dijeta deset posto forum

Dijeta deset posto forum

Moja vaga, hvala Bogu i ovoj dijeti ,više ne ide prema gore već se lagano spušta …. U ponedjeljak mi počima 2. Možete se odlučiti za bilo koje vrste povrća. Treći tjedan je po planu ishrane isti kao i prvi tjedan. Ne smete koristiti šećer niti bilo koju drugu vrstu zaslađivača. Preporučljive su 3 šalice zelenog čaja dnevno, limunada od svježe iscijeđenog limuna bez šećera, naravno! Sada sam dobila opet 10 kg!! Slika dana Popularne slike Nove slike Coolinarika na Instagramu. Ova dijeta je živo sranje! Meni je inače ova dijeta super i skroz mi odgovara!! Ninach says:.

Tablete za mršavljenje citrax

Pokusala bih s ovom, pa ako uspijem bar nesto skinuti, dijeta deset posto forum, onda bih nastavila s dijeta deset posto forum Biba says:. Kao ječmena kaša je kad se skuha i odlična je sa povrćem,bolja od obične. Jedino što mi mjesečni kasne. Nastavit ću i dalje dujeta dijetom jer mi je cilj 60 kg. Pa, fijeta, da se javim. Naime, dijeta 10 posto savjetuje da na svaki kilogram tjelesne mase smijete unijeti samo 25 kalorija — što baš i nije puni! MARE says:. Jedini moj problem je taj što još uvijek dojim, pa je moje pitanje sljedeće: smijem li krenuti s tom dijetom? I koliko dugo radis pauze, kad ih radis? Svaka čast svima!! U ovom tjednu ponovite kombinaciju namirnica iz prethodnog tjedna, ali možete povećati količine. Sljedeci tjedan,krecem ponovo.

Video

Trening za mršavljenje žene

Svi pozitivni komentari i mene nagovoriše na dijetu. Svaki višak kilograma, pogotovo ako je primetan i drastičan, osim što stvara estetski, odnosno vizuelno nepoželjne promene na telu, ujedno može negativno uticati i na zdravlje. Evo za 6 dana 3kg. Niti prejedanje niti gladovanje nisu dobri za naš organizam. A nadam se da cu to s ovim uspjeti!!! Cim procitam ove pozitivne komentare odmah imam volje i puno mi je lakse za izdrzati. Pa onda,kreceeem A broj ciklusa ovisi, prije svega, o trenutačnoj, kao i o željenoj kilaži. Krenula sam opet i uspjela 2 kg skinuti ali odustala sam. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Što onda, kako dalje? Hej curke. Od danas krećem opet pa vidjet ćemo kako bude išlo,samo uporno!!! Inače obožavam slatko, čak bi se usudila reći da sam i ovisna o nečen slatkom nakon jela ali uopće mi nije teško izdržati bez slatkog… Sve je to kako si složiš u glavi…Sretno svima! Nadams se da još netko drži dijetu jer je lakše izjadati se ovdje Bok ljudi!! Tijelu jednostavno treba ostaviti dovoljno vremena kako bi se priviknulo na novu težinu lakoću! Ovaj put morm biti ustrajna!! Po tome bi npr. Jedna kolegica sa posla potakla nas je na ovu dijetu, sad krećemo i mi ostale, istina ima onih koje samo fantaziraju i voljele bi sa 45 imat figuru 20 godišnjakinja rijetkima moguće no nema veze skupa će nam bit lakše.

Recenzije

  • Volrajas

    Ajmoooo :. Covjeka to veseli ;.

  • Gardalkis

    Trenutno imam 97kg koliko sam i imala nakon poroda prije 6god i nikako skinuti.

  • Moogushakar

    Evo ja krećem sutra sa dijetom i nadam se da ću izdržat do kraja.

Dajte recenziju