dijeta 10 posto rezultati

Dijeta 10 posto rezultati

To se postiže takođe, tačno određenim planom ishrane. Dragi moji, upravo sam procitala vase komentare, potaknuli ste me da nastavim! Dijeta protiv starenja I da li posle zavrsine tri nedelje moze da se nastavi dalje,pocevsi od pocetka ili se mora napraviti pauza? E pa sutra će biti taj dan!!!!!!!!!!!!!! Ova dijeta je živo sranje! Michaela says:. Mislim da se isplati. Nadamse dacu uspjeti, a ako uspijem skinuti 15 kg. A šta posle 90 dana na UN dijeti? American Institute of Health je u svom šestomjesečnom istraživanju utvrdio da su osobe koje su vodile takav dnevnik mršavljenja izgubile u prosjeku 7 kilograma više od onih koji nisu vodili takav dnevnik. Mala ja ne volim bas jaja ali prisilis se i pojedes,i viruj mi jedva cekam sutra da se najedem voca. Sa ovom dijetom u par navrata izgubila sam 18 kila!!!! Samo mešano voće — koliko se hoće. Počela sam sa 81kg, danas je drugi dan i već je 1kg manje.

Kako smršaviti 5 kilograma u mjesec dana

Nadam se da cu za 3 sedmice uspjet skinuti nekih kg. Od sutra krecem na ovu dijetu dijeta 10 posto rezultati ima da je se dijeta 10 posto rezultati pa makar skapavala od rezulati obozavam slatko! Ja idem pokusati sa nutrivix tablete kako se koristi dijetom premda nemam puno kg za skinuti. Irena says:. Ne treba koristiti šećer ili druge vrste zaslađivača. Držite mi se cure! Meni je problem jajčani dan, jer ih apsolutno ne smijem jesti zbog žuči, no zamijeniti ću ga povrćem, mislim da to ne bi smjelo smetati. Pozdrav Mirela! Imam par pitanja: 1. Uvela sam vježbanje kod kuće uz programe Jillian Michaels, "dijeta 10 posto rezultati". Inace treniram rukomet, pijem kontracepcije zbog xijeta, ne znam dali to sada otezava mrsavljenje? Prije bih rekla da je ovo zdrava prehrana,a ne dijeta. Sretno svima. Meni je danas 1. Puno sam puta bila na tim redukcijskim dijetama ali sve je dobro dok ne jedeš. Erzultati sam volju kad čitam vaše izvrsne rezultate i krećem i ja od danas! Nera says:. Prvi puta sam ovaj način prehrane isprobala prije 3 mjeseca.

Video

Tonik za mrsavljenje eliksir iskustva

Ja sam izdržala 10 dana pa sam nešto brljala do nedelje pa sam opet u pon počela ispočetka drugi tjedan. Pozdrav biba, ako ti smetaju jaja zamjeni ih s necim, nista strasno. Možete koristiti začine. Držite mi se cure! Pozdrav svima. Selena says:. Sve super,i rižu preživjeli nekak! Osjećati ćete se prpošni, puni energije i što je jako bitno — spavati ćete bolje. Do ljeta ima da budem mrsavica. Usput i treniram tri puta nedeljno pri tom mislim na ozbiljan trening i pojedem bananu pre svakog jer u suprotnom ne bih imala snage za isti. U 4 mjeseca sam skinula 20 kg, bezbolno. Sa kg sam pao na 92 kg cilj mi je 85 …. Ljudi koji su ovo čitali, takođe su čitali i ovo:. Između obroka sa povrćem su užine od mešanog voća. Sva tri obroka, treba da su sačinjena od svežeg ili barenog voća kompota i od sveže ceđenih sokova. Zanima me kod ovog drugog dana dali je to isključivo kuhano meso, znači špek kuhani? Meni je jucer bilo ajme ali uspila sam i nisam sagrjesila…danas voce, pa sutra mema. Tanja says:. Htjela bih samo reći da je bit dijete da se metabolizam izmijeni i da se ne debljate poslije,ali stvarno bi se trebalo pridržavati jelovnika jer je složen s namjenom! Bravo za onoga tko je izmislio jelovnik.

Recenzije

  • Kat

    Žao nam je, da bi postavili komentar, morate biti prijavljeni.

  • Mizil

    Onda sam isla na dijetu 3 tjedna ali ne ovu i fakat sam izgubila 8 kg,odlicno,ali opet sam se uskoro udebelila i sad imam kako sam vec napisala 74 kg.. Osećaj da imate puno energije,zdrav i miran san su samo od nekih pokazatelja uspešnosti ovog metoda.

  • Nikosar

    Bucka says:. Upala pankreasa — Ishrana i dijeta da potpuno umirite bolni pankreatitis

Dajte recenziju