skinuti 5 kg za 15 dana

Skinuti 5 kg za 15 dana

Izgubila sam svega 5 kg, ali mislim da je dobra dijeta, da se malo naviknemo na unos manje hrane. Ne razumem ljude koji očekuju da za 15 dana skinu 15 kilograma. A supe nigde na spisku…. Sada da vidimo šta će biti. Nastavljam i dalje, treba meni mnogo da se skine. Na momente osjetim slabost, ali kada popijem vodu, odmah bude bolje. U početku gladujete, poslije se naviknete. Ovu dijetu je držala koleginica i rezultati su zadivljujući. Visoka sam 1,76 a teška 75 kg. Ima li neko novosti u vezi sa ovom dijetom? Dobro je da se za začinjavanje salate uvek koristi limun umesto sirćeta jer njegov sok ubrzava razlaganje masnoće u organizmu. Ali ja sam zadovoljna bilo čime. Ipak, nisam nezadovoljna, očito je da u mom slučaju brzo mršavljenje nije moguće. Ali kome je vazno da brzo ima vidljiv rezultat, moze da proba.

Dijeta 5 kg mjesec dana

Ja moram najmanje litra na dan da pijem. Onda od ponedeljka ispočetka. A šta onda reći za post, za post svi kažu da je odličan. Koje namirnice stres salo na trbuhu goje, a koje održavaju vitkost? Aman, ljudi, ne postoji nikakva pauza u dijeti, drži se tačno 15 dana uzastopno. Čak sam jela i više nego što je propisano. Ja sam držala dijetu 15 dana i za to vreme skinula 5,5 kg, "skinuti 5 kg za 15 dana". Sutra počinjem iz početka, moram da skinem nagomilane kilograme zz trudnoće. Pozdrav, neka vas motiviše ovo divno vreme i leto koje dolazi :. Pridržavam se ove ishrane već 5 dana i pijem 2 do 3 l tečnosti, vode ili čaja bez šećera, i vežbam sat vremena svaki dan i uspela sam da skinem 4 kile. Ranije sam popila po čaše dnevno vode, a sada sam sebe naterala da popijem po 1 l čaja bez kako smrsati efikasno i po 1 l vode. Naravno da ćete padati u nesvest, jer je to nagla promena u odnosu na ono što ste do sada jeli. Meso treba jesti kuvano dinstano i nemojte mešati ky, jedite po zadatom redu. Smršala sam 4 kile skinnuti ovih 5 dana. Ako je moguće - što brže i što veći broj zaa Pročitao sam ovu dijetu i izgleda mi kao dobra! Već skinuti 5 kg za 15 dana mesec i nešto dana ne skinuti 5 kg za 15 dana hleb, grickalice a i počela sam da treniram, dva ili tri puta dnevno. Da ne bude zabune, imam 27 godina sskinuti 2 dece.

Video

Mrsavljenje za 3 meseca

Sada dojim bebu od 3 meseca i nije vreme za dijetu, ali ovu varijantu cu probati cim prekinem sa dojenjem. Poželite mi sreću. Ne reklamiraju se mnogo ali su možda jedini pravi čajevi kod nas. Danas sam počela dijetu, nadam se da ću uspjeti jer moram smršati bar 15 kg. Sada očekujete čudo da se desi. Nisam htela sebe da mučim baš toliko. U milion današnjih programa mršavljenja , ovaj se izdvaja kao čudo od dijete zbog kilograma koje ćete izgubiti za 15 dana! Ne razumem ljude koji očekuju da za 15 dana skinu 15 kilograma. Čitala sam vaše komentare i shvatila da je ova dijeta bolja, sudeći po komentarima, gubi se više kilograma nego dijetom koju sam ja držala i sa kojom sam uspela za 14 dana da smršam 2 kg. Inicijalizacija u toku Imam 15 kg viška već 7 god. Razmena sadržaja. Tim uspijehom sam jako zadovoljna. Danas mi je drugi dan pauze. U ovoj fazi sebi tokom nedelje možete da priuštite dva nagradna obroka s puterom, hlebom, tortom, kolačem, čokoladom, alkoholom I od koliko posto mlečne masti? Hvala unapred!!! Započeo sam je prije tačno 15 dana zato što mi je djelovala zdravo i pouzdano i zato što sam našao podatak da u prosjeku skida 7 kg, a ne Ljudski organizam je veoma pametan i zna šta mu čini dobro, a šta ne, tako da će se, barem neko vreme, boriti protiv onaga što mu ne prija. Veliki pozdrav.

Recenzije

  • Malanos

    Meso mleveno možete peći na teflonu kao pljeskavicu, sa začinima pa ćete samim tim što ste lepo jeli, biti i zadovoljni i siti.

  • Duzuru

    Imam 15 godina.

  • Moogunris

    Nameravam da pauziram 2 dana, pa da opet nastavim. Subotom i nedeljom sam jela normalno, a 5 dana dijeta i nakon mesec dana dijete sam smršala 5 kg.

Dajte recenziju