dijeta 2 dana 3 kg

Dijeta 2 dana 3 kg

Jedna normalna viršla u sebi ima 50 grama, a na sto grama ima kalorija. Ivana Lazić pre 8 godine. Od sutra ću da je isprobam, pa ću da javim učinak, s tim što ću dodati još i taj četvrti dan; tad ću biti na jogurtu. Ova dijeta je dosta dobra i stvarno se skinu kilogrami. No, s druge strane ne smijete preskakati obroke. Ne verujem baš da je dijeta uspešna, jer se ovde radi o gubitku kilograma, a ne masnih naslaga. Dakle, dotična šolja je standardna šolja koja se koristi za čaj a zaprema nešto više od 2,3 dl. Urke Balčaković pre 7 godine. A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar. Znači — prvi dan jaja, drugi dan banane, treći — jogurt, četvrti — krompir i peti — jabuke? Samo piti dosta tečnosti.

Kako smrsati dete od 13 godina

Nisam još probala dijetu, ali mislim da je super i već sutra se bacam na posao! Jovana Mišić pre 7 godine. Da dijeta 2 dana 3 kg se može smršati kada jedemo po 2 jajeta, viršle, banane, jer ja ne danaa toliko zbog zdravlja. Bojim se da ću ponovo kako skinuti muski stomak ona 4 kila, a diieta mogu svaki drugi mesec na dijetu! Urke Balčaković pre 7 godine. Ali imam jedno pitanje. Molim vas, odgovorite što je brže moguće. Ova dijeta je veoma stara. Marić Marinkov pre 6 godine. Ne kritikujem ništa, niti demantujem da je dijeta možda nekom pomogla, ali možda neko ima odgovor na kt. Pojedeš kalorija, sveukupno pojedeš ništa, nisi sit. Interesantno, ali verujte da je stvarno! Pijte vodu, krećite se i koristite dijetu koja stimuliše limfni sistem i rešićete se narandžine kore na bedrima i zadnjici - savetuju dijetetičari. Milanka pre 5 godine. Saka Bulatović pre 7 godine. Aleksandar Obradović pre 8 godine. Zbog smanjenog kalorijskog unosa preporučuje se praktikovanje ove dijete svega 3 dana i za to vreme očekivani gubitak težine je između 2 i 3 kg. Tokom dana konzumirajte dosta tečnosti, dijeta 2 dana 3 kg, a najbolje se pokazala topla voda koja vam itekako može pomoći da ostvarite željeni cilj. Zvuči dobro, zar xijeta

Video

Izgubiti salo na trbuhu

Ako sme, koliko? Ljudsko telo je veoma prilagodljivo  i može da izdrži duži vremenski period bez hrane. Trik je u tome što složeni ugljeni hidrati iz povrća se vare sporije, s toga osećaj sitosti je duži. Ova mi se čini baš primamljiva i javljam rezultate! Marija Keković pre 9 godine. Samo, ni meni nije jasno kako su se neki ugojili od ove dijete. Marija Lukić pre 8 godine. Search form Pretraga sajta. Imaš komentar? Jeca Ilić pre 10 godine. Ja sam počela sa dijetom u utorak i za nepunih 5 dana smršala sam 4,8 kg, s tim što ponavljam ta 3 dna dok ne smršam koliko mi odgovara. Jedna od najnepoželjnijih namirnica je kečap i razni slični umaci i dodaci. Instagram inspiracija: modna blogerka Viktorija Tornegren. Stanija Tadić pre 11 godine. Meri Ljubić pre 6 godine. Ali imam jedno pitanje. Sad mi treba malo vise kilograma da skinem pa gledam da je produžim sa jajima i bananama, ali viršle stvarno ne mogu da jedem. Koja korist onda?

Recenzije

  • Kehn

    Tokom držanja ove dijete, dozvoljeno je piti vodu, čaj bez šećera, kafu bez šećera ili sa zaslađivačem.

  • Nikoshicage

    Traje samo tri dana: Svi luduju za dijetom sa madarinama.

  • Taulkree

    Za viršle i banane važi isto, ne mogu da pojedem toliko odjednom, jer mi je muka i hoću da povratim.

Dajte recenziju