dijeta 15 dana 9 kilograma

Dijeta 15 dana 9 kilograma

Kako svatko od nas ima drugačiji organizam i metabolizam, ne znači da će dijeta na svakoga jednako djelovati. Začinite ga sa malo bibera i soli i gledajte da teži oko grama. Neke stvari ne volim iz ove dijete, ali šta ću, velika sam cura nekako ću to progutati. VIŠE:   Čajna dijeta: Izgubite dva kilograma za samo jedan dan Pošto  se za vreme upražnjavanja dijete unosi manje ugljenih hidrata smanjuje se mišićna masa, pa je potrebna fizička aktivnost. IN i njeni autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom informacija iz sadržaja. Komentari su potpuno anonimni. Bok svima! Nikad ju nisam voljela, a sad ju moram jest u velikim kolicinama, pa mi se u ovih 5 dana jos vise zgadila. Lidija says:. Sada imam 51kg i visoka sam 1,62cm…voljela bih izgubiti 5kg,tj. Ne razumijem.. To je moje stanje nakon poroda. Ja od ponedjeljka krecem na ovu dijetu jer sam se nakon poroda uzasno udebljala… Ni u trudnoci nisam nabila tolke kile… Zanima me ako umjesto crne kave mogu popiti neku instant kavu tipa nescafe ili jacobs monarch?? Sad se opet vraćam ovo dijeti jer je ljeto i imam viška vrmenena da se tome posvetim…uz to vježbam skoro svaki dan tako da bi to trebalo upaliti…svima ostalima zelim srecu i nadam se da vam moje kratko iskustvo daje neku nadu i ne odustajte…Sretno ljudi! Dijeta za zaposlene.

Zdrava vegetarijanska prehrana+recepti

Pročitajte više o DASH dijeti za reguliranje visokog krvnog tlaka. Meni je u ovoj dijeti veliki nedostatak kava bez šećera i celer. Marti says:. Dali se umjesto špinata kad se jede sa jajima može uzeti zelena salata,i koliko količinski jaja 1,2,3. Sa 2kuhana jajeta? Anitach says:. Tretmani kavitacije koji se provode u navedenom Centru jedini su stručnog karaktera i uključuju praćenje prehrane i stručni nadzor profesora Kineziologije. Moj 2, dijeta 15 dana 9 kilograma. Ovo pravilo nije izuzetak već važi za sve dijete za mršavljenje o kojima pišemo na blogu. Sutra krećem sa ovom dijetom i vjerujem da ću skinuti i više od 9 kg. Ručak : kuhana riba po izboru, poslužena uz jednu rajčicu. Pojas za mrsavljenje cijena samo osam nedelja se dijeta 15 dana 9 kilograma stomaka i dobio čelične pločice. Utorak Ručak: Zeleno povrće i pileća salata Večera: Salata od povrća, 1 pomorandža i 2 kuvana jaja. I moze li nesto drugo umjesto jogurta jer ne smijem ništa od mliječnih proizvoda osim mlijeka ili kakaa ili bijele kave?

Video

Kako smrsati 5 kg u 7 dana

Ako ste intolerantni na gluten — isprobajte bezglutensku dijetu i započnite novi period u svom životu. IN i njeni autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom informacija iz sadržaja. Linda says:. Danas mi je 10 dan pa sa 90 kg na 86,6 kg. Međutim, u zavisnosti od pola, starosti, početnog broja kilograma, ali i od mere pridržavanja pravila dijete, ponekad se može dogoditi da broj izgubljenih kilograma odstupa od predviđenog, odnosno planiranog broja kilograma koje ste želeli da izgubite. Ali nakon toga nakon par godina mi dijeta s proteinima naprosto nije više djelovala a podosta sam se mučila…. Fizicki sam inace jako aktivna tako da mi je dijeta itekako imala ucinka. Thanks Boris, puno si mi pomogao jer sam skoro odustao. Već 5 dana sam na ovoj dijeti, nije mi nikakav problem. Dijeta sa kuvanim jajima traje 14 dana , a ako je se budete striktno pridržavali, kilogrami koje budete izgubili neće se više vraćati. Jedite svesno! Petak: Ručak: Salata od sardine Večera: Salata i 2 kuvana jaja. Danas počinjem s ovom dijetom. Foto: Thinkstock. Naravno, u periodu između dva sprovođenja ove dijete, odgovorno planirajte svoje obroke i obratite dovoljno pažnje na to šta i koliko jedete. To je moje stanje nakon poroda. Međutim, osobe na dijeti i ovde moraju da budu svesni da da samo temeljne promene u obrascima ishrane, životnim navikama, stavovima mogu da donesu do trajnog i stabilnog održanja željene telesne težine, kažu nutricionisti.

Recenzije

  • Got

    Visina Težina. Posliej poroda sam sa sličnom dijetom prehrana po Atkinsonu skinula čak 30 kila i promjenio mi se metabolizam, nisam natrag dobila nikakve kile.

  • Mitaxe

    Nedelja Ručak: Povrće kuvano na pari i parče piletine Večera: Takođe povrće kuvano na pari i parče piletine. Dirigentica says:.

  • Meran

    Danas počinjem na ovu dijetu,mislim da sam malo krupnija do početka škole. Povezani tekstovi.

Dajte recenziju