dijeta 9 kg za 14 dana jelovnik

Dijeta 9 kg za 14 dana jelovnik

Samo sam jednu večer popio pola litre crnog vina, a možda da nisam, već bi smrsavio vise. Drugima se dopalo i ovo: Ideje za zdrav hrono doručak Dijeta sa zelenim čajem iskustva posle 7 dana. Pa, srećno — i javite nam vaše rezultate sa dijetom 9 kg! Osječam se teško sa 69 kg treniram odbojku tri puta tjedno kile ne mogu skinuti. Banana says:. Preporucam svima :. Daenerys says:. Goslimmer flasteri za mršavljenje — upotreba, iskustva, rezultati i cena. Marti says:. Ne razumijem.. Držite fige. Kava i pecivo…ako osjetite glad,pojedite nešto ali pazite da nije pekarski proizvod. Kako ukloniti celulit na prirodan način? Razmena sadržaja.

Kako smrsati 8 kg za 15 dana

Katja says:. Maki says:. Antonella : says:. Držiti fige!!!!!!!!!!!! Razlog za to leži u činjenici da je svaki metabolizam drugačiji i da svima ne prija ista ishrana. Javim rezultat i držite se!!! Prije drugog kruga dijete nisam mogla stat u traperice, jedva sam ih navukla do pol bedara, a sada ih normalno nosim — i ne, nisu nategnute nego sasvim normalne jer inače ne volim utegnutu i upalu odjeću. Obavijestit ću o rezultatu. Naprotiv, to treba da shvatite i prihvatite kao dobar rezultat. Klaudija says:. Vredi probati Dijeta koja svima uspeva: Za 14 dana topi 10 kilograma, koji se nikad ne vraćaju! Takođe, morate voditi računa o količini. Nedelja Ručak: Paradajz salata, povrće kuvano na pari i piletina Večera: Povrće kuvano na pari. Ono što ostaje isto i nije promenljivo je da se dijeta 9kg primenjuje tačno 2 sedmice. Stoga nemojte očekivati podršku od nekoga tko se nagledao loših pokušaja mršavljenja s teškim posljedicama. Ručak : Dva kuvana jaja i bareni spanać sa malo soli količina spanaća nije ograničena. Kod mene je izazvala neke nus pojave tipa da su mi prva tri dana bila jako naporna, dijeta 9 kg za 14 dana jelovnik, ali se kasnije zaista telo navikne na takav rezim ishrane pa vam bude interesantno i limun i ljuta paprika za mrsavljenje sebe jer se osecate lakim kao perce. Nakon isteka te dve nedelje možete ponovo isprobati ovu ili neku drugu dijetu. Ali nakon toga nakon par godina mi dijeta s proteinima naprosto nije više djelovala a podosta sam se mučila…. Tako dijeta 9 kg za 14 dana jelovnik od danas vec krecem jer mi se neda cekati ponedeljak.

Video

Dijete za mršavljenje zdrava krava

Goslimmer flasteri za mršavljenje — upotreba, iskustva, rezultati i cena. Od šunke kupim onu Vindon pureću jer nema jaki miris, posni sir, jaja, jogurt 0,9, stalno pijem vodu…. Meni je u ovoj dijeti veliki nedostatak kava bez šećera i celer. Dijeta 9 kg za 14 dana. Vegeterijanska ishrana dijeta — za brzo i efikasno mršavljenje Veganska ishrana dijeta — za brzo i zdravo mršavljenje Danska dijeta — dovedite liniju do savršenstva za samo 13 dana! Jel ima tacno vreme kad se jede ili kad to mi odlucimo pa da se pridrzavamo svakii dan isto? Večeram oko Neke od nuspojava koje se mogu javiti tokom sprovođenja dijete 9 kg za 14 dana su: malaksalost, meka stolica, povraćanje, glavobolja, nervoza i konstantna glad. Osobno je nismo isprobali jer smo pobornici zdrave i uravnotežene prehrane, no za one s jakim karakterom koji su se odlučili za brzo mršavljenje donosimo detaljna pravila poznate dijete 9 kg u 14 dana:. Drugi tjedan samo ponovite plan prehrane iz prvog tjedna. Proteinska dijeta — režim ishrane za brz gubitak kilograma i definisanje mišića Dukan dijeta — rešite se viška kilograma bez bumerang efekta! Prije drugog kruga dijete nisam mogla stat u traperice, jedva sam ih navukla do pol bedara, a sada ih normalno nosim — i ne, nisu nategnute nego sasvim normalne jer inače ne volim utegnutu i upalu odjeću. Ja sam zadovoljna. Posliej poroda sam sa sličnom dijetom prehrana po Atkinsonu skinula čak 30 kila i promjenio mi se metabolizam, nisam natrag dobila nikakve kile. Tada sam prekinula dijetu i nastavila sa njom cim sam se oporavila, zato je neophodna dodatna konzumacija vitamina, narocito vitamina C i magnezijuma.

Recenzije

  • Vugor

    Stjepan says:. Umjesto kave, pijem kapučino, može li to smanjiti učinkovitost dijete?

  • Nagami

    Maki says:.

  • Maushura

    Ukoliko se strogo držite navedenog režima prehrane, možete izgubiti 9 kg u 2 tjedna , s tim da nakon dva tjedna možete nastaviti s normalnom ishranom.

Dajte recenziju