dijeta 5 kg u 3 dana

Dijeta 5 kg u 3 dana

Kao rezultat toga možete se osećati malaksalo, krajnje iznureno sa manjkom energije i bićete hronično umorni  i pospani u toku dana. Preporučuje se duža šetnja na svežem vazduhu u prirodi i to svakodnevno, lagana vožnja biciklom takođe van gradske vreve, najbolje je uz reku i bazene ukoliko ste u mogućnosti. RTL play. Međutim, možete se ove dijete pridržavati bilo koja tri dana u godini, nije ograničena na određene dane, bez obzira na naziv. Nemojte zapostaviti vežbanje! Marija Keković pre 9 godine. Radana Živetić pre 10 godine. Ne kritikujem ništa, niti demantujem da je dijeta možda nekom pomogla, ali možda neko ima odgovor na ovo. Za tri dana moguće je detoksifikovati organizam što brza dijeta 3 dana 3 kg i uspeva, svi koji obećavaju više od toga preteruju i obmanjuju narod. Da li sam tako prekršila dijetu? Ovo je takva glupost. Pošalji na e-mail adresu Vaše ime Vaša e-mail adresa. Poslije četvrtog dana, imala sam uvijek dan pauze. Večera: 80 grama bilo kog nemasnog mesa ili piletine, šolja zelene boranije, pola banane, mala jabuka i šolja sladoleda od vanile.

Dijeta za mršavljenje forum

Žao nam je, vaš blog ne može dijeliti članke pomoću e-maila. Da najzdravija dijeta za mrsavljenje pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? Loša strana dijete je što rezultate možete da očuvate jedino ako promenite način ishrane tj. A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar. Uh, zvuči dijeta 5 kg u 3 dana, za 3 dana idem na more, i baš bi ta nesretna 3 kg trebalo skinuti. Prvi put sam skinuo 7 kg za 12 dana, a drugi put oko 4 za 6 dana. Malo fizičke aktivnosti, malo drugačija ishrana zasnovana na voću, rijeta, ribi… To daje dobre rezultate. Da li se može smršati kada jedemo po 2 jajeta, viršle, banane, jer ja ne smijem toliko zbog zdravlja. Mislim da je najbolja formula za vitkost upravo umerenost. Posle samo tri dana se vidi promena, dijeta 5 kg u 3 dana.

Video

Preparati za mršavljenje na biljnoj bazi

Pročitajte i ovaj tekst! Najteže mi pada to što ne sme da se jede ništa posle 17h. Doručak: Šoljica toplog napitka kafa ili čaj , parče prepečenog tost hleba integralni je bolji , 2 kašičice kikiriki putera i pola grepfruta Ručak: Pola šolje tunjevine, kriška tosta, kafa ili čaj. Poželjno je citrusno voće. To je ukupno 40 kg! Hvala vam što nas pratite! Moj trogodišnji sin me je uslikao te večeri. Dijeta 3 kg za 3 dana Krstarica Natalija - pre 7 godine. Evo na šta da ciljate. Možda je malo modifikujem na zdraviji način, pa ako bude rezultata, javiću. Pa čemu onda dijeta, pitate se? Ali, ovo jako dobro zvuči pa ću probati. A ako ne smršam 6 kg, dobit ću dijabetes. Ne mogu verovati da je neko dobio ta 3 kg. Probajte pa se čujemo…. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči.

Recenzije

  • Kigadal

    Iako je često uspoređuju s dijetom Klinike Cleveland, ona je potpuno drugačija. Uspela sam da jednim krugom smršam 4 kg, ali razmišljam da uradim jos kruga.

  • Tubar

    Ako želite da vam trodnevna dijeta  posluži  samo kao priprema za neku daleko ozbiljniju i dugotrajniju dijetu, ali se ne osećate dobro  za vreme njenog trajanja, vi slobodno povećajte porcije količinski  samo bez novih sastojaka. Pola od toga je , znači.

  • Gardalar

    Probaću, pa ću videti..

Dajte recenziju