dijeta 9 kg recept

Dijeta 9 kg recept

Your email address will not be published. Jelovnika se točno pridržavam samo što ponekad stavim malo maslinovog ulja u salatu. Baš zato je i i dobra ova dijeta, jer mijenja metaboliza. Pij caj…stavili su ti primer sta ko pije ujutro.. Coolinarika je registrirani žig Podravke d. Hajde ti me bocni da to napravimo od prekosutra. I opet ću uskoro na dijetu : javim se. Mora proći najmanje 14 dana da bi ponovili dijetu. Takva činjenica, ne treba da vas obeshrabri ili da vam posluži kao apel da samovoljno produžite trajanje dijete. Ručak: kuvana jaja 2 kom. Nije puno, ali vježbanje mi je muka pa sam i s tim sretna. Baš me interesuje da li je netko probao i kako je uopšte izdržao? Ono što ostaje isto i nije promenljivo je da se dijeta 9 kg primenjuje tačno 2 sedmice. Samo jedno pecivo za doručak može!!!

Vezbe za mrsavljenje iskustva

Sad imam 70kg, -5 bi bilo idealno : javljam rezultate…. Pozdrav… evo ja sam s ovom dijetom prije dvije godine skinula 15 kg. Klaudija says:. Ručak : kuhana riba po izboru, poslužena uz jednu rajčicu. Lara kako tebi ide? Samo ne večerati oko 18h pojesti jogurt ,ne jesti slatko, dijeta 9 kg recept, piti gazirane napitke, naravno bez alkohola! Hajde ti me bocni da to napravimo od prekosutra. Dijeta 9 kg recept svima. Dijeta je super! Nina says:. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Koliko ćete kilogama smršati zavisi samo od vašeg organizma i discipline. Imam59 kg želim da smrsam makar tih 9 kg ali nikako mi ne ide probacu vašu dijetu i javiti se sa rezultatima. Goslimmer flasteri za mršavljenje — upotreba, iskustva, rezultati i cena. Isto imam pitanje kao Tabator,da li sme da se jede hleb koji i koliko? Diandra Željela bi skinuti oko 10 kg…sutra počinjem, pa ćemo vidjeti rezultate…:.

Video

Skidanje sala sa stomaka trcanjem

Dijeta mi je super, danas mi je 6 dan, sve mi je od jela prefino, jedino ta zelena salata. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Ppzdrav svima! Maja says:. Dor says:. Daenerys says:. Pilotska dijeta — za nedelju dana i do 5 kg manje! Pozdrav svima! Pridržavam se strogo svih uputa,pijem crnu kafu,čaj i limunadu i ne koristim umjetna sladila-ona nisu zdrava,sadrže aspartam pa ih ne bih nikome preporučila. Hm, a obujam nogu? Zlato says:. Ova dijeta omogućava vam da smršavite do 9 kg u 14 dana, pod uvjetom da se striktno držite plana dijete. Nakon 2 tjedna počnite normalno jesti. Obećajem da javim rezultate,pozdrav. Ela says:. Naprotiv, to treba da shvatite i prihvatite kao dobar rezultat. Hajde ti me bocni da to napravimo od prekosutra.

Recenzije

  • Arashiramar

    Nina says:.

  • Yotaxe

    Ta dijeta mi je najdraža jer nisam gladna, imam jogurte i meso što inače volim.

  • Kakus

    A iznda tog stoji un dijeta pa 9 dnevna mislim da je ne blogu izostavljena ta nula

Dajte recenziju