dijeta 3 kg u 3 dana

Dijeta 3 kg u 3 dana

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata kao žena bez dlake na jeziku, uživo u Jutarnjem programu, uz uvrede zamerila voditelju na pogrešnoj najavi. Mada mislim da je 9 jaja na dan previše. Petra Smiljanić pre 12 godine. Dijeta je odlična. Jaja, koja mnogi ne mogu da jedu, menjaju se bilo kojom drugom namirnicom, ali nema šareniša — malo ovo, malo ono. Nisi prekršila dijetu, jer dijeta sama po sebi nema smisla. Jesenja dijeta Post nije poslan - provjerite vašu email adresu! Nema nijedne dijeta de se kilogrami ne vraćaju dok god se ne pokrecete kolko treba. Za 4 dana skinula sam tačno 3 kg. Hronika Svet Da li pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? Ana Denić pre 11 godine. Jedna, dve kriške?

Kako smršaviti u grudima

To mi nikako nije jasno. Da li je potrebna fizička aktivnost? Kejt R. Zanima me da li se tokom dijete ne sme jesti posle 17 h, ili posle dijete kako se kilogrami ne bi vratili. Imajte na umu da ovu dijetu ne smete držati u dužem vremenskom intervalu od navedenog 3 dana zbog toga što je veoma intenzivna, a mršavi se brzo zbog hemijske reakcije koje izaziva u organizmu. Jeca Pereca pre 10 godine, dijeta 3 kg u 3 dana. Najviše što sam uspela da smršam za 8 dana, kao mlada, bilo je 6 kg, a najmanje 4 kg. Scroll up. Ana Denić pre 11 godine. Probaću je još jednom za par dana. Ne mogu verovati da je neko dobio ta 3 kg. Da li su isti rezultati ako se jede manje nego što je rečeno? Da li sme da se pije multivita, piše da dijeta 3 kg u 3 dana didetetski proizvod, ali u sastavu ima šećera?

Video

Zdrava hrana za dijetu

Vesna Todorović pre 6 godine. Ne verujem baš da je dijeta uspešna, jer se ovde radi o gubitku kilograma, a ne masnih naslaga. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči. Odlukom predsednika Čubrilovića novac namenjen za proslave i svečanosti usmerava se u humanitarne, obrazovne i socijalne svrhe. Prvi put sam skinuo 7 kg za 12 dana, a drugi put oko 4 za 6 dana. Dada Semtić pre 12 godine. Loša strana dijete je što rezultate možete da očuvate jedino ako promenite način ishrane tj. Molim vas, jako mi je bitno da znam! Za pravilan i udoban položaj prilikom pražnjenja crijeva. Večera 1 šalica tune 1 šalica mrkve 1 šalica cvjetače 1 šalica dinje ½ šalice sladoleda od vanilije. Sajt za mobilne Novosti na. Pozdrav i sretno! Jovana Đurđević pre 11 godine. Da li bi mi neko ko je držao ovu dijetu rekao da li da guram dalje? Ne morate strogo voditi računa o količini, ja sam npr. Znači — prvi dan jaja, drugi dan banane, treći — jogurt, četvrti — krompir i peti — jabuke? Hronika

Recenzije

  • Meztitaur

    Danijela Jokić pre 7 godine. Bucka slajd pre 9 godine.

  • Tegis

    Jedna, dve kriške?

  • Vosho

    Vesna Todorović pre 6 godine. Između obroka pijem vodu i čajeve, i to me drži sitom.

Dajte recenziju