Bolnicka dijeta 15 dana

Najbolji način praktikovanja ove dijete je da je se pridržavate nedelju dana, a potom napravite nedelju dana pauze pre nego što je ponovo započnete. U suštini, bolnička dijeta je prilično jednostavna, jer je zasnovana na tri visokoproteinska obroka svakoga dana. Umesto toga, možete da uzmete namirnice koje su dozvoljene i da ih ravnomerno rasporedite na sedam dana. Zelim da smrsavim, a izgleda da se ovo moze bez problema drzati. Danas se debljina smatra ozbiljnim problemom. Jedna od dijeta koju mnogi preporučuju svakako je VMA dijeta za mršavljenje, poznata i kao zdrav rešim restriktivne ishrane ili bolnička dijeta. Japanska dijeta — ubrzajte Vaš metabolizam i mršavite na jednostavan način! Ručak je lagan i bogat prirodnim belančevinama, jer ćete uz jedan komad dvopeka narezati gr mladog kravljeg sira na kockice i dodatijedan svež paradajz. Nera dijeta — napitak sa javorovim sirupom i limunom Dijeta 8 sati — za 7 dana i do 4 kg manje! Tvorac ove dijete, američki kardiolog Herman Tarnover, preporučuje da ovu dijetu držite samo 7 ili 14 dana.

Kako do ravnog trbuha prehrana

Ručak četvrtog dana je nešto malo komplikovaniji. Bila sam poprilično deprimirana, a bojala sam se da ću nekom dijetom narušiti svoje zdravlje, "bolnicka dijeta 15 dana". Dijetu sam držala godinu i 2 mjeseca bolnlcka kratkim prekidima. E, sad, ako pre ručka pojedete bilo šta, makar i neku grickalicu, hormon insulin počinje ponovo da raste u krvi, a od razlaganja masti nema ni R! Uz ribu uzmite još jednu polovinu grejpfruta, ako ga imate. Sam plan ishrane, međutim, već je nešto komplikovaniji. VMA dijeta je dijeta bolnicka dijeta 15 dana tipa. Sladjana says:. Dobar dan. Enzim koji tu mast razlaže — lipaza, ne može da deluje sve dok je insulin prisutan u krvi u velikoj koncentraciji. Ručak: Dvopek, kuvano jaje, grama pavlake, kiselog mleka ili jogurta i jedna pomorandža. Na taj način ćete najbolje moći da se sami uverite da li ona deluje kod vas i da li vredi truda da je ponovo držite u budućnosti.

Video

Salo na trbuhu iskustva

Ako mislite da je ovaj savet dat tek tako, varate se! Post nije poslan - provjerite vašu email adresu! Odmah na početku treba istaći da je reč o strogoj dijeti koja redukuje telesnu težinu zahvaljujući smanjenju unosa masti i ugljenih hidrata, a povećanju njihovog pretvaranja u energiju koju će organizam potrošiti. Pozdrav svima! Doručak je isti, dakle pojedite prvo 1 pomorandža, 1 komad dvopeka, i na kraju popijte šoljicu kafe ili čaja bez zaslađivača. Uz voće uzmite i čaj, kafu ili vodu. Najčitanije Najnovije. Večera je ponovo proteinska, pa ćete uz dva dvopeka ili osam krekera , ispržiti gr mlevenog mesa, a kao povrće iskoristite dva sveža paradajza. Večera: Dvopek, jedan svež paradajz, pljeskavica od g junećeg mesa prženog na foliji ili tefalnom tiganju sa par kapi ulja i jedna pomorandža. Danas mi je 9 dan, smršavila sam 3 kg. Ipak, da biste učinili sve što je do vas kako se kilogrami ne bi vratili, preporučujemo da pročitate šta je jednodnevna VMA dijeta. Večera podrazumeva ribu ili plodove mora, salatu, parče proteinskog hleba, pola grejpfruta i šolju kafe ili čaja. Ja sam upravo zavrsila sa prvih 15 dana i izgubila sam 9 Kg, tako da ja preporucujem ovu dijetu svima…. Kada, recimo, doručkujete — poveća se nivo insulina i tada masti počinju da se skladište. Ova dijeta mora se provoditi uz nadzor i uz realne ciljeve koje si trebate postaviti.

Recenzije

  • Vudokus

    Danas se debljina smatra ozbiljnim problemom.

  • Kem

    Zato, hajde da objasnimo. Idealno vreme držanje VMA dijete je 15 dana.

  • Vizahn

    Odlučila sam opet pokušati s tom dijetom jer je prvi pokušaj bio tako učinkovit. Vrlo je bitno da se strogo pridržavate navedenih pravila, ako želite uspeh.

Dajte recenziju