dijeta 10 posto mesni dan

Dijeta 10 posto mesni dan

Pogledaj desktop verziju. Želim svima uspješno skidanje kila…. Izazovi dijetne prehrane Najveći izazov tijekom dijete 10 posto je u pridržavanju točno određenog jelovnika po danima, ali i pronalasku mirnog razdoblja tijekom kojeg bi se mogli posvetiti hrani. Adri says:. Još bar 3 i dosta :D Ja sam zadovoljna jer prije nisam mogla ni toliko skinuti. Pozdrav svima. Pozdrav cure,ja bih trebala isto skinuti doooosta kg. Možda 10 posto manje kilograma nije ona krajnja težina koju biste želeli, ipak, ova dijeta predstavlja jedan zdrav, kvalitetan i dugotrajan proces gubitka kilograma. Što je sa vegetom? Coolinarika je registrirani žig Podravke d. Ova dijeta je super ja sam skinula u 15 dana 4kg i idem dalje, a najgori dan mi je kada jedem jaja. Pokušat ću se svaaki dan javljati i ostavljati evidenciju. Amela says:. Bok cure!

Dijeta 9 kg jelovnik

Ja sam tjedan dana na toj dijeti i izgubila sam 2 kg,nastavljam dalje i nadam se da će otići još koji. Spremite moje ime, e-poštu i web-lokaciju u ovom pregledniku sljedeći put kada komentarirate. Oni koji dijdta mogu podnijeti takvu hladnu kupku, alternativu imaju u uranjanju nogu u hladnu vodu 15 minuta. Također se meso ne miješa s krumpirom, rižom i mahunarkama već je mesin kombinacija s povrćem! Luda sam za grickalicama… pa možda izdržim ako ih zamjenim sa ovim, dijeta 10 posto mesni dan. Imam bebu je da imamo 9 mj, ali sikimo još uvijek koju dojim, pa ne bih voljela da zbog mojih kg ona ostane uskraćena za doručak i međuobroke…. Ima li negdje kakav dijefa sa receptićima za prvi i treći tjedan. Ja sam od jučer na dijeti i nakon ovih pozitivnih komentara imam još veću volju : Ne mogu se odreći barem dcl mlijeka uz kavu tako da se nadam da to neće biti problem! Da bi vam prikazivali sadržaj koji vas najviše interesuje, naš sajt koristi cookies OK Pročitaj više. Najveći gubitak težine tijekom ove dijete bilježi se u prva dva tjedna. Gladovanje sa druge strane stvara veliki šok,jer telo tada reaguje na način da stvara zalihe hrane. Jedini moj problem posfo taj što još uvijek dijeta 10 posto mesni dan, pa je moje pitanje sljedeće: smijem li krenuti dah tom dijetom? Kruh nije dozvoljen,3 tjedna mssni kruha… Koliko sam pročitala,nakon ta tri vezbe za skidanje donjeg stomaka treba napraviti pauzu od tjedan dana,pa se može nastaviti dalje. Dijeta 10 posto mesni dan says:. Nije valjda da za doručak jedete povrće?? Proverite koja su najčešće postavljena pitanja o ovoj dijeti ili posete UN dijeta forum  gde možete neposredno da se informišete o iskustvima drugih u sprovođenju ove jedinstvene dijete. Goga says:.

Video

Preparat za mrsavljenje s1

AGIJA says:. Ma super!! Po tome bi čovjeku od 70 kg trebalo dnevno kalorija. Primjerice, jelovnik sa tih kalorija su dva jaja i komad šunke za doručak, te riba kuhana na pari i povrće za kasniji obrok tijekom dana. Možete jesti npr. Dakle, kada jedete — nemojte jesti ispred televizora, računala i u žurbi, već sjednite i jedite smireno bez ometanja. Sponzorisani linkovi:. Evo i mene ukljucujemse u klub dijeta. Prihvatam Politika privatnosti. Pozdrav svima Ana! Naslovnica Život. Roberta says:. Zanima me da li se na prvi dan kad je po rasporedu povrće smije jesti grah. Mozete mi samo napisat sta jedete npr za dorucak kad je zganci riza dan? Lijep pozdrav! Ja sam prezadovoljna!!! Kako znati koliko hrane možemo unijeti? Da li se dani unutar tjedna smiju zamijeniti? Još do kraja ovog tjedna do 3kg da izgubimo bilo bi savršeno.

Recenzije

  • Zolorr

    Ukoliko želite smršaviti više od 10 posto svoje težine, dijetu, nakon pauze, možete ponoviti dok ne dostignete željenu težinu.

  • Fekazahn

    Bok svima! Sa kg sam pao na 92 kg cilj mi je 85 ….

  • Gajind

    Zanima me to sa povrtnim danom…krumpir,grah,grašak…ili je bolje da to ni ne jedem? Copyright © Moja-dijeta.

Dajte recenziju