandžu. Drugarice mi često govore da sam debela i to me užasava, dijeta u 15 dana. Pozzz, ljudi, o, kako sam zadovoljan ovom dijetom.

Video

Gubljenje kilograma razlozi

Ipak, prepouka je da se konsultujete sa lekarom pre započinja iste naročito ako imate  ili ste nekih zdravstvenih problema. Od sutra krećem pa vam se javljam za 15 dana! Pozdrav svima, evo da se pohvalim da sam uspela skinuti čitavih 5 kg za petnaest dana. Da li se u ovoj dijeti namirnice moraju jesti odvojeno i po redosljedu kojim su napisane? VMA dijeta vam kao zamenu za pavlaku dozvoljava da jedete istu količinu kiselog mleka ili šolju jogurta. Namirnice nisam jela redom nikada, a umesto paradajza sam jela krastavce. Pozdrav svima, ja sam juče počela sa djetom, pa ćemo videti. Naravno, ne planiram da se prejedam testom, hlebom, slatkisima i ostalim, ali plašim se da i ako uzmem malu količinu, mogu da se ugojim. Da li može mesto dvopeka nešto drugo, ili ako bi moglo da ga ne jedem uopšte? Napomena: Treba istaći da nakon 15 dana držana dijete potebno je malo korigovati ishranu i bavati se nekom fizičkom aktivnosti i uspećete da održite telesnu težinu, bez vraćanja kilograma. Moja podrška svima! Ukoliko ste se zasitili dvopekom, a želite neko drugo pecivo, slobodno možete da ga zamenite sa četiri krekera, ali obratite pažnju da ne budu slani. I nije tačno da sa kg ne možete da krenete na ovi dijetu bez priprema. Takođe, treba samo voditi računa da između slatke i slane hrane, voća, uvek mora proći dva sata. E, tu sam se jako, ali jako zeznula, jer su mi se kilogrami jako brzo vratili i čak sam dobila 5 kilograma više — kad sam počinjala, imala sam 75, a posle kad su mi se vratile kile, 80kg.

Recenzije

  • Tujar

    Javljam vam rezultate za dve nedelje.

  • Mezijinn

    Da li je to kajmak ili šta? Veliki pozzz za sve.

  • Yok

    Umjesto kisele pavlake pila sam veliku casu bijele kafe. Najbolje dijete za mršavljenje i skidanje kilograma bez jo jo efekta, koje postižu željeni cilj.

Dajte recenziju