dijeta 10 posto moja dijeta

Dijeta 10 posto moja dijeta

Ivanka says:. Ja isto namjeravam ići na dijetu, ali jednostavno ne znam kako. Ono što se pokazalo jako učinkovito kod provođenja dijeta a besplatno je , jest vođenje on-line dnevnika mršavljenja i komunikacija na specijaliziranim forumima za mršavljenje. Dan mi prođe bez problema! Za doručak se jede ono što je taj dan na meniju. Ja ih nisam jela. Pravilan unos masnoća i ugljikohidrata ključan je faktor u održavanju kilaže, a Montignacova dijeta  stvorena je kao koncept življenja. Dakle, ako se pridržavate svih pravila  dijete, kilogrami koje izgubite se neće ponovo vratiti. Odradila sam jedan ciklus 3 tjedna dijete skinula 5 kg,vise se vidi na odjeci nego na vagi, zadovoljna sam…iako sam trebala skinuti 8 ali ok je i to. Osim toga, zasite nas i mirisi.

Caj za mrsavljenje srculence

Početna težina bila je To je ono što je uz zdravlje i ljepši izgled, dijeta 10 posto moja dijeta, najdragocjenije. Dozvoljena je i većina začina osim onih koji sadrže masnoće tako da se može hrana soliti, biberiti, na nju stavljati razne biljne mešavine… Ulje je takođe dozvoljeno ali pažnja — jedna kašika ulja ima kcal a dijdta pileća prsa imaju kcal u gr! Do ljeta ima da budem mrsavica. Vesna says:. Vaši komentari su me naveli da počnem sa ovom dijetom. I cime mogu na dojesti slatko kad dobijem napadaj? Ja samo jaja dijeta izdržala 10 dana pa sam nešto brljala do nedelje pa sam opet u pon počela ispočetka drugi tjedan. Vjerojatno ste primijetili da nam se nerijetko dogodi dijeta 10 posto moja dijeta se zasitimo od mirisa dok kuhamo pa kada je jelo konačno gotovo — više i nismo tako gladni. 100 moje nije tesko a poto ni lako a kada se rezultati pokazu sve se sa smijeskom zaboravi naravno pozitivno,cuo sam za ovu dijetu i bijo sam nevijerni TOMA sa tim da se kile gube jako brzo i u malom vremenskom roku od 21 dan ,3 tjedna,i odluci da i sam isprobam vijeta cudo nevidjeno i nakon 3 tjedna vaga pokazuje 14kg MANJE,bijo sam ko malo dijete kao kada dobije lizalo -lizu-… tko ne proba nece znati jeli moze ili ne moze,pozdrav cure Njofra. Dijeta za dijabetičare Dijabetes je najčešći metabolički poremećaj koji iz godine u godinu pogađa sve više dijeta 10 posto moja dijeta. Mpja bih voljela da skinem nekih ak kg sada imam

Video

Dijeta za mršavljenje nogu

Dan 1. Ponekad je, zbog zdravstvenih razloga, potreban brz i značajan gubitak težine. Kombinacija različitih hranljivih materija vodi dobro izbalansiranoj ishrani. Meni je inače ova dijeta super i skroz mi odgovara!! Jesti što piše i gotovo. I iako sam dosta grijesila,opet sam uspila izgubit 4 kg od 7kg koje sam trebala smrsavit. Biba, da nije sta drugo? A sto se kupaceg tice kupila sam jedan manji prosle godine, samo sto je ostao u ormaru :D… ali ovo ljeto ce definitivno samnom na more :D. Hej curke jasam već bila na ovoj dijeti,mogu vam reći da je super djelotvorna!! Možete piti kafu ili čaj bez šećera zaslađivač može da prođe za vreme trajanja ove dijete. Jeste ziveeee?? Važno je ne miješati ufljikohidrate i bjelančevine. Kako da pobedite anksioznost promenom životnog stila Jedini moj problem je taj što još uvijek dojim, pa je moje pitanje sljedeće: smijem li krenuti s tom dijetom? Odlična dijeta, na drugoj turi sam, prvi put izgubil 11 kg, a u drugoj evo nakon jedan dana 4 kg.

Recenzije

  • Mek

    Svaka čast svima!!

  • Tegul

    Kavitacija Sva prava pridržana © Powered by Wordpress.

  • Taujora

    Bok cure! Uvijek sam se oblačila u crno, ne bi li izgledala mršavije, sama sebe sam zavaravala da nije to tako strašno, da sam uvijek ista i da mi je to genetski tako određeno.

Dajte recenziju