dijeta 9 kg iskustva forum

Dijeta 9 kg iskustva forum

Ručak : kuhana riba po izboru, poslužena uz jednu rajčicu. Veze i sex 4 mjeseca. Dobila sam ovu dijetu od svog dijetologa koji radi u fitnesu , nije teska Sada sam na 65 kg, a trebala bi doći na 55 kg. Sanja, dobrodošla.. Izgleda da smo ostale samo ja i ti nicolle! Doručak: sveže naribana šargarepa ili repa sa limunovim sokom i nezaobilazna crna kafa bez šećera. Strpljenje nije jedna od mojih vrlina definitivno, ali ono poslije dijete je ono najvažnije, to je ključni trenutak kada odlučujete hoćete li tu muku oko skidanja kila učiniti vrijednom toga ili jednostavno baciti u vjetar zbog par minuta užitka Visoka sam i imam 58kg. Katja says:. Čak i ako ste skinuli nekoliko kilograma, oni su se ubrzo vratili? Zanimljivosti 1 sedmica. Pozdrav Evo da podijelim svoja iskustva sa ovom dijetom.

Jabučni ocat za mršavljenje encian

Uz to sam dobila opstipaciju. Potreba mi je skinuti oko kg što i nije strašno. Nije kriza prošla prije nego što je došao streptokok i pokosio mene i moju dijetu Tako da sam od jućer opet sve ispočetka. Luela says:. Kako ponovno osvojiti bivšeg dečka nakon prekida? Prihvatam Politika privatnosti. Osobno je nismo isprobali foruum smo pobornici zdrave i uravnotežene prehrane, no za one s jakim karakterom koji su se odlučili za brzo mršavljenje donosimo detaljna pravila iakustva dijete 9 kg u 14 dana:, dijeta 9 kg iskustva forum. Drago mi je da si shvatila bit i da je to mimimum koji možemo dijeta 9 kg iskustva forum sa svojim životom i zdravljem. Danas mi je peti dan…Nadam se dijeta 9 kg iskustva forum cu izdrzati do kraja, pa se javim sa rezultatima! Emina says:. Borise drago mi je da si ustrajao,zaista mislim da možeš biti ponosan na sebe,vjeruj i da znam vijeta ti je bilo,ali to je minimum koji možemo učiniti za sebe,sada bi bilo predivno kada bi na sebe dijjeta par starih majica tenesice i svako drugi dan prepješačio 45 min do sat vremena,ja na taj način godinama držim 10 kg manje,haodaj tako da ti se lagano uznoje leđa,nikaj preveć,ne smije ti se zamjerit,nego ti mora biti ugodno,vidjet ćeš da imaš mišiće tamo gdije si i zaboravio,haha,pozdrav i dijeta banane 12 dana. Međutim, u zavisnosti od pola, starosti, početnog broja kilograma, ali i od mere pridržavanja pravila dijete, ponekad se može dogoditi da broj izgubljenih kilograma odstupa isustva predviđenog, odnosno planiranog broja kilograma koje ste želeli da izgubite. Dubrova dijeta Lidija says:. Danas mi je 10 dan dijete. Zanimljivosti 1 sedmica. Zanimljivosti 5 sati. Od ponedjeljka krećem sa dijetom9 kg.

Video

Nutrivix 2+1 gratis

Doručak: čaj s limunom; Ručak: piletina na žaru; Večera: 2 kuvana jaja i sveža šargarepa. Izbornik Početna Blog Novosti Celulit. Anka says:. Dnevno prođem 20 min pješke žustroga hoda, doma vježbam s onom gumom barem 20 minuta. Puno sam čitala o zdravoj prehrani, ali svi pričaju drugačije, zato ja fino po svom i ono što meni najviše paše. Zato, otkrićemo vam koje tačno namirnice i u kojoj količini treba da konzumirate u periodu od dve nedelje koliko budete sprovodili dijetu. Interesuje me da li nakon drugog kruga dijete 2 tjedna dijete, 2 tjedna pauze, 2 tjedna dijete da li onda moze opet 2 tjedna pauze, pa se moze na 3ci krug dijete ili se mora cekati neki duzi period? Nadam se da to nece uticati na ucinkovitos dijete.. Nina says:. Lovor says:. Za vrijeme dijete preporučljivo je svakodnevno vježbati, znojenje će pomoći izbacivanju toksina iz organizma te onome za čime svi pobornici ove dijete žude — topljenju masti. Goslimmer flasteri za mršavljenje — upotreba, iskustva, rezultati i cena. Novo Popularno Video. Doručak: kafa bez šećera; Ručak: 2 kuhana jaja, špinat s malo soli; Večera: 3 komadića goveđeg mesa sa žara, zelena salata i svježi celer. Vidim ti si na medicinskoj bila 3 mj.. Da treba se pokušat zauzdat i nastaviti jesti sve ali u normalnim količinama, ono čega se ja uvijek držim da nema jela poslije 6h i to mi stvarno pomaže. Sany says:.

Recenzije

  • Tagore

    Hej, pridruži nam se!

  • Mikale

    Sačuvaj moje ime, email i web stranicu u ovom browseru za buduće komentare.

  • Gusho

    Colinarika ima kvar?

Dajte recenziju