dijeta 10 posto

Dijeta 10 posto

Strogo sam se pridržavala svega, i imam 3 kile manje. I ja imam podosta za skinuti i nekako lako odustanem. Sad ponovo zelim poceti dijetu :. U 4 mjeseca sam skinula 20 kg, bezbolno. On je imao 95kg, ja 75kg. I svejedno ih se niste pridržavali do sada… Nema veze, uz dijetu 10 posto dobivate novu priliku! Prije bih rekla da je ovo zdrava prehrana,a ne dijeta. Ćiao svima, Evo meni danas 1. Po tome bi čovjeku od 70 kg trebalo dnevno kalorija. Dan 7. Javljam se sutra! Sa kg sam pao na 92 kg cilj mi je 85 …. Ana says:.

Kako smrsati za vrijeme ramazana

Nakon toga kontinuirano jedem po jelevniku drugog tjedna i mjesecno skidam do 2,5 kg. Dijeta je stvarno super,prošle godine sam ju probala prvi puti stvarno kile idu dolje!! Goca says:. Sva tri obroka, treba da su sačinjena od svežeg ili barenog voća kompota i od sveže ceđenih sokova. Ovi komentari su definitivno ohrabrujući. Navikla sam se na prehranu bez ugljikohidrata,i mislim da cu ih vratiti ali u jako malim kolicinama :. Ja idem pokusati sa ovom dijetom premda nemam puno kg za skinuti. Dragica says:. A ovi što u komentarima pitaju što je za doručak i večeru,da li se jede kruh i pecivo, dijeta 10 posto, i slični biseri- jel vi dijeta 10 posto čitati ili slabo kužite?! Prvi sam put bila na ovoj dijeti u ožujku. Josipa says:. Ljudi obično pribegavaju rigoroznim i strogim dijetama uz koje se gubi najviše kilograma, ali dijeta 10 posto dijete nisu zdrave za organizam, a kilogrami se brzo vraćaju.

Video

Kako se riješiti trbuha nakon carskog reza

Sad tjedan dana pauza pa idem opet… Sretno svima! Bok, svima!! Imam bebu je da imamo 9 mj, ali sikimo još uvijek koju dojim, pa ne bih voljela da zbog mojih kg ona ostane uskraćena za doručak i međuobroke…. Svima njima, upravo je ova dijeta postala sigurna slamka spasa kada god pretjeraju. Ovaj put morm biti ustrajna!! Diana Jukina says:. Moram priznati da se nisam baš strogo pridržavala režima prehrane kruh, tjesteninu,slatko i alkohol sam izbacila potpuno ali sa 75kg sam pala na 69kg. Dečko i ja smo krenuli na ovu dijetu. Konkretno, jedu se različite vrste ribe i mesa, koje se mogu kombinovati sa grilovanim ili kuvanim povćem. Ubacim koji dan bio pecivo, svaki drugi tjedan jedan dan pojedem tjesteninu s povrcem, manju cokladu obavezno subotom… i stvarno se moze, ako ima dovoljno volje. Držite mi se cure! Od Dan 1. Zaključile smo da je to izvrstan termin!!! American Institute of Health je u svom šestomjesečnom istraživanju utvrdio da su osobe koje su vodile takav dnevnik mršavljenja izgubile u prosjeku 7 kilograma više od onih koji nisu vodili takav dnevnik. Dina says:. Vocni dan sam znala preskociti..

Recenzije

  • Kazrarn

    U osad dana skinula sam 2 kg i oduševljena sam. Dan 6 — voće: svježe ili kuhano voće, kompot bez šećera, voćne salate, orašasti plodovi.

  • Faejinn

    Zanima me kaj se jede za doručak?

  • Voktilar

    Trebalo bi da se bira manje kalorično meso poput piletine, teletine ili jagnjetine, kao i da meso jedete kuvano ili pečeno, nikako prženo. Možda 10 posto manje kilograma nije ona krajnja težina koju biste želeli, ipak, ova dijeta predstavlja jedan zdrav, kvalitetan i dugotrajan proces gubitka kilograma.

Dajte recenziju