dijeta 10 posto jelovnik recept

Dijeta 10 posto jelovnik recept

Tek tada dijeta ima potpun učinak bez štetnog učinka na zdravlje! Hvala na podrsci ovoj i nadam se da cu uspjet, jer vec 2 i i pol godine si govorim da cu ic na dijetu i evo sad ju nasla :D a u zadnjih par dana sam dobila dodatnih 5 kg posto sam jela cijelo vrijeme u fast foodu :P znaci ja bi morala doc na 50 kg : Pozelite mi srecu :D! Međutim, ni povrće nije isključeno tako da praktično vitaminski dan može da izgleda ovako: doručak — kao i svakog dana 2 voćke a ručak i večera može pareno povrće i salata, a slično je sa večerom. Bitno je samo da ne konzumirate jaja pržena na ulju. Od prijateljice sam cula za ovu dijetu,evo vec sam tijedan na dijet i vec 4,5kg manje. GORAN says:. Roberta says:. Izvori proteina: Riba oslic, tuna Meso pilece belo, konsko, teletina ,belanac jajeta.. Sretno svima! Pozdrav svima… ja bila na dijeti 2xpo tri tjedna za redom, ali bolje je napraviti pauzu jer sam u onih drugih dva tjedna izgubila skoro pa ništa…ukoliko vam je problem piti samu vodu — pijte zeleni čaj sa limunom i medom ili pravim smeđim šećerom…dijeta stvarno nije teška i lako se izdrži ali svakako se treba pridržavati svega napisanog i ne brljati…sad ponovno krećem sa tri tjedna…javim se sa rezultatima…. Cure moje nije tesko a nije ni lako a kada se rezultati pokazu sve se sa smijeskom zaboravi naravno pozitivno,cuo sam za ovu dijetu i bijo sam nevijerni TOMA sa tim da se kile gube jako brzo i u malom vremenskom roku od 21 dan ,3 tjedna,i odluci da i sam isprobam to cudo nevidjeno i nakon 3 tjedna vaga pokazuje 14kg MANJE,bijo sam ko malo dijete kao kada dobije lizalo -lizu-… tko ne proba nece znati jeli moze ili ne moze,pozdrav cure Njofra. Nedjelja — možete jesti sve vrste mesa, osim pohanog.

Kako skinuti salo sa stomaka za muskarce

Kao plan prehrane može se koristiti Atkinsonova ili mesna dijetaredukcijska dijeta i Dukanova dijeta. Nema više ograničenja o 25 kaorija po kilogramu! Sponzorisani linkovi:. Ime obavezno. Erin says:. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Tonka ubijedljivo vodi :D, evo ja od danas vec smanjila porcije i jela samo jednom, tj. A šta posle 90 dana na UN dijeti? U ovom tjednu nema ograničenja u količinama, umjesto masti i ulja važno je da se koristi maslinovo ulje, dijeta 10 posto jelovnik recept, hrana se ne soli dok se ostalim začinima možete služiti; ne koristiti jelovhik i ne jesti kruh. Uvijek sam s kamatama sve vratila. Meni je danas 4 dan i dobro se osjećam, dijeta 10 posto jelovnik recept gladna, nisam ništa prekršila, sumske kapi za mrsavljenje iskustva se predržavam navedenih pravila, ali me zanima dali vi imate normalnu probavu jer ja nemam već 4 dana. A kad dijeta prestane trebalo bi nastaviti sa zdravom prehranom jer ako navalite na ono što ste sanjali jleovnik dijete,slatkiše,tijesteninu,pizze. Ivana says:.

Video

Aplikacija za mrsavljenje na srpskom

Treća faza Tijekom treće faze kombinirajte namirnice iz prve. Dolazi mi slabo od puno njih. Dijeta 10 posto u tom je pogledu kudikamo umjerenija: ona ne zagovara nekoliko tjedana gladovanja i gotovo, nego kompletan zaokret i promjenu životnih navika. Jeste ziveeee?? Pozdrav svima…. Dan 3 — riža s povrćem: opet riža! American Institute of Health je u svom šestomjesečnom istraživanju utvrdio da su osobe koje su vodile takav dnevnik mršavljenja izgubile u prosjeku 7 kilograma više od onih koji nisu vodili takav dnevnik. Hvala na odgovru Mica : Mene zanima što jedete ove dane, npr. Neda says:. Potrebno je piti više tečnosti naročito vode, a čaj i kafu možete ,ali bez šećera uz zaslađivač eventualno za vreme trajanja dijete. Izuzetno je važno smireno jesti obroke jer takav unos smanjuje glad. Proverite koja su najčešće postavljena pitanja o ovoj dijeti ili posete UN dijeta forum  gde možete neposredno da se informišete o iskustvima drugih u sprovođenju ove jedinstvene dijete. Zbog toga je važno tijelo priviknuti na novu tjelesnu težinu postepeno i s ciljem održavanja nove, željene težine. Striktno sprovođenje ove dijete dovodi pored skidanja kilograma i do promene metabolizma pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju. Sa kg sam pao na 92 kg cilj mi je 85 …. A ljudi pa ja mislim da mogu biti kuhane hrenovke i to je meso! Srijeda — riža s povrćem.

Recenzije

  • Shahn

    Dali ima neko tko ide na tu dijetu da si budemo podrska? Evo jelovnika za drugi tjedan dijete 10 posto:.

  • Zolokasa

    Pozdrav svima vidim puno pozitivnih komentara na ovu djetu pa sam odlučio ju isprobati cilj mi je izgubiti barem 25 kila. Hvala na podrsci ovoj i nadam se da cu uspjet, jer vec 2 i i pol godine si govorim da cu ic na dijetu i evo sad ju nasla :D a u zadnjih par dana sam dobila dodatnih 5 kg posto sam jela cijelo vrijeme u fast foodu :P znaci ja bi morala doc na 50 kg : Pozelite mi srecu :D!

  • Kajitaur

    Saznajte kako se obrađuju podaci komentara. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies.

Dajte recenziju