dijeta 10 forum

Dijeta 10 forum

Preporučam svima i zbog zdravstvenog stanja a ne samo izgleda. Vegetarijanka sam i ne jedem ribu ni meso. Hvala Iva, ako moze i za drugu nedelju jelovnik bila bih ti zahvalna, pozdrav svima! Sto jedete na mesnom danu za dorucak??? On je imao 95kg, ja 75kg. Dečko i ja smo krenuli na ovu dijetu. Dijeta 10 posto se bazira na sledećem pravilu:sve popularne dijete  koje vam u  kratkom vremenskom periodu skinu preko 10 posto ukupne težine nikako nisu preporučljive i ponajmanje zdrave dijete za mršavljenje. Ajmoooo :. Dijeta kod koje je u centru pažnje vrsta namirnice koja se konzumira. Kako da vam dijeta ne naruši imunitet: trikovi za mršavljenje kod starijih osoba. Hej, pridruži nam se! Nadams se da još netko drži dijetu jer je lakše izjadati se ovdje

Limun sa vodom za mrsavljenje

Dijeta 10 posto to pravilo uzima kao svoj osnovni postulat i polazište koje je  prihvaćeno i od strane dijetetičara i nutricionista. Nije teška za držanje, ali ipak traži određeni stepen discipline i… gledanje u sat! Niste valjda odustali. Pozdrav Mirela! Jesenja dijeta Prosle godine sam bila na mesnoj i za 3 mjeseca sam skinula 17 dijeta 10 forum Ima li koga ovde? Sada sam dobila opet 10 kg!! Krenula juče,upravo sam ručala,zadnji put kad sam skinuti 15 kilograma na ovoj dijeti rezultati su bili dobri, dijeta mi nije komplicirana pa ju zato volim. Uživajte u bananama i gubite kilograme. Sa ovom djietom sam u 9 mjeseci skinila 27 kg!!! Danas pocinjem sa dijeto zelim sama sebi uspjeh bicu uporna hvala. Dijeta protiv depresije. Duh i telo. Jedino sto osjetim tu i tamo bolove u zeludcu, dijeta 10 forum. Samo hrabro :.

Video

Skidanje kilograma sa medom

Često se podcenjuje važnost dobrog sna, a on ima veliki uticaj na mršavljenje. TJEDAN čisti- kao i prvi   U ovom tjednu nema ograničenja u količinama, umjesto masti i ulja važno je da se koristi maslinovo ulje, hrana se ne soli dok se ostalim začinima možete služiti; ne koristiti zaprške i ne jesti kruh. U tom tjednu pauze treba jesti i ugljikohidrate tjestenina,krumpir,kruh ali u manjim količinama. Jučer je vaga pokazala 70kg javim Vam svima rezultat. Prosle godine sam bila na mesnoj i za 3 mjeseca sam skinula 17 kila!! Dijeta se provodi u faze ovisno o trenutnoj i željenoj težini. Pritkinova dijeta. Sa ovom dijetom u par navrata izgubila sam 18 kila!!!! Evo i ja od danas počinjem Da se pohvalim, krenula sam i ja na navedenu dijetu. Vojna dijeta Pankreatitis dijeta nije režim mršavljenja, već posebna ishrana namenjena onima koje je snašla Bilo da je dijeta 10 posto u pitanju ili neka druga. Nadams se da još netko drži dijetu jer je lakše izjadati se ovdje Doživeti stotu. Kroz cijelu dijetu možete piti nezaslađenu kavu i čaj, te vodu.

Recenzije

  • Dagore

    Hvala Iva, ako moze i za drugu nedelju jelovnik bila bih ti zahvalna, pozdrav svima! Danas nam je 15 dan.

  • Daijinn

    Pa nemmogu ujutro meso kuhat…mogu li u tu rizu sta stavit ako je rizin dan? Pozdrav cure,imam dosta kg za skinuti.

  • Dukinos

    Dijeta za bubuljice i akne.

Dajte recenziju