14 dnevna dijeta sa limunom

14 dnevna dijeta sa limunom

Nadamo se da će vam limun dijeta sa vodom odgovarati u svakom smislu, te da ćete se uspešno osloboditi viška kilograma i toksina…. Osećam se fenomenalno! Limun dijeta služi kako za mršavljenje, tako i za detoksikaciju organizma. Fosfor koji se nalazi u limunu pomaže u lečenju groznice, gripa i prehlade. Ako je niste do sada probali, šta čekate? Broj limunova uvek treba da bude u srazmeri sa brojem čaša. Ako vam je teško da pijete sve to odjednom, pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Svakako bi bilo dobro da se konzultirate s liječnikom oko ovakve ili bilo koje druge vrste mršavljenja. Zdrava limunova kora sadrži pektin koji pomaže regulisanje nivoa šećera u krvi. Srećom, ne morate da jedete limun tokom ove limun dijete. Limun je veoma zdrava namirnica koju treba uvrstiti u redovan jelovnik: osim što je ukusan u osvežavajućim napicima i kolačima, limun sadrži brojne zdrave materije:.

Vezbe za efikasno mrsavljenje

Pošto je bazirana na jednoj od najzdravijih voćki, sasvim sigurno možemo reći da je limun dijeta sa vodom sjajan izbor za sve one koji brinu o svom zdravlju i izgledu. Log in to Reply. Sponzorisani linkovi:. Limun dijeta je jedan od najstarijih detoks režima, koji je popularnost stekao kada se pročulo da je drži popularna američka pevačica Bijonse. Sreda limun dijeta 7 dana : Doručak — Dve kašike muslija, sa dodatkom jagoda i malina, preliveni sa jogurtom ili mlekom. Tijana Vanić - Dakle,neučinkovita je jer ste ju morali mršavljenje vodom forum. Saveti za držanje ove dijete: Limun dijetu je najbolje da držite u proleće, da biste se oslobodili suvišnih kilograma koji su se nagomilali u toku zime, da biste pročistili organizam i spremno dočekali lepe dane. Prijavite se Moj nalog Moja korpa. Doznajte više o proteinskoj dijeti za brzo mršavljenje. Ovi simptomi će dijtea nakon nekoliko dana nestati, 14 dnevna dijeta sa limunom, a rezultati 14 dnevna dijeta sa limunom ubrzo postati vidljivi. Pre započinjanja svake dijete, morate se konsultovati sa lekarom kako ne biste ugrozili zdravlje naglom dnsvna režima ishrane.

Video

Domaći jabučni ocat mršavljenje

Sprečava dehidrataciju organizma — Limun dijeta sa vodom je dobra za hidrataciju, jer pospešuje opskrbljivanje svih organa vodom koja je preko potrebna za normalno funkcionisanje vašeg tela. Fosfor u limunu pomaže u lečenju gripa, prehlade i groznice, a kalcijum jača zube i kosti. U nastavku možete videti jasan prikaz ove dijete, odnosno koliko limunova je potrebno uzimati svaki dan. Za vreme trajanja limun dijete potrebno je svakoga dana da pijete sok od limuna pomešan sa vodom. Naš sajt koristi kolačiće cookies da bi se poboljšalo korisničko iskustvo čitalaca i ispravno prikazao sadržaj. Šalu na stranu,u praksi se pokazala odlično jer dovodi do promene metabolizma i kilogrami se ne vraćaju, povratkom na staru ishranu. Užina — Dve breskve. Neka broj limunova uvek bude srazmeran broju čaša vode. Limun dijeta služi kako za mršavljenje, tako i za detoksikaciju organizma. Jedite pet malih obroka ali zaista malih, nemojte se prejedati, nemojte jesti bilo kakve tjestenine, peciva ili bijeli hljeb. Zaboravite na gazirana pića, slatke sokove ili alkohol. Ako vam je teško da pijete sve to odjednom, pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Kava i pecivo…ako osjetite glad,pojedite nešto ali pazite da nije pekarski proizvod. Ovog pravila se strogo pridržavajte kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Odbrambeni sistem vašeg organizma postaće jači zahvaljujući i svojstvu ovog voća da vas opskrbljuje gvožđem, koji u kombinaciji sa kalijumom i vitaminom C snažno štiti od gripa i prehlade. Smart Fit. Doručak: sveže naribana šargarepa ili repa sa limunovim sokom i nezaobilazna crna kafa bez šećera. Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina. Pošto sam nekoliko meseci koristila terapiju i lekove koji su mi naštetili jetri, odlučila sam da pomognem sebi prirodnim putem. Ponajviše zavise od toga zbog čega se neko odlučio da primeni ovaj režim ishrane.

Recenzije

  • Araran

    Kao što smo rekli, ovaj režim ishrane može da se primenjuje u periodu od 3, 7 ili 14 dana.

  • Akinozahn

    Osećam se fenomenalno!

  • Fejinn

    Gvožđe je dobro za izgradnju crvenih krvnih zrnaca.

Dajte recenziju