citrus dijeta ana forum

Citrus dijeta ana forum

Ja sam prezadovoljna. Pa to je odlično! Obavezno vežbajte — svakodnevna fizička aktivnost će vam sačuvati dobro zdravlje i itekako će vam pomoći u topjenju masnih naslaga. Ova dijeta je stvarno super, jedna od najboljih koje sam do sada praktikovala… Pridržavala sam se 10 dana i izgubila 5,5 kg, napravila pauzu od 4 dana, i krenula ponovo, danas mi je 3. Nakom 5 dana strogog pridržavanja dijete, znači, doručak u 10, ručak oko i večera oko nakon petog dana ja imam gubitak od 3, kg. Šta da radim? Ovu dijetu mnogo, mnogo lakše podnosim od Atkinsove dijete. Danas ponovo krećem. Da je gladovanje, i nije baš. Ajde i ja da je počnem od sutra, pa ću vam javiti rezultat, inače, držala sam Atkisovu, ali je mnogo mučna. Pavlaku menjajte za kiselo mleko, manje masno, ili jogurt.. Moj put do vitke linije — sa kg do 83 kg! I nije tačno da sa kg ne možete da krenete na ovi dijetu bez priprema.

Cajevi dobri za mrsavljenje

Da biste održali optimalnu težinu, potrebne su promene u ishrani i u načinu života. Sna ne bude zabune, imam 27 godina i 2 dece. Skip to content Citrus dijeta predstavlja jednu od najefikasnijih i najpopularnijih voćnih dijeta širom sveta. Celog života sam bila bucka. Još citrus dijeta ana forum koristim pomorandže kao jedno od predloženog voća, ali ću svakako pokušati malo da eksperimentišem — kao što sam već u prethodnoj poruci napisala, jagode, citrus dijeta ana forum, citrus dijeta ana forum Šteta bi bilo propustiti jagode, jer će me sigurno sezona kačiti. Ali radi u svakom slučaju. Danas mi je prvi dan i nadam se da ću uspjeti skinuti kg. Ova dijeta je po meni prilicno efikasna. Uvodne napomene: nije dozvoljeno unošenje alkoholnih pića; namirnice se moraju uzimati propisanim redom ne sme da se izostavi ni jedna ; namirnice se mogu uzimati tople ili hladne — kako vam odgovara. Jela sam voće između obroka, a umesto pljeskavice barenu piletinu. Mogu da vam kažem da ova dijeta ima jako dobre efekte. Nikako ne menjajte pavlaku niti bilo šta drugo u dijeti, sve je tako kao što pise, MORA se jesti redom, ali ne zaboravite da se ta hrana niti soli, niti ulji, niti sirći, apsolutno nikakvi začini ne dolaze u obzir. Za doručak piše da je isti tokom svih 15 flasteri za mršavljenje srbija, a za ostale obroke ne znam. Pozdrav i sretno! Polako sam uvodila normalnu ishranu da bih umirila bol, ali ne vredi. Posle dijete, paziti na ishranu, ne jesti kasno uveče i smanjiti testo, dijetaa se kg neće vratiti.

Video

Pravilan trening za mrsavljenje

Ja sam inače veliki fan kafe, pa me zato interesuje. S obzirom na to da sam tada bila srednjoškolka, nisam smela da sprovodim baš radikalnu dijetu. Pomenute sokove zamenite sveže ceđenim citrusima,kako i poručuje citrus dijeta   i 6 kg će se istopiti. Da li zna neko kako dalje da se ne gojim, jer bih volela još da smršam? Takođe, dijeta je bogata hranljivim materijama pa ne treba brinuti da ćete oskudevati u njima. Pa to je odlično! Recite mi da li može da se umesto paradaiza jede zeleni paradaiz iz turšije, npr. Skinula sam 10 kg za mesec dana, jedem šta hoću, ali vežbam, 3 puta nedeljno po 2h. Ova dijeta je po meni prilicno efikasna. Krećem na more Evo me nakon 15 dana — 5 kg lakša. Inače, ja sam dodala ali se slučajno poklopilo s početkom držanja dijete uveče i ujutru na prazan stomak šolju tople vode sa kafenom kašikom cimeta i supenom kašikom meda i moram reći da čuda čini za pražnjenje stomaka. Ja sad i ne razmišljam o svojim viškovima samo da bol prestane. Ova dijeta je stvarno super, jedna od najboljih koje sam do sada praktikovala… Pridržavala sam se 10 dana i izgubila 5,5 kg, napravila pauzu od 4 dana, i krenula ponovo, danas mi je 3. Pre godinu dana smršala sam 25 kila i imala sam jo-jo efekte te sam se sad odlučila da probam ovu dijetu. Kad sam počela da držim dijetu, imala sam 75 kg i za 3 meseca sam imala 59 kg, a tokom prvih 15 dana sam skinula 6 kg, što je po meni i sasvim dovoljno. Naravno, nastavljam još 10 dana pacć da vam pričam krajnje rezultate.

Recenzije

  • Faukree

    Već nekoliko dana kilaža nikako da krene nadole pa razmišljam da promenim način ishrane. Evo me posle 3 dana.

  • Nele

    Meni je danas drugi dan bolničke dijete. Da li je za vrijeme dijete dozvoljeno uzimati vodu?

  • Mezilkis

    Kad god bude meso, ja pečem tako, bez obzira na to da li treba da se kuva. Od sutra krećem na dijetu i zanima me kad otprilike imate doručak, ručak, večeru?

Dajte recenziju