dijeta bez ugljikohidrata sa mliječnim proizvodima

Dijeta bez ugljikohidrata sa mliječnim proizvodima

Ponekad se možda mora posegnuti za nekom prerađevinom, pa tu i tamo može biti prihvatljiva tunjevina i sardina iz konzerve ili neka bolja šunka od cijelog komada mesa bez pojačivača okusa. Ja sam počela puuuuno dijeta Jede samo onda kad je gladna i to tako da se zaustavi kad osjeti da je sita. IvanaIstra says:. Za bolji ucinak je dobro malo i do teretane skocit. Pozdrav ljudi. Prijavi se. Pozdrav svima!!! Skinula 18 kg u 2 mjeseca. Kad ste gladni mozete jesti gotovo stalno, tj. Po komentarima vidim da su ljudi uvjereni kako su proteini zdravi i poželjni u što većim količinama tako da će vjerojatno ovaj komentar biti čudno shvaćen pa čak i besmislen. Sada sam osmi dan na istoj dijeti i otišlo 4 kg sti da sam jučer pojela čokoladu i tri klipića jer me glava rasturila zbog toga jer nisam uzimala nikakve vitamine. Vode litra dnevno. Prošla su 24 dana, 8 kg je otišlo, ali nije bilo nešto pretjerano vježbe.

Zdrava hrana jelovnik za debljanje

Već šest mjeseci sam na toj dijeti i ništa se ne događa Evo ja sam prije Božića skinula 13 kg, tijekom pauze vratila 3 kg u mlijenim tjedna…. Jucer sam imala Ne znam koliko sam oslabio jer nisam se mjerio al mliječnnim bitno. Oni su normalno jeli juhu, svakakvo meso,mlince,obavezno kruh,ponekad nekakvi desert, dijeta bez ugljikohidrata sa mliječnim proizvodima. To dijeta bez ugljikohidrata sa mliječnim proizvodima. Ostalo - meso, riba, jaja. Ja popijem ujutro mješavinu kalcija,magnezija i multivitamina u šumecim tabletama,sve zmiksam i proizvorima uz crnu kavu Na Vašem jelovniku se može naći što god poželite — salata od rajčica, svježa zelena salata, salata od svježih ili pečenih paprika, cikla, luk, špinat, kako smrsati vezbama od morskih plodova, krastavci, svježi ili kiseli kupus, zeleni i crveni radič, itd. Ali ta dijeta je super Dozvoljeni su punomasni mliječni proizvodi pravi kvalitetni sirevi i punomasno kiselo vrhnje, domaći kefir koji se radi uz pomoć kefirne kulture ili kefirnih zrnaca. Ako vam je mutno u glavi to je zbog manjka šećera u organizmu to će proći nakon par dana odnosno onoga trenutka kad se jetra očisti nutrivix ministarstvo zdravlja toksina i masti i počne uzimati masnoće iz vašeg tijela. Palenta dijeta - jelovnik, recepti, saveti ugljikohidraa iskustva. To je individualno i   ovisi u kojoj ste fazi, jeste li na šećernom ili masnom pogonu, koliko ste krupni ili sitni, koliko se trošite itd.

Video

Najbolja dijeta na svetu

Još je jedan veliki nedostatak ove dijete da eliminira voće, grahorice i orašaste plodove — najzdravije namirnice koje se obavezno moraju konzumirati ukoliko se želi biti zdrav. Svako jutro 1 kg manje. U pripremi hrane se ne smije koristiti zaprška niti pohanje. Mail neće biti objavljeno obavezno. Na dijeti sam nekih 15 dana i izgubila sam 4kg. Je li tko od vas imao ovakav slučaj i to 2 puta?! Ne pijem alkoholna pica,ne pušim i ne pijem kavu tako da mi to nije bilo teško. Dakle, osnovno ograničenje u prehrani jest da se iz jelovnika izbace namirnice bogate ugljikohidratima, a ubace proteini i masnoće. Višestruke studije povrđuju da je restrikcija ugljikohidrata najučinkovitiji način za smanjivanje razine glukoze u krvi, smanjivanje tjelesne težine, smanjivanje triglicerida i povećanje zaštitnog HDL kolesterola. Mnogima u samom početku se znaju pojaviti razni simptomi kao tebi , ali i štošta drugačije. Smatram takodjer da dijeta nije zdrava, ali nije zdravo ni 30 kg imati viska kao sto je to u mom slucaju. Naša jetra je primorana da masnoće transformiše u glukozu, a kao nusprodukti takvog procesa nastaju toksični ketoni, koji suzbijaju apetit. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja. Mnogo je načina na koje možete pripremiti ove ukusne namirnice, stoga vam prilikom njihove pripreme neće nedostajati ideja. Svima na dijeti ovoj, ili bilo kojoj drugoj, drzim palceve da izdrzite!!!! Ali sam ipak krenula, nadajući se da ću gubiti bar pola od obećanog. Pozdrav Molim vas koliko točno dnevno uzimati vitamina i minerala. A bas se ponadala! Ali znaci nista nisam morala da pazim,samo da ujutru jedem ugljene hidrate, a uvece proteine i evo uspeva i dalje..

Recenzije

  • Tagore

    Početna Dijete Mršavljenje Recepti.

  • Mele

    Posljednjih nekoliko dana pojavili su se komentari da ova dijeta nije zdrava, naše stajalište je da niti jedna dijeta nije zdrava, ali je ponekad neophodna.

  • Tara

    Zna li netko zasto? Hoće li me ovo usporavati?

Dajte recenziju