dijeta 10 posto druga faza

Dijeta 10 posto druga faza

Provodi se kroz tri tjedna , a može se ponavljati nekoliko puta, s tim da između svakog trotjednog ciklusa morate napraviti pauzu. Jaja možete spremiti kako želite, a uz nji smete upotrebljavati samo so, vegetu i maslinovo ulje. Preferiram prehranu s puno voća i povrća, žitarica, mahunarki, bez šećera, jaja i mliječnih proizvoda. Horoskop Horoskop Dnevni horoskop Kineski horoskop Osobni horoskop. Jaja možete peći, kuhati… Kako vam odgovara i kako volite. Dijeta sa zelenim čajem i mlekom Dvopek dijeta — za 15 dana do 10 kg manje bez jo-jo efekta! Ako ste tijekom bilo koje dijete te u bilo kojem vremenskom periodu izgubili 10 posto od svoje težina, važno je napraviti pauzu od dijete koja bi trajala bar 20 dana. Dijeta 10 posto zapravo je skup različitih savjeta od kojih ste neke možda već ranije čuli, a to su:. Iako je i gubitak 10 posto tjelesne težine u tri tjedna dosta, ova dijeta je puno zdravija i sporija od spomenutih proteinskih dijeta. Možete se odlučiti za bilo koje vrste povrća. Pratite nas Facebook Instagram.

Skinuti 15 kilograma

Kako bi znali koliko kalorija možete unijeti, za početak izračunajte. Da bi vam prikazivali sadržaj koji vas najviše interesuje, naš sajt koristi cookies OK Pročitaj više. Dijeta 10 posto druga faza dan koji možete kombinovati sa jogurtom, salatom i voćem. George Blackburn savetuje da nakon bilo koje dijete telu treba nekoliko meseci da se privikne na novu težinu i da zbog nedostatka ove faze veoma često dolazi do vraćanja kilograma jo-jo efekta. Loptice od lješnjaka brze su, izdašne i ukusne loptice kojima nećete moći odoljeti, dijeta 10 posto druga faza. Prehrana za salo na trbuhu dijeta 10 posto druga faza — bez gladovanja oblikujte Vaše telo za 90 dana Atkinsova dijeta — sve što treba da znate o najpopularnijoj dijeti na svetu Kefir dijeta — za 7 dana i do 6 kg manje bez gladovanja! Ova dijeta predstavlja zdrav način za gubljenje kilograma i pruža dugoročne rezultate. Možete koristiti biljne začine i ceđeno maslinovo ulje. Ne miješajte meso s mahunarkama ili s krumpirom. I dalje je bitno da se meso ne mješa s rižom, mahunarkama i krumpirom. Ako želite desert bez pečenja tada je cheesecake sa višnjama pravo rješenje. Dijeta 10 posto — Raspored namirnica po danima Prva nedelja: 1. Sva tri obroka, treba da su sačinjena od barenih, poširanih ili pečenih jaja kojima možete obogatiti ukus bilo kojim začinima. Svaka dijeta ili plan ishrane koja dovodi do naglog gubitka kilograma nije potpuno zdrava niti je dugoročna solucija.

Video

Steznik za trbuh za mršavljenje

Dijeta sa heljdom i kefirom Grejpfrut dijeta — brza dijeta koja topi kilograme Dijeta 10 posto — mršavite zdravo bez jo-jo efekta Indijska dijeta — za 7 dana izgubite 7 kg Šok dijeta — za 15 dana 15 kg manje Dijeta sa ovsenim pahuljicama i kašom VMA dijeta za mršavljenje od 15 dana Voćna dijeta 5 dana — za mršavljenje i detoksikaciju. Naravno, uz sve ovo preporučuje se i redovna fizička aktivnost. Dijeta 10 posto je koncept mršavljenja koji može koristiti različite planove kako bi se izgubili suvišni kilogrami. Subota — u šestom danu možete jesti smao kuvano ili sveže voće. Treba izbegavati sve što je preradjeno i zašećereno kao što su sokovi osim ako ste ih vi cedili , kompoti sa šećerom i slično. Smanjenjem kilograma poboljšavate san, što je još jedan od faktora koji pomaže prilikom mršavljenja. Izbjegavajte kasno večerati. Tijekom treće faze kombinirajte namirnice iz prve. Takođe, ova dijeta ima za cilj da spreči prejedanje i gladovanje, jer ni jedno ni drugo nisu dobri za naš organizam. Izuzetno je važno da tokom ove tri nedelje vežbate. Iako vam se možda čini da je to previše kilograma u tako kratkom roku i da bi vam se mogao javiti jo-jo efekt, ova dijeta garantira da, ako usvojite ovaj plan prehrane i zdrave životne navike i nakon što prekinite dijetu, se to ne može dogoditi. Ne smete koristiti šećer niti bilo koju drugu vrstu zaslađivača. Ne koristi se ni zaprška a nije dozvoljen ni unos hleba. Nije dozvoljeno mešanje mesa sa krompirom, rižom i mahunarkama. Nakon prve faze dijete, sledi druga faza. Ove nedelje je dozvoljeno mešanje više vrsta namirnica u istom danu. Kroz cijelu dijetu možete piti nezaslađenu kavu i čaj, te vodu. U prirodi ne postoji ništa što je jestivo a da je plave boje. Mesna dijeta — dobijte liniju o kojoj sanjate za samo 7 dana! Kombinirajte aerobno i anaerobno vježbanje.

Recenzije

  • Gozuru

    Druga faza takođe traje 3 nedelje, a zasniva se na sledećim pravilima:. Poslednji dan je rezervisan za proteine.

  • JoJojas

    Kako ukloniti celulit na prirodan način? Možete jesti i orašaste plodove i suho voće, ali ipak pripazite na količinu.

  • Fauzahn

    Kako bi u tome bili uspješni preporučuje se u tom periodu piti jako puno tekućine, posebice vodu, vodu s limunom, naravno bez šećera te do tri šalice zelenog čaja. Obroke možete začiniti po želji ili preliti maslinovim uljem.

Dajte recenziju